čtvrtek 5. září 2013

Dnešní nákup

Ahoj všem,
 
dneska jsem se dostala konečně po dlouhé době do města a tak bych Vám ráda ukázala, co jsem ulovila.
 
Nejdřív jsem se stavila v Dmku a koupila jsem si tam šampon od Gliss Kur - pro normální a namáhané vlasy. Měl by poskytovat hloubkovou péči a nezatěžovat vlasy. Složení je celkem dobré je v něm Argania Spinosa kernel oil - česky správně označovaný jako hydrogenovaný olej z jader Argánie trnité je nejčastěji známý pouze jako arganový olej. Arganový olej je výtažek z plodů stromu Argánie trnité. Dále ve složení najdete kokosový olej, panthenol. Takže proto jsem si ho pořídila a jsem na něj velmi zvědavá! Šampon mě stál 80,- Kč.
 
V Dmku jsem si dále pořídila Dermacol Make-up Cover - vybrala jsem si odstín 221, který jsem nechtěla. Ve stojanu mají děsný bordel a já myslela, že jsem si vzala odstín 209 :-( Ale snad vymyslím, co s ním. Třeba ho budu používat na oční víčka na sjednocení, když nebudu používat stíny nebo jako bronzer. Stál mě 130,- Kč.
 
V Tetě jsem si koupila sezamové semínka v medu, které mi připomínají dětství. Papala jsem je ráda jako malá holka. Určitě je ochutnejte. Tyčinka stála okolo 20,- Kč.
 
Jako předposlední zastávku jsem si vybrala Billu. A tam jsem se těšila nejvíc na kosmetiku Bione. Pořídila jsem si pleťové tonikum. Bione je česká kosmetika. Měla by být přírodní, ale nikde na obalu není certifikát, takže tomu nevěřím, ale zaujalo mě složení pleťové vody. Je v něm sice alkohol jako další je v něm panthenol, aloe vera gel. Tonikum stálo 60,- Kč.
Nemohla jsem tam nechat krém na obličej s minerály a řasy, opět super složení a těším se až bude na ně recenze, jak dopadlo testování kosmetiky Bione. Krém stál 85,- Kč.
 
 
 
A jako poslední obhlídka, která mě čekala je můj oblíbený obchod Lidl. Tam jsem nemohla nechat tělové máslo s čokoládovou vůní. Tohle máslo jsem už měla a v nejbližší době bude recenze. A koupila jsem si tam oblíbené ovoce.
 
 
 
 
To je všechno z mých dnešních nákupů. Co jste si v poslední době pořidili Vy?
 
Mějte se moc krásně. Vaše Kyrkys :-))
 


6 komentářů:

  1. Já se tento měsíc teprve chystám. Potřebuju nějaké stíny a barvu na vlasy,ale jak se znám bude toho víc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Seš můj člověk :D chci se snažit neutrácet, ale ono to nejde při krásném pohledu na ty všechny věci :-D

      Vymazat
  2. Ten Dermacol Make-up cover mám !! Je to úplne najlepšia vec! Dobrá voľba! :))

    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Rebelko, to vím, ale škoda, že je na mě docela tmavý. Ale využiju ho na kruhy pod očima :-)

      Vymazat