sobota 21. září 2013

Líčení s paletkou Essence Sun Club v odstínu 02 Long Beach

Ahoj krásky,
 
k dnešnímu líčení jsem použila paletku od Essence Sun Club, kterou mám v odstínu 02 Long Beach. Dělala jsem na ni recenzi ZDE
 
 
 
DETAIL OČÍ 
 
POUŽITÉ PRODUKTY
 
Jako první krok v líčení jsem použila BB krém. Následně jsem vše zapudrovala. Lícní kosti jsem vykonturovala bronzerem od Essence. Dodala jsem tvářím krásnou barvičku tvářenkou od Essence. Nacelé oční víčko jsem nanesla bázi pod oční stíny od Essence. V hlavní roli tohoto líčení je paletka očních stínů z řady Sun Club od Essence, kterou mám v odstínu 02 Long Beach. První stín z druhé řady stínů v paletce jsem použila na první polovinu očního víčka. Na druhou polovinu jsem použila druhý stín z druhé řady stínů. Nejtmavší stín z paletky jsem použila na vystínování oka. Na rozzáření vnitřního koutku jsem použila nejsvětlejší stín z paletky. Potom jsem nanesla řasenku Maximum Definition od Essence. Jako předposlední krok je obočí, které jsem vykreslila tužkou od Dermacolu a zafixovala průhlednou řasenkou od Essence. Přichází na řadu poslední krok a tím jsou rty, které zvýrazním rtěnkou od Alverde a leskem od Essence.
 
Jinak některé produkty máte detailně vyfocené.
 
PALETKA OD ESSENCE
 
KONTUROVÁNÍ OBLIČEJE
 
TVÁŘE
 
RTY 


 Líbí se Vám líčení? Vlastníte oblíbený produkt od Essence? Napište mi Vašeho oblíbence od Essence.
 
Krásný den přeje Kyrkys :O)


8 komentářů:

  1. Mám pár rtěnek a lesků a jsem spokojená. Jinak jsem Ti chtěla napsat,že Tě čtu moc ráda prtž se nebojíš ani levnějších značek,na nic si nehraješ a komunikuješ se čtenářkami :) Zkrátka díky za Tvůj čas který nám věnuješ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence je moje oblíbená kosmetika. To jsem moc ráda a děkuji Ti za podporu :-))

      Vymazat
  2. Krásné něžné líčení. Můj nejoblíbenější produkt od Essence jsou lesky na rty z řady Stay with Me, samozřejmě gelové linky a laky na nehty.

    OdpovědětVymazat
  3. Super, já mám taky značku Essence moc ráda, myslím, že dobrá kosmetika nemusí být jen ta drahá, na blogu mám taky něco od Essence :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Líčení je krásné, letní.. jen ta teplá bunda se mi k tomu nelíbí. Pryč se zimou!
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat