čtvrtek 5. září 2013

Rimmel Match Perfection - Make-up a korektor

Zdravím všechny,
 
dnes to bude další recenze, jak jsem slíbila. Bude se jednat o make-up a korektor od značky Rimmel z řady Match Perfection.
 
 
MAKE-UP A KOREKTOR

 
MAKE-UP
 
NA RUCE A PO ROZETŘENÍ
 
PLEŤ BEZ MAKE-UPU

PLEŤ S MAKE-UPEM

 Co slibuje?
 
Bezchybné nalíčení po celý den.
 Modré safírové pigmenty pro svěží barvu pleti.
Okysličující komplex pro přirozeně zářivý vzhled, SPF 18.
 
Jak působil na mé pleti?

 Obal je ze skla, což se mi líbí. Make-upu je 30 ml. Seženete ho do 250,- Kč. Dokonce i hezky voní. Mám ho v odstínu 103 True Ivory. Oceňuji, že má SPF 18. V tomhle období je moje pleť mastnější a tvoří se na ni pupínky. Pleť nemám problematickou, takže nepotřebuji velké krytí. Konzistence je určitě řidší, ale dobře se roztírá i tak bych řekla, že má pro mě středně krycí schopnost. Nanáším ho štětcem. Je mastnější, takže ho nedoporučuji na mastnou pleť. Po aplikaci make-upu ho vždy přepudruji, aby mi make-up vydržel déle. Na mé pleti mi vydrží bez úpravy 4-5 hodin, pak musím opět přepudrovat. Já bych si make-up koupila znovu. Po některých make-upech se mi vyrojí vyrážka a pupínky, ale po tomhle ne, což je super.


KOREKTOR

S A BEZ KOREKTORU

 Co slibuje?
 
HEBKÝ APLIKÁTOR PRO PŘESNÉ POUŽITÍ.
 DOKONALÉ KRYTÍ NEDOSTATKŮ A ROZJASNĚNÍ PLETI.
 
Jak působil?
 
Korektor je se štětečkem. Seženete ho do 150,- Kč. Mám ho v odstínu 010 Ivory. Můžete vidět, že korektor mi opravdu dobře zakryl modré žilky a kruhy pod očima. Včera jsem byla vzhůru až do 3 ráno, takže je vidět, že udělal dobrou práci. Krásně okolí oči projasnil a zakryl nedostatky. Řadím ho mezi lepší korektory. Vadí mi, že rychle ubývá. Znovu si ho určitě koupím.
 
MÁTE ZKUŠENOST S KOREKTOREM ČI MAKE-UPEM?
JAKÝ MÁTE NA NĚ NÁZOR?
 
KRÁSNÝ DEN PŘEJI :-*


6 komentářů:

  1. Včera si do tretej ráno menila vzhľad blogu?:) Make up som už skúšala a páčil sa mi, na korektor sa tiež chystám, tak uvidím, či si ho niekedy ukoristím:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. poznám to z vlastnej skúsenosti:))

      Vymazat
    2. :D No je pravda, že se v tom ještě nevyznám :D

      Vymazat
    3. Ono častokrát aj malé zmeny potrebujú veľa času, takže je to pochopiteľné a človek to vždy už chce dokončiť, nenechať rozrobené a potom ponocuje:))

      Vymazat
    4. Ano, máš pravdu :-)) Snažím se, ale mám co vylepšovat :-D

      Vymazat