úterý 1. října 2013

Cien - Tělové máslo

Ahoj sluníčka,
 
dnes Vám představím moje oblíbené tělové máslo, které nesmí v mé pečující kosmetice chybět. Tělové máslo můžete zakoupit v prodejnách Lidl. Bohužel máslo není ve stále nabídce, což mě mrzí. Tělové máslo stojí 99,- Kč. Je to mé druhé balení, které vydrží opravdu dlouho. Můžete vybírat ze tří vůní - mango, kokos, čokoláda. V obchodě mě zaujala vůně čokolády a teda vůně je opravdu boží! 
 
 Máslo
 
 
 
Popis
 
 Je určené na normální a suchou pokožku. Ve složení opravdu najdete sojový olej, kakaové máslo, kakaový extrakt.
 
Tělové máslo je máslovité konzistence, kterou je potřeba pořádně rozetřít a déle se vsakuje do pokožky.
 
Doma se vykoupu a na osušenou pokožku aplikuji a dělám masáž tímto máslem. Pokožka je po něm hebká, jemná, hydratovaná, provoněná až do ráda a pyžamo voní i druhý den. Jeho vůně je opravdu krásná a intenzivní.


Tady je důkaz, že je to mé druhé balení. Dózu jsem použila na cukr, což je skvělá vychytávka.
 

Vlastníte někdo máslo z Lidlu?
Napiš mi jaké. A jestli jste spokojeni.
 
Vaše Kyrkys :O)
 

9 komentářů:

  1. Já tedy na to Lidlácké koukala,ale nekoupila,tak snad příště.Já mám ráda masla od Alverde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou jsem měla máslo od Alverde, myslím, že byl s oříškem? Moc krásně vonělo :-))

      Vymazat
  2. největší bomba je ta dóza, fakt dobré.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí to balení... Pokukovala jsem po něm už několikrát. Chtěla bych vyzkoušet kokosové máslo... ale i čokoládové musí krásně vonět. Jinak já bych se těšila, až to vypotřebuji, abych mohla také dózu na něco použít :D

    OdpovědětVymazat
  4. Žádný výrobek jsem od značky Cien ještě nevyzkoušela, ale páni tenhle vypadá opravdu dobře. Balení je pěkné praktické. Ráda se neustále něčím patlám, takže se po něm asi poohlédnu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem sice na domácí výrobu kosmetiky,ale tomuhle jsem taky neodolala. Koupila jsem to jen kvůli vůni a ňufám.Používá odlitek.Sleduju tvůj blog dlouho a video o řekání na pošťačku s balíčkem mě dostalo. Jsi super,hlavně když hážeš ty kxichtíky do videí.Jinak hena se ti povedla a já mám v plánu tento týden dvoufázově indigo a červenou. Mám ale černé vlasy od přírody.Henu chci na regeneraci a oživení a hlavně šediny...bleee.

    OdpovědětVymazat