neděle 20. října 2013

Milované produkty - Září 2013

Ahoj zlatíčka,

je tu další článek a video o oblíbených produktech. A jdeme na věc!!

Kosmetika Bione

Tonikum - obsahuje alkohol, panthenol, kolagen. Je bez silikonů a parabenů. Pro mě nejlepší tonikum, které jsem vlastnila. Krásně odličuje a čistí pleť. Recenze na kosmetiku Bione chystám, kde uvidíte i konzistenci krémů.

Výživný mandlový krém - na suchou a citlivou pleť. Rychle se vstřebá. Zanechává pokožku hydratovanou, jemnou.
Bioaktivní výživný krém - obsahuje minerály a extrakt z řas. Je to krém lehký. Rychle se vstřebá, dobře hydratuje.


Dermacol cover

Velice krycí make-up. Občas ho jako make-up použiji. Většinou ho používám jako korektor. Jako korektor je suprovej.


Krémy na ruce

ZDE jsem o nich psala.


Ziaja kakaové máslo

Skvělé máslo na zimu. Je lehčí než jiné másla, co mám doma. Ale rychle se vstřebá, což oceňuji. Krásně hydratuje. Zanechává pokožku jemnou a hebkou, navíc je pokožka provoněná i druhý den.


Řasenka Max Factor Clump Defy a průhledná řasenka Essence

Max Factor - Nedrolí se a vydrží celý den. Krásně řasy prodlouží a zhustí. Chystám na ni podrobnou recenzi.
Essence průhledná řasenka - Skvělá na zafixování obočí.

 
Essence tvářenka Silky Touch v odstínu 10 adorable

Na obrázku vypadá do oranžova, ale ve skutečnosti je růžová. Vadí mi, že tvářenka práší. Ale jinak její barva je jemná růžová. Pokud jsem nestíhala, tahle tvářenka byla vždy po ruce.

MUA UNDRESSED PALETTE
Chystám podrobnou recenzi. Jinak jsem s ní moc spokojená. Dají se s ní vytvořit denní i noční líčení. Stíny jsou pigmentované dost a máslovité konzistence. Stíny drží i bez báze.


BB VIP GOLD OD Skin79

Jsem s nim moc spokojená. Na podzim, zimu trpím suchou pokožkou a hledala jsem make-up nebo BB krém, který mi nebude zvýrazňovat šupinky. Tenhle to nedělá, krásně hydratuje. Když ho zapudruji vydrží na pleti celý den. Opět bude podrobná recenze.


Máte stejné oblíbence? Napište mi Vaše oblíbence.
Krásný den přeje Kyrkys :O)

6 komentářů:

  1. Řasenka od Max Factoru Clump Defy taky patří mezi mé milované :-) Tento týden na ni mám přichystanou podrobnou recenzi, už mi chybí jen fotky jak vypadá na očích. Jinak kosmetiku Bione jsem používala kdysi na vlasy a byla poměrně dobrá, na pleť vyzkoušeno nemám, ale asi zkusím v budoucnu to tonikum. Nevíš náhodou jestli nedělají i kosmetiku pro problematickou pleť?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenka je opravdu skvělá. Na problematickou nevím, jestli dělají. Mrkni na jejich webové stránky sem - - http://www.bionecosmetics.cz/

      Vymazat
  2. Od Bione jsem vyzkoušela dvoufázový odličovač očí a obličeje ze stejné řady jako tvé tonikum a také musím říct, že je to nejlepší odličovač, jaký jsem kdy vyzkoušela. Psala jsem na něj i recenzi http://until-the-sun-comes-up.blogspot.cz/2013/06/recenze-ocni-pletovy-dvoufazovy.html.
    A dermacol cover je už taková klasika a stálice. Pěkný článek :))

    OdpovědětVymazat
  3. Dermacol make-up má velmi dobré krycí schopnosti, ale na mě vypadal teda hrozně. Paletka stínů vypadá pěkně ! Průhlednou řasenku jsem ještě nikdy nezkoušela, ale na to obočí musí být dobrá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dermacol je pro mě záchrana po ránu :D Je skvělá na zafixování obočí.

      Vymazat