čtvrtek 24. října 2013

Moje dnešní úlovky

Zdravím všechny,
 
dneska to bude o mém dnešním nákupu. Dneska jsem byla v drogérii DM a v Lidlu. V Dmku jsem byla pro crossby kabelku za 150 bodů (tato akce platí od včerejška). Když už jsem byla v tom Dmku, musela jsem si něco koupit :D. Jako naše poslední zastávka byla v Lidlu, kde jsem ulovila svetr, který jsem Vám ukazovala na FB stránkách v červené barvě.
 Fotky jsem fotila venku. Snad se Vám líbí. A jedeme na to.
 
Všechno pohromadě
 
Kabelka
 
 
Crossby kabelka v Dmku za 150 bodů. Je celkem pěkná, ale čekala jsem větší. Určitě ji využiji.
 
Časopis Glanc
 
 
Chtěla jsem si koupit domů čtivo, tak jsem si nakonec koupila Glanc, kvůli kosmetické tašce :D Časopis stál jen 29,- Kč. Takže bylo rozhodnuto.
 
Labello Classic Care
 
Chtěla jsem balzám na rty na začínající zimu a nakonec jsem si vzala Labello. Stál jen 52,- Kč. Já už ho jednou měla a byla jsem spokojená.
 
Alverde hydratační kúra na vlasy
 
Abych řekla pravdu, tak moc Alverde kosmetiku nepoužívám. Ale na internetu jsem četla chvály na jejich kúry na vlasy. Takže jsem si nějakou musela pořídit. Kúra mě stála jen 35,- Kč.
 
Signal White pasta na zuby
 
Tuhle pastu jsem si koupila kvůli tomu, že má bělit zuby do 2 týdnů. Takže jsem na ni zvědavá. Stála mě 40,- Kč.
 
Balea tělová emulze s mandlovým olejem
 
Nutně jsem potřebovala tělovou emulzi :D Jasně, že kecám :D Nemohla jsem ji tam nechat!! Jednou jsem ji měla a byla jsem moc spokojená. Stála mě 60,- Kč.
 

Nivea Creme
 
 
Nivea je klasika. U mě nemůže v zimě chybět. Na suchou pokožku je skvělá. V zimě si s ní mažu obličej!! Stála mě 58,- Kč.
 
Balea Romantic Star

Jak jsem už někde říkala, kupuji si Balea deospreje kvůli jejich vůni. Tahle vůně mě dostala a proto hned byla moje. Stála mě 35,- Kč.
 
Lidl svetr

 
Svetr z Lidlu za 179,- Kč. Pasuje mi a líbí se mi jeho střih a materiál. Navíc je v něm krásné teplo.
 
 Čím jste si udělali radost Vy?
Krásný zbytek dne přeji :))

14 komentářů:

  1. Jééé tu taštičku chci taky, snad zítra koupím někde, líbí se mi černá nebo fialová:) Labello je fajn, pěkně jsi si nakoupila!:)

    OdpovědětVymazat
  2. glanc kupuji pravidelně, takže jsem v poho :) crossbody z dm jsem si říkala, že asi oželím, beztak na ni byla fronta ne? :) balea sprej má krásný obal

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já včera taky nakupovala :-) Byla jsem tedy v Rossmannu a ukořistila krásné fialové stíny Catrice Liquid Metal (fotka na FB), ale ještě nevím pigmentaci, jelikož jsou tak krásné, že jsem si je nechtěla hned rozes*at :-D Pak samozřejmě Himalaya Herbals nimbovou masku (byla jen za 60 kč), Catrice gel/vyplňovač obočí a gumičky. V tetě jsem si pak koupila Dermacol Botocell oční krém (v Rossmannu jej neměli) a asi tam budu chodit častěji, jelikož mě díky jejich členské kartě vyšel jen na 160 kč a ještě jsem dostala horkou čokoládu z automatu zdarma :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě štve, že já mám Rossmann velmi daleko. Himalaya chci taky vyzkoušet. Taky mám teta kartu a mám vždy levnější nákup :D Dobře si nakoupila :-)

      Vymazat
  4. ta kabelka je hrozně hnusná ach jo :D teda jako neber to jako kritiku, jen můj osobní názor, už když jsem jí viděla na stránkách dmka :D Jinak nákup super, ta emulze pistáciová voní skvěle, ale mě tyhle "teplé vůně" bohužel rychle omrzí a slíbila jsem si až dopoužívám kakaové mléko (snad nikdy god..) něco ovocného, ale uvidíme, je to dost podzimní parfemace :D Tenhle Signal mám nejraději, kam se hrabe ten novej Gold, vůbec nefunguje na rozdíl od tohoto. Pro Glanc si musím zajít, to je jasný a ten svetr je boží, akorát bych brala normální ne-rolák :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo v pohodě, taky jsem myslela, že to bude lepší :D :D Jinak ta emulze od Balei není s pistácií, ale s mandlovým olejem. Určitě mrkni po Glancu za 30,- kaček budeš mít kosmetickou tašku :)

      Vymazat
  5. Pro Glanc půjdu hned zítra! :-D Hezké věci :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavé věci, hlavně ta hydratační kúra na vlasy, díky za tipy :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  7. Klarko dej si neco na krk, nejaky velky nahrdelnik, hned te to rozzari, takhle je to prilis usedle a nevyrazne.

    OdpovědětVymazat