úterý 26. listopadu 2013

Kosmetika Fruttini - jahoda a karambola


Ahoj krásky,
 
dáme si recenzi na kosmetiku Fruttini. Kosmetiku Fruttini můžete sehnat v Německu nebo na mém oblíbeném e-shopu ZDE.

Na e-shopu najdete jednotlivé výrobky nebo set, různé ovocné vůně (kokos/banán, ananas/hroznové víno, malina/smetana, limetka/máta, brusinka/čokoláda, třešeň/vanilka, pomeranč/podmáslí, tropická mučenka, broskev/ hruška).

 Já jsem dostala ke svátku set s vůní jahod a karamboly, sada obsahuje sprchový gel, tělový sprej, tělové mléko. Byla jsem velmi překvapená vůní, která není umělá. Znáte ty vůně jahodové kosmetiky, které jsou umělé? A teď se vrhnu na každý výrobek zvlášť.


Všechny tři


Tělový sprej


 Obal je z plastu. Víčko na spreji drží - několikrát se mi stalo, že jsem si koupila tělový sprej a víčko na spreji nedrželo. Já ho používám v zimě i v létě. V létě na osvěžení. A v zimě ho používám místo parfému. Doma ho používám i jako osvěžovač vzduchu a pokud si chci vytvořit při koupeli voňavou atmosféru. Vůně dlouho vydrží, je to příjemná sladká vůně. Navíc sprej nelepí, což oceňuji. A opravdu ve složení najdeme extrakt z jahody. Doporučuji.

Sprchový gel


Jsem ohromena balením sprcháče. Když sundáte víčko, tak Vám nevyteče. Miluji pocit krásné vůně při sprchování. Pokožku jemně umyje a zanechává ji jemnou, provoněnou. Pokožku nevysušuje. Opět najdeme ve složení extrakt z jahod. Takže já ho doporučuji.

Tělové mléko


Tělové mléko se celkem rychle vstřebává a zanechává pokožku jemnou, provoněnou, hydratovanou. Pokožka po něm nádherně a dlouho voní. Ve složení je opět extrakt z jahody. Doporučuji.

Závěr?
Jedním slovem skvělé! Když použiji všechny tři výrobky, tak opravdu pokožka voní dlouho. Pokožka je jemná a provoněná, co si víc přát.

Jak si užíváte dne?
Vaše Kyrkys :O)


8 komentářů:

  1. Tyjooo:)) tohle jsem ještě nikde neviděla:) musí to vonět úúúžasně!!

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to lákavě. Já jsem je u nás viděla dokonce v jedné zapadlé drogerii Rojal, takže až půjdu kolem, určitě se po nich podívám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sakryš - hned bych si to koupila - ale platit poštovné - to se mi nechce :(

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, ta vůně je boží. Očuchávala jsem i další vůně a jsou prostě boží :D Na e-shopu mají hodně akcí, jednou mají poštovné zdarma apod.

    OdpovědětVymazat
  5. Elena: Mluvila jsem se slečnou, která provozuje tenhle e-shop. A ptala se odkud jsi? Jestli jsi z Prahy, tak byste se mohli domluvit na osobním převzetí. A klidně, jestli jsi z Ústečkého kraje, taky by nebyl poblém. Jestli máš zájem se domluvit napiš na info@dekosmetika.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno to musí vonět nádherně!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj. Tahle kosmetika byvala moje oblibena, ale ted neni nikde k sehnani.. E-shop, ktery odkazujes je nefunkcni. Změnila s ejen adresa, nebo je nefunkcni uplne? Neviš, kde jinde bych tuhle kosmetiku mohla sehnat? Díky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Veronika G. kočko e-shop je zrušený, bohužel.

    OdpovědětVymazat