neděle 17. listopadu 2013

Miss Sporty - péče o nehty

 
Ahoj lidičky,
 
dáme si opět recenzi. Tentokrát to bude recenze Miss Sporty - péče o nehty. Vlastním 3 péče od Miss Sporty. Můžete vybírat z 6 produktů.
 
Všechny tři
 
 1.
 
Jako první tu mám podkladový a vrchní lak na nehty. Podkladový lak - ochrání tvoje nehty a vytvoří lesklý základ. Vrchní lak - vytvoří pevný ochranný štít s neuvěřitelným leskem.
 
Používala jsem ho podle návodu každý den. A jsem s nim moc spokojená. Lak vydrží déle a barva se krásně leskne.
 
2.


Jako další tu mám péči 5v1, která slibuje posílení nehtů, nehty budou méně náchylnější k třepení, nehty budou delší, měl by hydratovat, vyhlazovat. Nedokonalosti a hrbolky budou brzy minulostí, rozjasní povrch nehtů.

Opět jsem ho používala často. Jak už jsem někde psala a říkala, tak mám velmi zničené nehty a nikdy mi nevyrostou dlouhé. Proto jsem ráda za každou péči. Nehty po tomhle laku vypadají zdravě, leskle. Jako plus beru i to, že rychle zasychá.

3.

Lak už mám delší dobu, takže nevím, jestli ho seženete. Musím říct, že je to už moje několikáté balení. Slibuje posílení slabých nehtů. Má navracet nehtům zdravě vypadající zářivý vzhled a vytvářet ochranný štít, který brání štěpení, lámání a poškozování nehtů. Rychle schne, dodá nehtům pěknou barvu, nehty se více lesknou a řekla bych, že se mi po tomhle zázraku nehty nelámou a netřepí.
 
Máte s laky zkušenosti? Napište mi jaké.
 
Vaše Kyrkys :O)



4 komentáře:

  1. Děkujeme za recenzi:) a chtěla bych se zeptat, nevíš, kolik ten první stál?:) Já si chci akorát nějaký svrchní lak koupit a nevim, jestli zvolit nějaký od Essence nebo tento od Miss Sporty:)

    OdpovědětVymazat
  2. GabrielaAneta Krejcarová: Stojí okolo 50,- Kč. Mrkni na jejich stránky - http://www.miss-sporty.cz/eshop/nehty/pece-o-nehty/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten třetí už bohužel není k sehnání :( Též jsem si ho ráda kupovala.Nu zkusím tedy tu péči 5v1.Jsi zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  4. Barbora Smetanová: Zkus a dej vědět, jaká pro tebe je... :-)

    OdpovědětVymazat