sobota 2. listopadu 2013

Novinky Miss Sporty - PERFECT COLOR RTĚNKA, SO FINE SKIN MATCHING MAKE-UP

Ahoj krásky,

dneska to bude recenze na novinky od značky Miss Sporty, kterou určitě znáte. Bude to recenze na dva výrobky a jdeme na věc.

Make-up a rtěnka


SO FINE SKIN MATCHING MAKE-UP
 
 
 
 
 
 
Co slibuje?
Make-up, který se perfektně přizpůsobí tónu tvojí pleti. Pro svěží a krásnou pleť.přirozené, lehké krytí a bezchybná pleť. Díky jedinečné formuli vyrovnává a rozjasňuje pleť. Hydratující složení obsahující vitaminy A, C a E pokožku vyživuje a chrání před škodlivými vlivy vnějšího prostředí. Pleť je neustále hydratovaná a vypadá zdravě.
 
Jak to vidím já?
Obal make-upu je z platu. Jeho 30ml za 90,- Kč. Můžete vybírat ze tří odstínů. Já vlastním odstín 020 Soft Nude. Měl by o pokožku pečovat. Je tekuté konzistence.
Když jsem ho nanášela na pleť lekla jsem se odstínu, ale po rozetření se přizpůsobil mému tónu pleti. Při aplikaci na pleť se rychle vstřebává a dá se vrstvit, čím dosáhnete většího krytí. Jak jsem už psala, tak moje pleť není problematická a tak nepotřebuji velké krytí. Zakryl mi červená místa, ale není tolik krycí, aby zakryl akné. Tento make-up bych spíše zařadila jako lepší tónovací krém. Na pleti vydržel 8 hodin a po zapudrování déle. Nevydrží celý den.
 
Závěr?
Klidně make-up doporučuji. Pokud nemáte problematickou pleť a chce pleť sjednotit, tak ho moc doporučuji.
 
 
PERFECT COLOR RTĚNKA
 
 
 
 
 
 

Co slibuje?
Inovovaná krémová rtěnka Perfect Color. Vylepšené složení. Výrazný hydratační účinek.
 
Jak to vidím já?
Rtěnku seženete za 50 Kč za 3,2 g. Najdete zde rtěnky bez a s perletí. Jedná se o krémovou rtěnku. A můžete vybírat ze 14 odstínů. Obal rtěnky je z černého a matného plastu. Obal je bytelný. Vůně rtěnky je opět melounová. Rtěnku vlastním v odstínu 013 a je to krásná korálová barva. Bez konturky mi vydrží 3-4 hodiny. S konturkou mi vydrží půl dne. Rtěnka je hydratační a rty nevysušuje. Navíc nezvýrazňuje suché rty. Tato rtěnka mi přijde víc pigmentovaná a krémová než předešlé rtěnky. Rtěnka nezalézá do vrásek.
 
Závěr?
Hledáte rtěnku kvalitní za přijatelnou cenu? Tak neváhejte a vyzkoušejte tuhle. Já se určitě mrknu na další odstíny.
 
 
Máte zkušenosti s novinkami od Miss Sporty? Napište mi jaké. Klidně mi napište, jaký produkt si od nich kupujete stále dokola.
 
Krásný den přeje Vaše Kyrkys :o))

8 komentářů:

  1. Hmm na ty rtěnky juknu,mají podobný obal jako ty od Essence.Makeup není bohužel nic pro mě :(

    OdpovědětVymazat
  2. Vím že tohle asi nechceš slyšet, ale ty máš tak pěknou pleť že ten make-up na tobě vůbec nepozoruju :-D, ale jinak krásná recenze :).

    OdpovědětVymazat
  3. Nevidím rozdiel medzi fotkou s make upom a fotkou bez make upu, ale to preto, lebo máš dokonalú pleť :) A rúž vypadá skvelo, od Miss Sporty mám asi 2 rúže ešte z tej starej edície a vyhovujú mi :) Určite sa pozriem aj po týchto, ten tvoj odtieň sa mi moc páči :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rtenku jsem si oblibila. Taky mam dobrou plet,ale vyzaduju kryti,nemam rada prirozene make-upy. Tenhle je fajn, ale pouzivam jen na doma:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím se mrknout po dalších odstínech :D Jinak já se doma nelíčím :-)

      Vymazat