neděle 12. ledna 2014

Carmex - balzám na rty

 
Ahoj všem,
 
vzbudím se po Silvestru a bolí mě ret, jdu do koupelny a na rtu opar, hned jsem si vzpomněla na můj oblíbený Carmex. Začala jsem sledovat a fotit rty, jak se hojí.
 
A jak to dopadlo uvidíte níže!
 
 Carmex
 
 
 
 
Carmex je určen na hydrataci a účinnému boji proti oparům a to mohu potvrdit! Obsahuje  mentol, lanolin, kakaové máslo, vitamin E, Aloe Vera a petrolatum, díky kterému je hydratace rtů udržována bez ohledu na vnější podmínky. Balzám se nachází v žluté tubičce. Na první pohled mi připomíná lepidlo. Po první aplikaci mě odradila vůně a chladivý efekt na rtech, ale po dalším používám jsem to už tolik nepocítila. Originální balzám není parfémovaný. Žlutá barva na rtech není vidět, vypadá jako lesk. Opravdu pomáhá v boji proti oparů, suchým rtům. Rty jsou po několikáté aplikaci hydratované, jemné, zahojené.
 
Složení: Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Paraffin, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Camphor, Menthol, Sylicylic Acid, Vanilin, Parfum Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol.
 
Můžete sehnat verzi v kelímku a s příchutí.
 
První den s oparem
 
Po třech dne s Carmexem

Po šesti dnech s Carmexem jsou rty zahojené!
 
Máte zkušenosti? Krásný večer přeji.

11 komentářů:

  1. Nemám zkušenost vůbec žádnou, ale je super, že ti pomáha. Já miluju eos balzámy, na opary netrpím, ani na nějak moc suché rty, ale neustále na nich něco musím mít:)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem ho plánovala vyzkoušet, ale já mám doma tolik balzámů, že si další kupovat nebudu :-D Mám balzám od Bione, který má 22 ml, což budu mít asi tak na tři roky (nebo než ho ztratím...). Ale efekt Carmexu je slibný!

    OdpovědětVymazat
  3. ILoveMakeUp: Opravdu je super! Jinak s eos balzámy nemám zkušenosti zase já :D

    Munkey: Já všude hledám balzám od Bione a né ho najít :-/ Jinak taky mám hodně balzámů, dokonce jsem si v Německu koupila balzám Bebe a ještě jsem ho nezkoušela je stále zabalený, řekla jsem si, že nejdřív dodělám ty rozbalené :D Zatím se drží! Hurááá :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som si Carmex kupila prvy krat pred rokom v Londyne, kedze som to čitala že sa to tam predáva tak som si kupila rovno dva a odvtedy ho použivam stale a doobjednavam si to s priatelom,ktory Carmwx tiež miluje :) Za mna najlepší balzám na pery!

    OdpovědětVymazat
  5. to je uzasne rychlo ti to preslo!

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. xoxopatty: Tak to jsem ráda, že nejsem sama :-) Navíc na rtech vypadá jako lesk :-)

    OdpovědětVymazat
  7. To je super, že jsi to takhle nafotila. Opar léčí fakt perfektně. Já na opary trpím docela dost, tak by se mi hodil. Jen je škoda, že se nesežene u nás v drogerce. Pokud ale budu mít možnost a někde na něj narazím, tak si ho vezmu : )

    OdpovědětVymazat
  8. Veronicca: Děkuji moc. V obchod jsem ho neviděla, mrkni na netu :-) Např. tady http://www.dekosmetika.cz/dekosmetika-cz/eshop/0/3/5/27-Balzam-na-rty-Carmex

    OdpovědětVymazat
  9. to je lekarensky blog?

    OdpovědětVymazat