sobota 11. ledna 2014

Dva zázraky na pupínky, akné a jiné neřesti

 
Krásnou sobotu všem,
 
pokud Vás trápí pupínky, akné, ekzémy, oděrky, citlivá pokožka, zůstaňte u dnešního článku. Mám tu dva produkty z lékárny, které používám na celý obličej jako promazání, pomáhají mi v boji proti pupínků. Navíc se dají použít nejen na obličej, ale celé tělo. A nejsou vůbec drahé.
 
 Oba v celé své kráse
 
Zinková mast

 
Zklidňuje pokožku podrážděnou třením oděvů. Zinková mast je určená k ochraně a ošetření pokožky v místech, kde dochází k jejímu častějšímu pocení. Je možné ji použít i jako zklidňující, chladivý a ochranný prostředek na plně propuklé opary (zejména na noc). Chrání a chladí místa. Spolu s oxidem zinečnatým vytváří komplex, který působí preventivně na citlivých nebo potenciálně citlivých místech.
 
Obsahuje oxid zinečnatý, který pomáhá proti akné, pupínkům. Díky oxidu zinečnatému je mast bílá. Pokud se mi vytvoří pupínek, namažu si buď celý obličej nebo jen pupínek a do rána je pryč, pokud nemáte silné hnisavé akné. Já akné netrpím, takže soudit nemohu, ale zkusit to můžete. Na místa můžete aplikovat několikrát za den. Já ji většinou používám na noc. Navíc se mi zdá, že mám poslední dobou suchou pleť a pokud použiji zinkovou mast z pleti mi zmizí suchá místa. Mast stojí jen 60,- Kč za 30gramů.
 
Další zázrak je Sudocrem
 

Sudocrem- zinková mast. Antiseptický ochranný krém. Sudocrem je antiseptický ochranný krém, který je unikátní svým složením. Obsažený lanolín napomáhá uklidnit a zvláčnit pokožku. Oxid zinečnatý má adstringentní (stahující) účinek. Benzyl alkohol omezuje bolest a podráždění a má také antibakteriální vlastnosti. Benzyl benzoát a Benzyl cinamát podporují epitalizaci (hojení ran). Sudocrem je vhodné aplikovat při proleženinách, ekzému, akné, při ošetřování popálenin, omrzlin, opruzenin a drobných povrchových oděrek, také je určen pro děti k prevenci a léčbě plenkové dermatitidy. Sudocrem se rychle vstřebává.
 
Opět skvělá věc na akné, pupínky, suchou pokožku. Opět ho aplikuji jako zinkovou mast, klidně na celý obličej nebo jen na pupínek. Vždycky do pokožky vmasíruji. Můžete ho nanášet několikrát denně. Používám zejména na noc. Cena je 150,- Kč za 125 gramů.
 
Máte s produkty zkušenosti? Dejte mi vědět do komentářů, jestli Vám pomáhají stejně jako mě.
Krásný den přeje Kyrkys :O))

10 komentářů:

  1. Suodcream jsem si taky před lety koupila a čekala zázrak... který se nedostavil. Akorát jsem z toho měla podkožní pupínky, což bylo ještě horší než obvykle :-D Zinkovu mast jsem nezkoušela, mám zinkovou emulzi. Emulze mi pleť zklidní, ale poměrně dost vysuší.
    Hrozně mě to štve, že každý si Sudocream chválí a pomáhá mu a já nic :-D Ale mám jiná řešení, naštěstí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To je škoda, že ti nepomáhá, ale každý jsme jiný :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě Sudocream nepomohl také..ale vůbec bohužel :(

    OdpovědětVymazat
  4. Na akné nijak zvlášť netrpím, ale pupínek se mi občas udělá. :) Žádnou z mastí jsem nezkoušela, ale po tvém doporučení a za ty skvělé ceny jeden ze zázraků určitě koupím. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Romana Lánská: Mě teda zabírá :-(
    Domi: Určitě zkus a dej vědět :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Kyrkys. Já si Sudokrém nemohu vynachválit. Mně teda moc nepomáhá, ale dětem velice. Nejen na opruzeniny, ale používala jsem jej u synka na obličej, neb mu nějaký příkrm způsobil vyrážku a nic kromě Sudokrému nezabralo. Takže za mě palec nahoru. Jak jsem psala, na mojí pleti žádný zázrak, ale pomůže na hodně vysušené ruky, plus oděrky, takže určitě jej nadále budu mít doma. :) Zinkovou mast neznám, ale vyzkouším. :) Míša Kl

    OdpovědětVymazat
  7. Ani jeden výrobek neznám, ale o zinkové masti jsem už slyšela a vůbec že zinek je dobrý na akné. Možná si jeden z nich pořídím pro případ potřeby a snad zaberou :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní: Sudocrem je super! Určitě vyzkoušej :)

    JBYbyPetra : Jsem ráda, že někoho inspiruji k nákupu výrobku, opravdu pro mě jsou jednička :-)

    OdpovědětVymazat
  9. včera som si kúpila sudocrem, som zvedavá aký bude

    OdpovědětVymazat
  10. Denisa Slobodova: Klidně mi pak napiš, jak jsi spokojená.

    OdpovědětVymazat