neděle 9. února 2014

Max Factor Clump Defy Volumising Mascara

 
Ahoj všem,
 
dneska si dáme recenzi na řasenku od MF Clump Defy. Řasenku jsem dostala od kamarádky v srpnu ke svátku a jsem za ni ráda, jelikož stojí za vyzkoušení.
 
Co slibuje?
Nová objemová řasenka Clump Defy Volumising Mascara od Max Factor nejen dodá řasám až o 200 %* víc objemu, ale zároveň je i nádherně zvedne, zvýrazní a to bez nebezpečí jejich slepení. Tak fantastického výsledku dociluje pomocí inovovaného kartáčku s novou technologií Clump Defy. Jednotlivé štětinky kartáčku jsou rovnoměrně rozloženy těsně vedle sebe, čímž dokonale oddělují a přitom zvýrazňují každou řasu, aniž by docházelo k jejich nežádoucímu slepování. Výsledkem je perfektní objem i vzhled.
 
 Řasenka
 
Obal řasenky se mi líbí v jednoduchosti je krása. Řasenku jsem dostala v černé barvě.
 
Kartáček
 
 
Kartáček je umělohmotný. Já mám raději takové tipy kartáčků, přijde mi, že tím docílím lepšího efektu. Když jsem měla klasický kartáček, tak jsem nebyla spokojená, vždycky mi slepil řasy k sobě. Kartáček je zakřivený a štětinky jsou těsně u sebe, což opravdu napomáhá oddělit řasy od sebe a krásně je prodloužit a neslepí, což oceňuji. Řasenka slibuje až o 200% víc objemu, tak tomu prosím nevěřte! Řasenka udělá krásný objem, ale určitě né o 200%. Další plus je, že nežmolkuje.
Nerozmazává se pod okem, což oceňuji a vydrží celý den na řasách. Řekla bych, že ji nemám, co vytknout až na to, že slibuje objem až o 200% větší.
 
Efekt řasenky
 
Krásného efektu docílíte po první vrstvě a nemusíte dávat ani dvě.

Řasy natočí i bez použití kleštiček. Řasy jsou po použití natočené, objemné. Určitě se hodí pro někoho, kdo nemá rád velký nános řasenky. Určitě po použití řasenky nebudete mít pocit těžkých víček.

TIP NA ZÁVĚR: Pokud Vám vyschla Vaše oblíbená řasenka a nechcete si kupovat další, tak doporučuji náplně do řasenky od Reginy. U nás je náplň sehnatelná v Tetě.

Za sebe Vám ji mohu doporučit. Vaše Kyrkys :-)


4 komentáře:

  1. Kartáček se mi moc líbí, takové mám nejradši a hrozně dobře se mi s nimi dělá:)

    OdpovědětVymazat
  2. už len obal vyzerá pekne a luxusne. Milujem riasenky, ktoré zvýraznia riasy hned jednou vrstvou!
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat