pátek 21. února 2014

The Oriental Gold BB Cream SKIN79


 
Ahoj zlatíčka,
 
dneska to bude recenze na mého miláčka, který si poradí lehce s mojí suchou pletí. V tomhle období se obracím na výživnější BB, make-up atd.
 
Co slibuje?
Vysoce kvalitní víceúčelový hydratační BB Cream. Vzácné čajové ingredience pomáhají pleť hydratovat a zjemňovat a současně také vyrovnávat a vyhlazovat, extrakt z kaviáru dodává pleti pružnost. V horní části víčka je navíc krém na rty a tváře a také zrcátko.
  • Vysoce kvalitní BB Cream - kvalitní ingredience z černého a zeleného čaje pomáhají předcházet stárnutí pleti a poskytují zdraví a pružnost.
  • Vysoká hydratace a make-up - poskytuje suché a unavené pleti hydrataci, pleť je jemná a svěží.
  • BB Cream se třemi funkcemi - projasňuje pleť, vyhlazuje vrásky a chrání proti UV záření (SPF25 PA++). Zabraňuje ucpávání pórů, napomáhá svěžesti pleti.
  • Součástí je růžový krém na rty a tváře - pro dokonalý make-up.

BB
 
 
 
 Prvně mě zaujalo balení, mám ráda fialovou a tohle balení je rozkošné. BB krém můžete zakoupit na e-shopu ZDE. Zaujalo mě, že BB obsahuje růžový krém na rty a tváře umístěný v horní části víčka, které slouží i jako zrcátko, což je velmi praktické i na cesty. Nemusíte sebou brát tvářenku, lesk ani rtěnku, make-up, vystačíte si s jedním produktem.
 
Pumpička
 
Díky hornímu víčku, který sundáte na Vás "vykoukne" pumpička, kterou musíte stisknout dvěma prsty a snadno vymáčknete množství, které potřebujete.
 
Barva krému na rty a tváře + barva BB
 
 
Růžový krém na rty a tváře je dokonalá barva pro každého. Tady jsem měla rty trošku sušší a krém mi ji vůbec nezvýraznil, což velmi oceňuji a po delším používání mohu říci, že mi hydratoval rty a vůbec nevysušoval!
 
Složení

 
Výsledek BB na mé pleti

 
Tady je vidět, že mám před menstruací a tak pupínky jsou na světě. Je vidět i zčervenání na pleti, žilky okolo nosu a na tvářích, rozšířen póry. Neduhy na pleti zakryje dobře, ale červené pupínky nezakryl úplně. A přijde mi, že mi zmírnil a zakryl modré kruhy pod očima. Jestli máte aknózní pleť nebo mastnou, tenhle BB nedoporučuji, jelikož jeho krycí schopnost není velká a mohl by mastnou pleť udělat ještě více mastnou a mohla by se více lesknout. Doporučuji na smíšenou, citlivou, suchou pleť. BB se na pleť nanášel velmi lehce, já jsem ho na pleti vrstvila pro lepší krytí, což je super, že se dá vrstvit! Pleť sjednotil, zakryl neduhy, rozjasnil, hydratovala a nezvýrazňuje suché místa na pleti. Přijde mi, že nezvýraznil a nezalézal do vrásek, které mám na čele, což mě štve. BB vydrží opravdu dlouho na pleti. Za sebe BB doporučuji, jsem s ním spokojená!
 
Máte zkušenosti s BB krémy? Napište mi jaké. Vaše Kyrkys ♥ ♥

8 komentářů:

  1. asi som jediná ale nikdy som ešte BB ani CC ani DD, či až pokial idú písmenka nevyskúšala :D

    http://mona-recenzie.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. mona recenzie: To je škoda, jsou boží!

    OdpovědětVymazat
  3. Balení se mi moc líbí!! BB krémy jsem vždycky nějak obcházela, protože jsem vždy hledala extra velké krytí, teď už ho,ale tak nepotřebuji a ráda bych si nějaký pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Caroline: Tenhle je super, moc ho doporučuji :-)

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem zkoušela ve vzorečku ten zlatý Oriental a moc mi seděl, měl dobré krytí, hezký odstín a tak nějak splňoval vše, co jsem od BB chtěla :) spolu s oranžovým a fialovým též od Skin79 mě zaujal asi nejvíc, plánuji jeho koupi :)

    OdpovědětVymazat
  6. Barča: Taky jsem nejdříve měla vzorečky, nevěděla jsem, jestli mi sedne a nechtěla jsem kupovat hned plné balení. Zatím jsem se všemi co mám doma spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já si koupila nedávno ten nový v zeleném obalu a je perfektní. Vyzkoušela jsem různé bb krémy od Skin79, ale ten tvůj ještě ne. A to už je na světě nějaký v červeném balení, nezkoušela si ho?

    OdpovědětVymazat