středa 5. února 2014

VIP Gold Super Plus BB Cream SKIN79

 
Ahoj krásky,
 
dneska si dáme recenzi na mého zachránce teď v zimě. Jak už víte, teď v zimě mám suchou pokožku. Právě proto scházím výživnější BB, make-upy. V zásobě jsem naštěstí našla VIP Gold Super Plus BB Cream od SKIN79.
 
Co slibuje?
Luxusní BB Cream s velkým množství složek pro výživu pleti. Udržuje pleť pružnou, hydratovanou, projasňuje ji a bojuje proti vráskám, přičemž zanechává pleť přirozenou a zářivou. Chrání před UVA a UVB zářením, extrakt z kaviáru intenzivně pečuje o pleť.
  • Zlato, kaviár a olej z mandlí - vyživuje pleť do hloubky, pleť je hladší a odolnější.
  • Péče o strukturu pleti - představuje zdravou pleť, ingredience udržují správnou rovnováhu pleti.
  • Vyhlazuje vrásky a projasňuje pleť - změní nudnou a nevýraznou pleť na jasnou a krásnou. Non-stop péče o pleť.
  • Hydratovaná pleť - přírodní složky jako je Aloe Vera, udržují pleť hydratovanou a krásnou bez pocitu mastnosti.
  • Spolehlivá ochrana před UV zářením - chrání před UVA a UVB zářením SPF25 PA++.
 
BB
 
Balení BB je opravdu nádherné. Jako první krok před jeho koupí jsem si pořídila testovací balení ZDE, kde jsem nakonec i samotný BB koupila, který teď není skladem. Koupila jsem ho levněji než je i na oficiálních stránkách. Oceňuji pumpičku, kterou opravdu vymáčknu jen množství, které potřebuji.
 
Struktura a barva
 
 
Struktura je krémová a hutná, což je lahoda pro moji suchou pleť. BB se do pleti vstřebá a nedělá žádnou masku, krásně sjednotí a zakryje malé neduhy. Co se týká barvy, tak je šedá, ale není se čeho bát. Šedá barva není na pleti vidět, krásně sedne odstínu pleti.
 
Složení
 
Výsledek aplikace

 
Tady je vidět, že nemám akné a tak nepotřebuji velké krytí. Na druhou stranu mám neduhy jako červené žilky a místa na tvářích, rozšířené póry, což BB dobře zakryje. Ale pokud by se jednalo o aknózní pleť tenhle BB nedoporučuji, jelikož jeho krycí schopnost není velká a mohl by mastnou pleť udělat ještě více mastnou a mohla by se více lesknout, což nechce nikdo. Jak můžete vidět pleť sjednotil, rozjasnil, hydratuje, ale bohužel není tolik krycí, jak se uvádí na internetu na jejich oficiálních stránkách. Jinak se mi nezdá, že by vyhladil vrásky.
 
Doporučuji lidem, co nemají mastnou a aknózní pleť. Lidem, kteří chtějí sjednotit, hydratovat pleť, rozjasnit pleť.
 
Máte zkušenosti s BB krémy? Napište mi jaké. Vaše Kyrkys :O)

8 komentářů:

  1. Pěkná recenze,s BB krémy mám zkušenosti zatím jen pozitivní i když jsem zkoušela jen 2.
    A můžu se zeptat,z těch stránek odkaď sis kupovala ten BB krém jsou v nabídce balzámy na rty od Nivei(karamel,malina a original)nemáš s tím zkušenost? Jo a máš pěkný blog,baví mě jak články tak i videa.Jsem tvoje nová čtenářka.

    OdpovědětVymazat
  2. Jitulkatv: Děkuji moc za pochvalu, moc si toho vážím :-) Nesmírně si vážím, že mám další a další čtenáře :-) Taky jsem koukala na balzámy od Nivei, ale nemám zkušenosti, ale celkem bych řekla, že jsou na ně pozitivní ohlasy. Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  3. Hodil by se mi na zimu, už hlavně z toho důvodu jakou má barvu, ale přes léto jak říkáš bych se neskutečně leskla:D

    OdpovědětVymazat
  4. Caroline: Na zimu je super :-) Ale pokud máš mastnou pleť, tak na léto vůbec.

    OdpovědětVymazat
  5. Používám ho taky a v podstatě mám stejné postřehy. Krytí je slabší, ale sjednotit dokáže. Mám normální pleť, takže se po jeho aplikaci víc lesknu, ale stačí dostatečně zapudrovat a je to v pořádku. Co se mi na něm líbí, je to, že dobře drží na pleti, takže nehrozí fleky na oblečení, a hlavně nemám ulepený pocit. Určitě si ho koupím zase. Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní: Přesně jak říkáš na oblečení ani stopy :-) Super!

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mám Skin79 triple function BB krém a som s ním veľmi spokojná :) Určite si ho kúpim zasa.
    http://bytzenoujeuzasne.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat