pátek 24. října 2014

Alverde tělové máslo s makadamiovým oříškem


Krásný večer sluníčka. Dnes to bude recenze na tělové máslo od Alverde. Poslední dobou jsem s kosmetikou Alverde moc spokojená a tak se musím podělit o recenzi na tohle máslo. Doma mám testovací balení, ale jinak jsem měla už několikrát velké balení. Jdeme na to! 

Tělové máslo obsahuje prospěšné látky jako:

Makadamiový olej:
Olej získávaný z makadamiových oříšků je velmi bohatý na mastné kyseliny vysoké kvality, zejména kyselinu palmitovou. Účinné látky makadamiových oříšků účinkují na pleť silně antioxidačně. Antioxidanty zabraňují poškození buněčných membrán. Makadamiový olej má na pokožku silný vyhlazující efekt. Používá se na suchý typ pleti, rozpraskanou, přetěžovanou a popálenou pokožku. Hlavním efektem makadamiového oleje je schopnost okamžitě a dlouhodobě hydratovat, hojit a regenerovat. Pleť je po použití oleje hladká a jemná.

Sojový olej: 
Vyznačuje se vysokým obsahem lecitinu, provitaminu A, vitaminu E. Lecitin je cennou látkou, která se využívá v kosmetice, farmacii, v potravinářství. Olej má světložlutou barvu a výrazné aroma. Má změkčující a zvláčňující účinky, je vhodný pro suchou pokožku, které po ošetření navrací pružnost a zabraňuje tak jejímu dalšímu vysychání. Posiluje obranyschopnost pokožky, je vhodný na akné a ekzémy. Při vnitřním užití má příznivý vliv na nervovou a mozkovou činnost.

Bambucké máslo:
Bambucké máslo má vynikající schopnost proniknout do pokožky bez ucpání pórů , což umožňuje kůži dýchat, regeneruje ji, hydratuje, zvyšuje elasticitu a zpomaluje proces stárnutí. Vhodné pro ošetření jemné pokožky dětí. Má také protizánětlivé a hojivé účinky, podporuje její přirozenou obranyschopnost a ochraňuje pokožku před škodlivými vlivy životního prostředí jako je slunce nebo obecné znečištění. Obsahuje vzácné nenasycené mastné kyseliny, jako je kyselina olejová, kyselina stearová, kyselina linolová, kyselina linolenová, kyselina behenová, kyselina palmitová, kyselina skořicová, účinná při hojení kožních obtíží jako je ekzém, lupénka, spáleniny, dále vitamíny A, D, E a F.

Kakaové máslo: 
Kakaové máslo je světle žlutý, přírodní čistý rostlinný tuk extrahovaný z kakaových bobů. Používá se k výrobě čokolády, sušenek, pečiva, ale i léčiv, mastí a toaletních potřeb. Kakaové máslo je nádherné přírodní změkčovadlo. Může být použito v krémech, pleťových vodách a sprchových gelech, nebo samostatně na masáž.
A další prospěšné látky.
Tělové máslo


















Jak jsem s ním spokojená?
Tohle je jen cestovní balení, ale už jsem ho měla a byla jsem s ním spokojená. Máslo se nachází v plastovém balení. Já mám kelímek 50 ml, který zakoupíte okolo 50,- Kč. Kdybych se nechystala na výrobu domácího tělového másla, tak bych si ho 100 % koupila a dál používala. Jeho složení je super a obsahuje prospěšné látky pro péči o tělo. Co tedy na másle miluji? Tak především ta vůně je naprosto famózní, opravdu  krásná vůně, určitě si v obchodě kupte cestovní balení a očichejte si ho. Miluji jeho konzistenci, která není tolik hutná, aby se nedala snadno roztírat na těle. Kdo nemá rád mastné a opravdu tuhé másla, tak do něj jděte. Pokožku navíc zanechává provoněnou, hebkou, vyživenou, jemnou. Opravdu mohu jen doporučit. 

Máte zkušenosti s máslem nebo jiným výrobkem od Alverde?

Mějte se krásně ♥

7 komentářů:

  1. Super určitě vyzkouším a hezky napsané :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám mazadel na 5 let dopředu protože se absolutně nemažu :D ! Super recenze :)

    OdpovědětVymazat
  3. recenze super, kdybych toho neměla doma tunu asi bych si ho šla koupit

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam rada letne limitky :) super je to masielko.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som takéto skúšala s pomarančom a to bolo úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Máslo je opravdu skvělé a v porovnání třeba s vanilkovo-mandarinkovým od Alverde i lepší, méně lepí a lépe se vsakuje. Ale ta vůně makadamiového je pro mě utrpení - je zajímavé, jak každému sedne něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kočky, děkuji za krásné komentáře :-)))

    OdpovědětVymazat