pondělí 27. října 2014

Cedro Four Seasons Regenerátor nehtů s vyrovnávacím účinkem


Ahoj všem. Dnes si dáme recenzi. Jedná se o značku Four Seasons, kterou jsem zakoupila v lékárně okolo 50,- Kč. Četla jsem mnoho recenzí a většinou kladné a tak jsem neváhala a regenerátor nehtů jsem si koupila. Jdeme na to!

Co slibuje?

Regenerátor FOUR SEASONS obsahuje látky, které Vašim nehtům dodají potřebnou výživu a vlhkost, a které zabrání jejich nežádoucímu třepení. Zároveň také vyrovná drobné nerovnosti nehtů.Obsahuje UV stabilizátor, který omezuje vliv slunečního záření na lakový film, který pak nežloutne, nemění mechanické vlastnosti ani barevný odstín. Regenerátor používáme jako podkladový lak, ale i samostatně, kdy na Vašich nehtech vytvoří matný nádech. Tohle všechno zní jako zázrak, žé?



















Jak obstál?
Lak je růžový i na nehtech. Na nehtech vytvoří krásnou růžovo - mléčnou barvičku a nehty vypadají hned lépe. Obsah je 14ml a stojí okolo 50,- Kč. Lak jsem používala jako podklad nebo samotný. Doma ho mám opravdu dlouho, jakoby neubýval. Na nehtech vytvoří takový matný, ale přitom trošku lesklý nádech. Zároveň také vyrovná drobné nerovnosti nehtů. Bohužel jsem nezaznamenala výživu, vlhkost. Nehty se mi stále třepí a jsou křehké. 

Máte zkušenosti s kosmetikou Four Seasons? Co nedoporučujete nebo naopak máte rádi?

Krásný den přeje Kyrkys ♥ ♥ ♥ 


3 komentáře:

  1. Já mám tento lak ráda kvůli barvě, kterou mi na nehtech udělá. Jinak že bych viděla zlepšení nehtů, to ani ne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kyrkys :) , zkus zpeňovač od Four Season, mám ho a je skvělej. rostou mi po něm nehtíky jak divé. Je lesklý a nejde poznat, že na nehtech něco máš :) Rychleji rostou a časem jsou tvrdší a odolnější, používám ho už 5 let a mohu jen doporučit. Dal mi nehtáky po akrylových nehtech dohromady a mám krásné pevné nehty. Používám ho spolu s laky na nehty , oblíbila jsem si Miss sporty, Jordanu a Gabriella Salvete- Enamel tato řada ten zpevňoavč taky obsahuje :) Ještě mohu doporučit balzám na nehty od Balei Kamille s heřmánkem a panthenolem - velice pozitivně působí na nehtíky a ruce :) Vyživuje je a pomáhá k růstu. Používám taky už dlouho a neměnila bych :) Laura K.

    OdpovědětVymazat