pondělí 6. října 2014

Elf Beauty School paletka 32 očních stínů


Ahoj sluníčka. Dáme si recenzi na paletku od Elfu z řady Beauty School, kterou jsem zakoupila v akci okolo 60,- Kč. Říkala jsem si, že za 60,- Kč žádnou paletku 32 očních stínů neseženu a tak jsem neváhala a objednala. Pojďme si tedy rozebrat, jak dopadla v testování. PS: Fotky jsem fotila ze začátku. 

Paletka v odstínu Bright




Venku na normální světle


Venku na sluníčku

Odstíny na ruce




4. Řada stínů

Jak jsem spokojená s paletkou?
Paletka je v plastovém obalu, který se mi rozbil, takže drží jen na jednom pantu. Obal není moc kvalitně zhotoven. Obsahuje 32 očních stínů. V paletce najdete matné stíny a se shimmerem. Jejich konzistence je trošku máslovitá, světlé stíny jsou méně pigmentované. Má velkou škálu barev, takže si myslím, že by stačilo vlastnit jen tuhle krásku. Dá se s ní vytvořit denní a večerní líčení. Pro dlouhotrvající efekt stínu, doporučuji použít bázi pod oční stíny. Celkově jsem s paletkou spokojená. Akorát paletce dávám mínus za méně pigmentované světlé stíny. 

Co Vy a kosmetika Elf? Vlastníte paletku očních stínů, jak jste s ní spokojené?

Vaše Kyrkys ♥♥♥

11 komentářů:

  1. Já od Elfu nikdy nic neměla a asi nikdy mít nebudu, nějak mě ta kosmetika nezaujala... Ale musím uznat, že paletka vypadá dobře a za ty peníze určitě stojí! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Za takhle odbytou recenzi bych se opavdu styděla...
    Tvůj blog a videa jsem měla ráda, ale když poslední dobou vidím, co předvádíš nejen ve videiích, ale jak klesá úroveň článků, už se sem vracet nebudu
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  3. Munkey: Jo za ty peníze super.

    Anonymní: Přesně takhle jsem recenzovala i minule jiné produkty a odbyté to opravdu není. Ke stínům už není, co psát. Píšu stále stejně....škoda PA!!

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si nemyslím, že bys to měla odbyté :) , naopak máš tam všechny informace, které mě zajímají. Horší jsou ty články, který čtu 10 minut a tlachá se v nich o ničem, ale ani cenu se nedozvím. Takhle je to OK.
    K elfu, kdysi jsem si od nich koupila dvě paletky, ale ty byly dost špatně pigmentované, nešly vrstvit ani blendit, vidět skoro nebyly a na oku ani nevydržely. Ale mám od elfu i nějaké výrobky, které mám ráda, třeba báze pod oční stíny, rozjasňovače apod. Takže tady mě překvapila ta pigmentace :O

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě je většina odstínů nic moc pigmentovaná, mám ráda dokonale plnou pigmentaci.U ELFu pokud něco, mě lákají maximálně vyzkoušet ty tvářenky.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná paletka :-)
    Také mám paletku ELF a jsem moc spokojená

    OdpovědětVymazat
  7. Kočky děkuji za každý komentář ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj můžu se tě zeptat na ty zapečené stíny od ELF ?? jaký máš na ně názor děkuji Slavča

    OdpovědětVymazat
  9. Pravdu povediac mňa moc nezaujala. Mám radšej nude tiene to bude tým :D

    http://life-by-romi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Paletka vypadá super a má vážně hodně barev, moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní: Ahojky, tak zkušenost bohužel nemám se zapečenými stíny :-)

    Romi: Ok, chápu :-)

    Pett. T. No přesně, mě by klidně stačila jen tahle ☺

    OdpovědětVymazat