sobota 4. října 2014

Kosmetika MOJE - recenze tvářenek a matujícího kompaktního pudru


Ahojky všem. V dnešním článku jsem pro Vás připravila recenzi a tentokrát to bude na dekorativní kosmetiku MOJE, která je moje oblíbená značka. Vzhledem k ceně a kvalitě jsem s kosmetikou spokojená. ZDE mají své stránky, kde se dozvíte o sortimentu, kontakty apod. Můžeme se vrhnout na recenzi!

Matující kompaktní pudr v odstínu 02





Balení je z plastu, bojím se, aby se mi nerozbilo. Obsah pudr je 16 gramů. Pudr zakoupíte za 60,- Kč. Já od pudru očekávám zmatněnou pleť, hebkou pleť na dotek a hlavně, abych po něm nebyla oranžová. Celkově jsem s pudrem moc spokojená. Krásně se usadí na pleti a vytvoří hebkou a matnou pleť. Navíc odstín 02 mi barevně sedí. Bohužel po něm pleť nevydrží celý den zmatněná, vydrží 2-3 hodiny a to mám suchou pleť. Kdo je majitelem mastné pleti, tak pudr nedoporučuji. Krásně se nanáší na štětec a nepráší jako ostatní pudry, co vlastním. 

Tvářenka v odstínu 5,2



Na tvářích mám obě barvy smíchané


Tvářenka je klasicky v plastovém balení. Její obsah jsou 3 gramy a zakoupíte je okolo 60,- Kč. Já mám odstín 2 a 5. Nejsem moc dobrá v popisování barev. Odstín 2 je takový broskvový a odstín 5 je růžový. Odstín číslo 2 používám klidně na konturování obličeje. Tvářenky jsou krásně namleté a skvěle pigmentované. Na tvářích vydrží okolo 5 hodin, bohužel si na tváře během dne sahám, ale věřím, že tvářenky vydrží déle. Snadno se aplikují a nevytváří mapy či fleky. Opravdu mě vzhledem k ceně překvapily. Určitě vyzkoušejte. 

Máte zkušenosti s dekorativní kosmetikou MOJE? Mám od nich ráda i řasenky.

Krásný den přeji ♥♥♥

4 komentáře:

  1. ahojki, ty tvářenky vypadají super, asi si jednu budu muset pořídit

    OdpovědětVymazat
  2. Dekorativní kosmetiku MOJE neznám, ale tvářenky vypadají krásně.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. L. Špryslová: Ahojky, určo na ně mrkni, mají krásné barvičky ♥

    Miss: Jo jsou krásné ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám od MOJE riasenku BEST a je naozaj best :D :D :)

    OdpovědětVymazat