sobota 11. října 2014

Moje první čištění pleti u kosmetičky ultrazvukovou špachtlí + barvení obočí = Fotky před a po


Krásný den. Ptala jsem se Vás, jestli stojíte za článek, kde bych Vám ukázala fotky před a po čištění pleti u kosmetičky + jakou kosmetiku mi doporučila používat. Všechno jsem si užívala ani jsem neukápla slzu.

Jak to probíhalo od začátku?
Když jsem přišla do salónu, recepční mě přivítala a řekla ať chvilku počkám, že kosmetička tam má zákaznici. U kosmetičky jsem zatím byla jen 3x na barvení, trhání obočí. Kosmetička je velmi příjemná a krásná. Odložila jsem si věci a ulehla na lehátko. Nejdříve mi očistila pleť a začala trhat obočí, pak znovu pleť očistila a přišla řada na pleť. S kosmetičkou jsem se telefonicky domluvila, že zkusíme čištění pleti ultrazvukovou špachtlí.




Takže před čištěním mi pleť něčím jakoby navlhčila, aby mi pleť nepopálila. Následovalo čištění špachtlí na čele u spánků, ale tváře mi musela vzít ručně, jelikož mám opravdu hodně zanesenou pleť, díky vysazení HA. Vymačkávání nebolelo, akorát jsem byla trošku červená, což uvidíte i na fotkách. Pleť vyčistila a přejela laserem, nakonec nanesla masku a opět přejela laserem. Masku smyla, nabarvila obočí a nakonec aplikovala na pleť krém. Za všechno + cestovní balení kosmetiky, kterou mi doporučila jsem platila okolo 500,- Kč. Hodlám tuhle proceduru opakovat pravidelně. 

Před kosmetikou


Na fotkách před kosmetikou i ve skutečnosti mám pleť červenou a takovou podrážděnou. Na zarudlá místa jsem si nemohla ani dotknou, jelikož to bolelo. 

Po kosmetice


Po kosmetice mám vidět červená místa zejména po vymačkávání pupínků. Přijde mi pleť více oživená, taková projasněná a teď se mi červená místa zlepšila. Proceduru budu opakovat pravidelně. Nebudu dělat závěry po prvním čištění.

Jakou kosmetikou mi kosmetička doporučila?





 Kosmetické přípravky La Chèvre a Le Chaton produkuje česká společnost Kosmetika Capri podle vlastních, originálních receptur, které jsou v současné době celosvětovým unikátem. Základem těchto receptur jsou vzácné složky kozího mléka, vhodně doplněné surovinami mořského původu a rostlinnými extrakty. Takto koncipované přípravky nenabízí žádná jiná kosmetická firma na světě. Náročné klinické testování navíc potvrdilo vhodnost jejich použití i pro citlivou pleť a také pro alergiky, psoriatiky a atopiky.

Pro přípravky obou značek je charakteristické, že obsahují značné procento účinných přírodních látek a minimální množství látek chemických (konzervačních). Obsahují komplex vzácných, životně důležitých prvků, které působí blahodárně na všechny typy pleti. Tento komplex tvoří syrovátka, tuk nebo tvaroh z kozího mléka, jedinečný biologický systém bohatý na přírodní antioxidanty, který hydratuje pokožku, chrání ji před škodlivými vlivy životního prostředí a zpomaluje její stárnutí.
Proč právě kozí mléko? Protože obsahuje účinné látky známé jako ceramidy, lipozomy, koenzym Q10 a AHA kyseliny, minerální látky (vápník, fosfor, hořčík a draslík) i vitaminy skupiny B a vitamin A. Ve své základní formě však není kozí mléko tak účinné, jako když se rozdělí na syrovátku, tuk a tvaroh. Pro kosmetické účely jsou vhodné především dvě složky kozího mléka, a sice syrovátka a tuk.
Bílkovinná část syrovátky podporuje hydrataci pokožky a zabraňuje jejímu vysušování. AHA kyseliny se zase podílejí na prokrvení kůže, regulaci její látkové výměny a obnovy horní vrstvy, aktivují její regenerační procesy. Tuk z kozího mléka je ideálním transportním prostředkem živin do hlubokých vrstev pokožky. Kromě toho pleť dokonale zvláčňuje a chrání před nepříznivými vlivy prostředí.
Mě kosmetička doporučila řadu CLAIRISINE ( péče o mastnou a problematickou pleť se sklonem k akné). Zatím mám jen testery v podobě cestovního balení, které obsahuje: pleťovou vodu, masku a matující krém. Pokud mi všechny výrobky budou vyhovovat, určitě si pořídím větší balení. Zatím jsem spokojená, ale kosmetikou používám jen krátce. 

Budu moc ráda, když mi napíšete Vaše zkušenosti s kosmetičkou a jakou kosmetikou používáte Vy.

Mějte se krásně. Vaše Kyrkys ♥♥

9 komentářů:

  1. Ultrazvukovou špachtli u nás také používáme a práci bez ní si už ani neumím představit značně ulehčuje čistění, krásně "vysaje" přebytečný maz, vezme černé tečky, ty méně hluboké a díky tomu se pak lépe čistí ručně. Plus pokud má slečna kvalitní laser urychluje to hodně hojení vřídků. Ale pozor na sluníčko!! Záleží na síle ale celkově laser a IPL zcitlivují trochu pleť na UV záření!! Takže se nesmí 2 týdny po do solária nebo k moři apod. Ale záleží na síle laseru... S touto kozí kosmetikou máme menší zkušenost, kdysi jsem dostala balík vzorků a zaškolení ,ale firma mě nenadchla :/ přišli mi u ní pomalé výsledky. Ale to je jen můj názor. Jsem zvědavá jak na ně bude reagovat tvoje pleť po delší době. Jinak cena ošetření je hodně levná, takže super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jejda, ta tvoje plet me mrzi. :-( Ja jsem si tim taky prosla po vysazeni HA. Ted jsem 13 mesicu bez a stale nejsem uplne fit. Teda plet uz ano, tu mi hodne spravil Gynex ale nakonec ten dojezd k pekne pleti zarucil az Roacutanne (kozarka me chtela dokonce hospitalizovat). Zkus opravdu ten Gynex, je to zazrak. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ke kosmetičkám nechodím, zatím jsem nikdy nepotřebovala, ale vypadá to zajímavě.Dík za článek.

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsem u kosmetičky nebyla, protože to zatím nepotřebuji, ale článek mě velice zaujal, je zajímavé zjistit jak se pleť vlastně čistí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jana W: No uvidím, jestli mi pomůže i další čištění :-)

    marsse7: Mrknu na Gynex děkuji moc ♥

    Nika Owl: Nemáš zač :-)

    Pett T. Jsem ráda, že se článek líbí děkuji moc! ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Já dávám přednost ručnímu čištění pleti na kosmetice :). Přijde mi, že to mám pak "lépe" vyčištěné, navíc laser apod mi dělá na pleť strašně zle, vždycky se mi po tady těch "technických" věcech udělá v celém ksichtě zánět :(. Nevím proč, ale je to pak utrpení, mechanické čištění ručně je dle mě mnohem lepší a účinnější :). A chodím jen tam, kde používají kosmetiku Ryor, jinou nesnesu vůbec, mám dermatitidu, a vyhovuje mi buď naprosto bio kosmetika, nebo když už tak leda ten Ryor. Chodím na učňovskou kosmetiku, protože ve Zlíně jsou jinak normální kosmetičky ošklivé a neschopné :D. A navíc to mám radši, že jsou mi věkově blíž a mám pocit, že si fakt dají záležet, kdežto normální kosmetička mě vždycky (jakákoliv) dle mého názoru dost odbyla, práci neprovedla pořádně, takže se mi kolikrát ještě ten den pupínky více zanítily a staly se z nich jakoby bouličky a to jsem vždycky vyplázla minimálně 500 Kč, což si pravidelně nemohu vůbec dovolit. Učnice jsou lepší, příjemnější, hodnější a šikovnější, navíc mi vyhovuje i to že používají ten Ryor a zaplatím tam kolem 120 Kč a nikdy jsem neměla negativní zkušenost :). Jinak na akné můžu doporučit Skinoren, prodává se i bez předpisu a na předpis tam stejně není skoro žádný příspěvek, tak se to nevyplatí, dál mi pomáhá Sudokrem (nevím přesně jak se to píše) jinak je možné, že se ti to akné dělá z toho, že ti moc rohovatí kůže, na to je dobrý provitamin A, je ho hodně v květáku a rybím tuku. To pak ale není klasické akné ale druh dermatitidy, to mám právě já. Kosmetička mi to špatně léčila, nepoznala že je to dermatitida, pomohla až změna dermtoložky a jídelníčku, navíc to mám dědičné a moje forma je neléčitelná, dá se to jen zmírňovat. Četla jsem článek, že většina dermatologů nerozliší některé formy dermatitidy od akné. To ale samozřejmě nemusí být vůbec tvůj případ :).

    OdpovědětVymazat
  7. Marťa: Jenže ruční čištění bolí a mě hodně, jelikož mám teď problematičtější pleť. Škoda, že ti mechanické nedělá dobře :-) Kočko mě teď pomáhá ten vanilkový krém z fleru je to kosmetika ručně dělaná a obsahuje bambucké máslo, jinak budu dělat buď článek nebo video o domácím krému bez chemie, takže pak dám halo, jaký je ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Já vím, bolí to asi docela dost, ale ja mam vyssi prah bolesti, tak mi to nedělá problém a nemám problém tam pak i usnout :D. Ten domácí krém me zajima! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Marťa: Jo bolí :D A na domácí jsem taky zvědavá, jak to zvládnu :-)

    OdpovědětVymazat