středa 1. října 2014

Nové řasenky od Rimmelu - SCANDALEYES BY KATE ŘASENKA 006, 007


Ahoj krásky. Dneska si dáme recenzi na nové řasenky od Rimmelu. Jejich doporučená cena je okolo 199,- Kč. Můžete je sehnat ve čtyřech odstínech a to černá, modrá, fialová, zelená. Sama se přiznám, že jsem čekala větší barvený efekt na očích, ale nakonec jsem s jejich efektem spokojená. Nemusíte se bát výrazných barev na řasách. 
Její popis

  • Chytře tvarovaný kartáček zachytí a natočí každou řasu
  • Tenký hrot zachytí i těžce dostupné vnitřní řasy, na tvých řasách vykouzlí dramatický objem a nádherné křivky.
  • Řasy jsou doslova napumpované a odlehčené v jediném tahu.
  • Bez žmolků


Řasy bez aplikace řasenky


Ano, mám zarostlé obočí, ale nechávám si to ke kosmetičce, jelikož řekla ať si to nechám zarůst, abych dosáhla požadovaného tvaru. Takže jsem ji poslechla a 7.10.2014 jsem objednaná na barvení a trhání obočí + čištění pleti. Můžete se těšit na článek s fotkami před a po. 


Odstín řasenek na ruce

Na ruce odstíny řasenek vypadají opravdu barevně. Já jsem majitelka tmavých řas, takže mě nedělají takový barevný efekt jako na světlých řasách. 

Řasenky 

Odstíny

Kartáčky řasenek



 A výsledek?

Obal řasenky se mi moc líbí. Řasenka má klasický kartáček, se kterým se dostanu i k nejmenším řasám. Osobně mám raději řasenky s umělým kartáčkem, ale nakonec jsem překvapená, jak se s kartáčkem pracuje. Řasenka natočí řasy i bez použití kleštiček a stačí dát jen jednu vrstvu. Navíc nežmolkuje a neopadává pod oko. Za celý den se mi pod okem nerozmazala, což opravdu oceňuji. Po použití řasenky jsou řasy objemné, natočené. Určitě po použití řasenky nebudete mít pocit těžkých víček. A jak je vidět na tmavých řasách není moc poznat barevnost řasenky, takže se toho nebojte, pokud máte tmavé řasy. Celkově jsem s řasenkou spokojená a doporučuji vyzkoušet.

Co Vy a takové barevné řasenky? Zaujala jsem Vás? 

Mějte se krásně Vaše Kyrkys ♥♥♥


8 komentářů:

  1. pekny clanek :P ale ja mam radeji jine rasenky :) ale tyto vypadaji pekne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ach jo, proč dělají barevné řasenky, když ta barva pak na řasách není vidět?? To je fakt škoda. Jinak řasy ti dělají pěkné, takže fajn, ale škoda, že nebarví...

    OdpovědětVymazat
  3. Ať koukám, jak koukám, mně přijdou obě barvy na očích úplně stejný :D

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za milé komentáře, jinak barvy na řasách jsou vidět ve skutečnosti, takhle na fotce nejsou, bohužel :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Karolína Čadílková: Děkuji moc ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Já si koupila klasiku, černou. Kdysi jsem měla barevné řasenky, ale vůbec nebarvily. S tou černou jsem spokojená až na to, že o něco déle schne.

    OdpovědětVymazat
  7. ZeldaMartina: Fakt dlouho schne jo? Tak to já jsem spokojená a moc ♥

    OdpovědětVymazat