pondělí 29. prosince 2014

ŘASENKA RIMMEL VOLUME FLASH X10 EXTREME BLACK


Ahojky všem.

Dnes se s Vámi podělím o moji oblíbenou řasenku. Jedná se o řasenku od Rimmelu. Obecně dekorativní kosmetiku Rimmel mám ráda. Od Rimmelu mám oblíbený make-up Match Perfection ze stejné řady i korektor - ZDE najdete všechny recenze na dekorativní kosmetiku Rimmel. Společně se vrhneme na recenzi!

Řasenka




Aj naší slepici řasenka zaujala, tedy hlavně kartáček :D :D :D 

Efekt řasenky



Co řasenka slibuje?
  • pro řasy 10x hustší a objemnější
  • výraznější patentované složení Lock&Load™, díky kterému barva na řasy dobře a rychle přilne
  • umožňuje nanést i více vrstev (ideální jsou dvě vrstvy)
  • speciální zhušťující kartáček se čtyřmi drážkami pro maximální množství barvy
  • dvojnásobné množství černých pigmentů pro ještě výraznější nalíčení očí

Jaký je můj názor?
Balení řasenky je krásné, kombinace černé a červené se mi líbí. Ani cena není vysoká stojí okolo 200,- Kč. Bála jsem se kartáčku, který není plastový (ten mi vyhovuje nejvíce) nemám v oblibě klasické kartáčky, ale jsem moc překvapená. Řasenka slibuje především objem, ale mě přijde, že více prodlouží řasy, krásně řasy oddělí a dodá objem. Nečekejte extra objem to asi ne, spíše čekejte prodloužení řas. Efekt natočených řas dosáhnete bez použití kleštiček na řasy. Konečný efekt stojí za to! Řasenka vydrží celý den bez žmolkování, rozmazávání. Měla jsem ji v práci celý den a opravdu vydržela, poslední fotka je focená večer hned, jak jsem přišla domů. Za sebe Vám řasenku mohu doporučit. 

Určitě mi napište, jestli Vás řasenka zaujala a naopak. Pokud máte oblíbený produkt od Rimmelu, tak mi dejte vědět do komentářů. Budu ráda za každý komentář.

Mějte se rádi. Vaše Kyrkys

8 komentářů:

  1. Rimmel patří mezi mé oblíbené značky. Mám ráda jejich laky a rtěnky (mám rtěnku z řady Lasting Finish By Kate a ještě Moisture Renew Lipstick a obě jsou fajn) a taky mám korektor Match Perfection a jsem s ním spokojená, krytí sice mohlo být lepší, ale aspoň to vypadá přirozeně a odstín je pěkně světlý.
    Taky jsem dostala k Vánocům sadu, kde je černá tužka, rudý lak a řasenka. Tuhle barvu laku miluju a řasenka mi zrovna docházela, tak jsem spokojená. Ještě jsem od Rimmelu řasenku nezkoušela, tak jsem zvědavá (mám Scandal eyes).

    OdpovědětVymazat
  2. řasenka vypadá velmi hezky, jak obal, tak i nanasená vypadá skvěle :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mne vyhovuje iba tento typ kefky a dlho som hladala ktorá ju má :) dikičko :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak pokud řasenku schválila i slepice.... Jdu do ní. Však víme. Vrána k vráně. Slepice ke slepici. :-D :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj. Tuhle řasenku používám už několik let a nedám na ni dopustit. Je nejlepší ze všech, co jsem kdy měla. Celkově miluju kosmetiku Rimmel, hlavně jejich rtěnky a laky na nehty. Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Řasenka vypadá velice zajímavě, ovšem na mě je ještě moc drahá... :-( Bohužel, se musím dostat s její cenou do 100 Kč... Právě plánuju nákup nové.... Jsem spokojená s řasenkou od Miss Sporty 3D volumythic, která má plastový kartáček v takovém zajímavém tvaru. Je ve žlutém obalu. Segra mi zase doporučovala od Essence LASH mania reloaded, která ji dělá super efekt. Tak nevím no. Ta Essence má zase jiný kartáček.

    OdpovědětVymazat
  7. Holky moje, doporučuji vyzkoušet tuhle řasenku je fakt super ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Túto som ešte nemala ale s Rimmelom mám dobré skúsenosti. Momentálne najoblúbenejšia Miss Manga :)

    OdpovědětVymazat