čtvrtek 8. ledna 2015

Balea jemná čistící pěna s výtažkem z lotosových květů


Ahoj všem!

Vítejte u dnešní recenze. Dnes bych Vám ráda představila jemnou čistící pěnu od značky Balea. Značku Balea zakoupíte v každé drogérii DM. Balea je moje oblíbená značka, bohužel na pleť jsem měla několik produktů a nic moc. Nakonec jsem si v drogérii koupila tuhle čistící pěnu s výtažkem z lotosových květů je určená na normální a smíšenou pleť. 

Popis: Jemně, ale důkladně čistí a vitalizuje pokožku. Hydratační formule s provitamínem B5 chrání pleť před vysoušením. Nanášejte ráno a večer malé množství pěny na navlhčenou pleť. Jemně vmasírujte a opláchněte. 

Pěna





Můj názor: Jak jsem psala výše, tak nemám dobré zkušenosti s Baleou, co se týká pleťové kosmetiky. Docela jsem se dlouho přemlouvala si čistící pěnu koupit a nakonec vyhrálo přesvědčení, že jsem blogerka a tak musím zkoušet nové věci :D. Takže šup a byla v mém nakupovacím košíku. 

Začnu balením, které se mi moc líbí. Oceňuji čistidla, které mají pumičku je to pro mě jednoduší a snadné. Obsah pěny je 150ml, přijde mi, že celkem rychle ubývá, ale používám ji společně s přítelem. Jak můžete vidět na posledním obrázku opravdu se jedná o pěnu, které příjemně voní po lotosovém květu, tohle by mohlo někomu vadit, jelikož parfemace je opravdu intenzivní. Používala jsem ji společně s přítelem, který mi říkal, že skvěle čistí a tak jsem ji pravidelně používala ráno a večer podle návodu pleť navlhčila a čistila. Opravdu mohu napsat, že jsem s ní spokojená. Rychle a šetrně odlíčí i make-up, bohužel vodě-odolný make-up 100% neodlíčí. Já vodě-odolný make-up nepoužívám, takže mi to nevadí. Takže za sebe doporučuji vyzkoušet! Pěna stojí okolo 60,- Kč. 

Máte zkušenosti s pěnou od Balei? A jaké oblíbence od Balei máte Vy?

Mějte se krásně. Vaše Kyrkys

3 komentáře:

  1. Tak já používala od Balea čistící gel, zrovna z této řady, ale hodně mi vysušoval pleť, navíc jsem ji měla podrážděnou, s pocitem pnutí, takže jsem ji vyměnila pak na suchou a citlivou pleť, jenže čistící schopnosti nebyly nic moc. Takže mám tucha, že ani s touto pěnou nebude má pleť kamarádit. Pomalu přecházím na kosmetiku na suchou pleť, po třicítce už ji mám náchylnější. :-/ Ale ve dvaceti bych snesla mytí klasickým mýdlem a nic by mi to neudělalo :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Martina B: Klasický mýdlem jo? Tak to já nemohu :D Bych byla moc suchá :D

    OdpovědětVymazat
  3. Aj ja sa odličujem namokro, je to rýchlejšie a jednoduhšie. Používam od Shiseido čistiaci krém, podarilo sa mi ho raz vyhrať. Odstráni všetok makeup ale trochu mi vysušuje aj keď mám masnú pleť. Používam ho každý deň už niekoľko mesiacov a vôbec sa nemíňa. Tipujem že ešte aspoň trištvte roka mi vydrží :)

    OdpovědětVymazat