sobota 17. ledna 2015

Garnier Fresh Essentials Refreshing Gel Wash


Ahoj zlatíčka.

Vítám Vás u dnešní recenze. Omlouvám se, že poslední příspěvek byl 8. ledna, ale neměla jsem náladu psát apod. Myslím si, že když někoho něco nebaví i dočasně ať to raději udělá pak. V mých příspěvcích by to bylo znát, že jsem neměla náladu. Prosím o odpuštění ♥ 

Dnes bych se ráda zaměřila na značku Garnier. Když se řekne Garnier vybavím si klasickou drogérkovou kosmetiku. Takže od téhle značky jsem nečekala zázrak. Mycí gel jsem koupila v akci za 89,- Kč. Nutně jsem potřebovala nějaký mycí gel do vany. Vždycky musím mít mycí gel na vaně hlavně, když jsem líná, tak se odlíčím rovnou ve vaně. 

Co mycí gel slibuje?

Garnier Fresh Essential čistící a pěnový gel s čistícími složkami a detoxikačním výtažkem z hroznů odstraňuje z povrchu pleti nečistoty (zbytky make-upu, toxiny, prach). Pleť je čistá a svěží. Použití: Napěňte malé množství gelu s vodou a jemně masírujte Vaši pleť s důrazem na čelo, nos a bradu. Vyhněte s oblasti očí. Důkladně opláchněte vodou.
Můj názor?
Balení produktu je plastový a líbí se mi. Jeho obsah je 150ml. Čistící gel voní svěže, opravdu moc příjemně. Je určený pro normální a smíšenou pleť, takže nedoporučuji na citlivou pokožku. Klidně bych ho doporučila na problematikou pleť, jelikož bude šetrnější než agresivní kosmetika na ni určená. Opravdu jsem nečekala zázrak, ale opak je pravdou. Skvěle a velmi rychle odlíčí pleť a všechen make-up. Neodlíčí oční make-up to bych ani neriskovala, na odlíčení očí mám dvoufázový odličovač. Pleť opravdu zbaví všech nečistot a pak si po něm přijdu taková čistá. Balení dlouho vydrží a to jsem ho používala společně s přítelem, který si ho také chválí. Takže jsem použila tenhle mycí gel a pokud jsem měla ještě nalíčené oči, tak jsem odlíčila oči dvoufázovým odličovačem, přejela obličej pleťovou vodu a aplikovala krém. Klidně bych si gel znovu koupila. Doporučuji vyzkoušet.





Máte zkušenosti s kosmetikou Garnier? Zaujal Vás mycí gel?

Krásný den přeje Kyrkys

3 komentáře:

  1. Vypadá dobře :) mycí gely jsem si hodně oblíbila na dočišťování pleti po odlíčení a tenhle nevypadá zle. Od Garnier mám hodně ráda odličovač 2 v 1 (je olejový) klidně i na celou pleť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já mám zkušenost jen s jejich peelingem z téhlé řady a musím říct, že byl super, i pro mou citlivější pleť.... Peeling má příjemnou krémovou konzistenci, jemné zrníčka a voní fakt nádherně.

    OdpovědětVymazat
  3. Zdeňka: 2v1 je na mě moc mastný, ale není vůbec špatný :-)

    M. Burdová: No mrknu asi po něm a bude :D

    OdpovědětVymazat