čtvrtek 22. ledna 2015

Kosmetika MOJE - řasenka Orchidea


Ahoj všem.

Dnes to bude recenze na novou řasenku od kosmetiky Moje. Tahle kosmetika je skvělá. Není drahá a dokonce jsem si v ní našla favority. Se značkou spolupracuji, ale názor si dělám sama a opravdu ji mohu doporučit vyzkoušet. E-shop najdete ZDE. Dnes si rozebereme řasenku Orchidea, tak pojďme na to!

Co slibuje?

Řasenka pro výrazné zahuštění a natočení řas.
Je vybavena klasickým kartáčkem s optimální prostupností, který v kombinaci se zhušťující emulzí dokáže na řasách doslova kouzlit.
Pro vytvoření mimořádně výrazného objemu lze řasenku snadno a bez komplikací vrstvit až do požadovaného efektu.
Obsah: 11 ml
Náš TIP:
Na horní řasy nanášejte řasenku nejlépe z obou stran. Začínejte shora, teprve pak ze spodní strany řas. Tahy od kořínků ke konečkům se snažte řasy tvarovat směrem vzhůru. Pootáčením kartáčkem řasenky se řasy rozčesávají.
Jak to vidím já?
Abych napsala pravdu, tak jsem nečekala, že mi bude vyhovovat. Já klasické kartáčky moc nepoužívám a tak mi trvalo než jsem se s ní naučila pracovat. Balení řasenky se mi líbí, růžová barva je moje oblíbená. Cena řasenky není vůbec vysoká stojí 79,90,-Kč a obsah je 11 ml. Řasenku bych doporučila lidem, co mají rádi lehkou vrstvu řasenky, nedělá pavoučí nožky to vůbec. Výhodou je, že nemáte pocit těžkých víček po nanesení řasenky. Řasenka trošku natočí a dodá objem. Fotka, kde mám vyfocené jen oko s řasenkou je první vrstva. Na poslední fotce mám dvě vrstvy. Řasenka se nerozmazává, ale mám s ní problém, že občas odpadává pod okem. Za sebe řasenku doporučuji vyzkoušet, třeba mám ten problém jenom já.
Řasenka









Máte s řasenkou zkušenost? Zaujala Vás? 

Mějte se krásně. Vaše Kyrkys ♥♥

10 komentářů:

  1. Me vyhovuje rasenka Best. Tahle Ti dela krasny rasy, vypada skvele a zas ma nadherny baleni :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kyrkys, pěkná recenze a fotky :) Moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. jéééé tak to se na ní těším :) objednala jsem jí nedávno, tak se těšíím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné fotečky a supr článek :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá pěkně :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem o ní uvažovala, dokonce kosmetiku Moje začal prodávat náš Vietnemec :)))) (no on tam má i Dermacol). Jenže se mi od listopadu (narozky) a vánoc a povánočních slev sešlo tolik řasenek, až jsem z toho smutná, že si teď nemůžu kupovat další, protože bych je nestihla využít. :)))
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  7. Zapomněla jsem dodat, na té poslední fotce ti to moooooooc sluší, ty řasy a vlasy!!! No celkově, paráda. :)

    OdpovědětVymazat