neděle 15. února 2015

Loreal Paris False Lash Wings Intenza - Řasenka pro efekt dvojnásobného objemu řas


Ahoj všem!

Dneska si dáme recenzi na moji oblíbenou řasenku od Loreal. Jedná se o řasenku, která slibuje objem a délku, efekt umělých řas, zajišťuje zeširoka otevřený pohled. Řasenka s asymetrickým kartáčem a unikátní formulí. 

Řasenka







Jaká opravdu je?
Krásné balení výrobku a cena je okolo 399,- Kč. Umělý kartáček mi moc vyhovuje, navíc ty krátké štětinky skvěle prodlouží. Vždycky si kupuji řasenky s umělým kartáčkem. Řasenka krásně prodlouží řasy, oddělí je, celkové jsou řasy objemnější. Efektu natočených řas dosáhnete hned a nemusíte dávat ani dvě vrstvy. Řasy natočí i bez použití kleštiček. Nežmolkuje. Nerozmazává se pod okem, což oceňuji. Opravdu na řasách vydrží nepohnutá celý den. Doporučuji vyzkoušet. 

5 komentářů:

  1. Vypadá pěkně :) Já mám nejraději řasenky od rimmelu s velkým kartáčkem :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenka vypadá super, na ty mé bídné řasy by byla super.... Ale ta cena :-( Je to na mě moc drahý špás. Já teď používám od Miss Sporty takovou s označením 3D ve žlutém obale, ale začla mi vytvářet žmolky.... Každé předchozí balení bylo super, ale co jsem si koupila naposledy, tak mám občs stochutí jí mrsknout do koše, přitom vyschlá není, tak nevím co tak najednou... :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta vypadá hodně dobře! Přesně takhle si představuju krásné nalíčené řasy. Škoda, že teď mám tolik řasenek, ale aspoň můžu čekat, jestli někdy nebude někde v akci za polovinu :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  4. Řasenky od Loreal mám moc ráda :) Jejich kartáčky se mi zdají jako nejlepší. Až vypatlám to zklamání od MBL, hned si půjdu nějakou ulovit!

    OdpovědětVymazat