čtvrtek 19. února 2015

♥♥ Relaxační den 19.2.2015 ♥♥ Den ve fotkách ♥♥


Krásný večer.

Dnes jsem měla fajnový a odpočinkový den. Rozhodla jsem se s kamarádkou nafotit dnešní den, takže uvidíte, co jsem celý den dělala ( pěkný kulový ☺). 


Jako první jsme byli na obědě



V restauraci bylo krásné prostředí i obsluha. Nejdřív jsem si objednala k pití pomerančový džus a kamarádka obyčejnou vodu. Dlouho jsem přemýšlela, co si dám a nakonec vyhrála klasika - vepřové maso, knedlík a špenát. Já špenát miluji, takže to bylo jasné. Stejné jídlo si objednala i kamarádka. A jako třešničkou jsme to zakončily drinky, já jsem si dala studený nápoj s jahodou a kamarádka kávu.

Nečekaně :-D


Kde by mohla být beauty blogerka než v drogerii. V tetě jsem s kamarádkou strávila další 3 hodiny, né to bych přeháněla, tak možná hodina? :-D A tohle je náš nákup. Můj nákup je napravo. Ano jsem obarvená na fialovo, ale není to moc poznat, uvidím zítra na světle. 

Předposlední zastávka byla na solárku

Kamarádky solárko

Moje solárko

 Slečna mi vysvětlovala co mám dělat apod.

Selfie po solárku nesměla chybět :-D

Už delší dobu jsem chtěla do solárku jsem moc bílá a chce to opálení. Řekla jsem si, že dnes musím a tak se stalo. Hrozně jsem se bála zavřít do té solární rakve a nakonec se mi slečna vybrala, který se nezavírá celý, jinak bych tam nešla. Poprvé jsem byla na 7 minut. Budu chodit, jak budu moct. Pustila jsem si hudbu nahlas a relaxovala. To teplo bylo moc příjemné, jelikož venku je zima a já se krásně prohřála, což bylo opravdu příjemné. Takže můžete vidět můj ksichtík hned po vylezení z rakve :-D


Poslední zastávka byla v Lidlu


 Náš společný nákup, hlavně ovoce a zelenina. Dnes hodlám skolit ananas :-D Mimochodem ty borůvky byli moc dobré. 

Snad se Vám takový článek líbil, jestli chcete takové další stačí mi to napsat do komentářů. 

♥♥ Mějte krásný večer ♥♥

5 komentářů:

  1. Je to velmi pěkné,klidně takovéto věci foť dál.

    OdpovědětVymazat
  2. Klasika, super den, také mám takové nejradši, ale ten návrat do reality je pak něco:))) Mňam já chci taky ananas!!!:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Budu tedy fotit dál :-) Jo realita je jiná :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Pája: To teda byl a kdy začneš natáčet videa o kosmetice? :-)

    OdpovědětVymazat