pondělí 23. února 2015

☼☼☼ Spotřebováno za leden 2015 ☼☼☼



Ahojky všem!


Dnes si dáme spotřebované produkty za leden 2015. Nevím, jak u vás, ale u nás je teplíčko a svítí sluníčko je na sluníčku 15 stupňů. Já teď zrovna obědvám. Uvařila jsem si zeleninu na másle a použila jsem koření na čínu - pro někoho hnus, ale já to miluji, nemusím mít stále maso, tak mi napište do komentářů, jestli také můžete zeleninu na másle jako já a nebo mi napište, co jste obědvali. Zatím co budu jíst budu psát článek. Jdeme na to!


Balea čistící pěna z výtažkem z lotosových květů

Na tuhle krásku jsem psala recenzi, ale zkusím se to shrnout. Začnu balením, které se mi moc líbí. Oceňuji čistidla, které mají pumičku je to pro mě jednoduší a snadné. Obsah pěny je 150ml, přijde mi, že celkem rychle ubývá, ale používám ji společně s přítelem. Příjemně voní po lotosovém květu, tohle by mohlo někomu vadit, jelikož parfemace je opravdu intenzivní. Používala jsem ji společně s přítelem, který mi říkal, že skvěle čistí a tak jsem ji pravidelně používala ráno a večer podle návodu pleť navlhčila a čistila. Opravdu mohu napsat, že jsem s ní spokojená. Rychle a šetrně odlíčí i make-up, bohužel vodě-odolný make-up 100% neodlíčí. Já vodě-odolný make-up nepoužívám, takže mi to nevadí. Takže za sebe doporučuji vyzkoušet! Pěna stojí okolo 60,- Kč. 

Bella intimní gel

Bohužel můj oblíbený intimní gel od Cienu u nás není k sehnání, takže jsem musela sáhnout po jiném a zvítězil od Belly. Opravdu mě intimní gel překvapil, vůbec mě nedráždí a je opravdu šetrný, takže klidně ho doporučím citlivým jedincům. 


Bione tonikum s konopím

Svěže mi voní a je v parfemaci trošku cítit alkohol. Když jsem ve složení našla alkohol odradilo mě to, ale říkala jsem si, že to vyzkouším a uvidím, co to udělá s moji pletí. Já mám pleť v tomhle období sušší a tohle tonikum mi ji nevysušovala a ani pleť nepodráždilo, nezhoršilo. Ale pro někoho, kdo má pleť citlivou a suchou ho nedoporučuji, raději se mrknšte na jiné produkty od značky Bione určenou na Vaši pleť. Pravidelně jsem ho používala každé ráno a večer. Tonikum nelepí. Zkoušela jsem se s ním i odličovat make-up a šlo to suprově! Občas jsem si umyla pleť gel a zkusila jsem pleť dočistit tímto tonikem a ještě na pleti byli nečistoty. Navíc je vidět, že mi zlepšil pleť, dříve jsem měla hodně černých teček, ale po tomhle toniku se mi, tak často nedělají. Takže za sebe jen doporučuji.

Gabriella Salvete

Lak jsem měla v odstínu 03 Songo byl takový do fialova a obsahoval hodně třpytek. Skvěle držel a opravdu krásně kryl. Bohužel se mi takhle zbarvil. Takže tohle je velké mínus! 

Olej z jader třešní

Třešňový olej je bohatý na vitamin A, podobný oleji mandlovému, vytváří však méně "mastný" pocit a je mnohem užitečnější pro péči o pleť. Vysoký obsah antioxidantů a kyseliny olejové přirozeně uklidňuje a zlepšuje suchou pokožku. Ideální pro použití do koupelových olejů, balzámů na rty, péči o vlasy a tělo. Já jsem ho měla jako velice univerzální věc, kterou jsem používala na všem. Pro péči o celé tělo i vlasy a dokonce jsem se s ním odličovala. Doporučuji vyzkoušet. Má jedno mínus a to je jeho vůně, které mě nevoní. 

Garnier čistící gel

Jeho obsah je 150ml. Čistící gel voní svěže, opravdu moc příjemně. Je určený pro normální a smíšenou pleť, takže nedoporučuji na citlivou pokožku. Klidně bych ho doporučila na problematikou pleť, jelikož bude šetrnější než agresivní kosmetika na ni určená. Opravdu jsem nečekala zázrak, ale opak je pravdou. Skvěle a velmi rychle odlíčí pleť a všechen make-up. Neodlíčí oční make-up to bych ani neriskovala, na odlíčení očí mám dvoufázový odličovač. Pleť opravdu zbaví všech nečistot a pak si po něm přijdu taková čistá. Balení dlouho vydrží a to jsem ho používala společně s přítelem, který si ho také chválí. Takže jsem použila tenhle mycí gel a pokud jsem měla ještě nalíčené oči, tak jsem odlíčila oči dvoufázovým odličovačem, přejela obličej pleťovou vodu a aplikovala krém. Klidně bych si gel znovu koupila. Doporučuji vyzkoušet.

Skin 79 BB VIP GOLD 

Nemám akné a tak nepotřebuji velké krytí. Na druhou stranu mám neduhy jako červené žilky a místa na tvářích, rozšířené póry, což BB dobře zakryje. Ale pokud by se jednalo o aknózní pleť tenhle BB nedoporučuji, jelikož jeho krycí schopnost není velká a mohl by mastnou pleť udělat ještě více mastnou a mohla by se více lesknout, což nechce nikdo. Pleť sjednotil, rozjasnil, hydratuje, ale bohužel není tolik krycí, jak se uvádí na internetu na jejich oficiálních stránkách. Jinak se mi nezdá, že by vyhladil vrásky.


Tohle byli moje spotřebované produkty, budu ráda za Vaše komentáře.

Mějte se krásně ♥♥

2 komentáře:

  1. E pe e pe e pe :-)). Nemůžu se v práci tak nahlas chechtat :-)!
    Sucháč jsem taky, takže ten 79BB asi vyzkouším...BC tonikum používám taky, mám i ten s Q10 - je jemnější a moc fajn.
    Zase super pokoukání...dík :-)!

    OdpovědětVymazat