neděle 26. dubna 2015

RIMMEL - BROW THIS WAY SET


Ahojky.

Hlásím se po delší době, ale nějak jsem neměla náladu psát další články a nechtěla jsem zveřejňovat nekvalitní příspěvky. 

Nakonec jsem se dokopala k napsání recenze na nový set na obočí od Rimmelu. Set seženete jen v jednom odstínu, což si myslím, že velká nevýhoda pro blondýny, doporučila bych ho spíše pro brunetky. Je to duo paletka, která obsahuje vosk a pudr. Nejprve se aplikuje vosk a nakonec pudr, který celé obočí zafixuje. Popravdě někdy použiji jen pudr a někdy jen samotný vosk. Sami můžete vidět, jaký efekt na obočí dělá. S barvou jsem moc spokojená a dokonce takhle upravené vydrží skoro celý den, pokud si na obočí nesahám. Cena setu je 129,- Kč. 






Balení obsahuje dva štětečky jeden na aplikaci a druhý na pročesání obočí jako konečná fáze, ale já nepoužívám ani jeden. Mám svůj oblíbený štětec od Elfu.


Co se týká pigmentace je vysoká, takže stačí opravdu maličko. Dá se to s ním lehce přehnat. 

Celkově bych ho doporučila jen pro brunetky, jelikož pro blondýny to je moc tmavý set, což je velké mínus. Jinak jsem s ním spokojená a doporučuji ho vyzkoušet. 

Zaujal Vás set od Rimmelu nebo s ním už zkušenosti máte? 

Vaše Kyrkys ♥♥♥

6 komentářů:

  1. Vypadá zajímavě, asi se na něj po dovolené zajdu kouknout. Já mám doma sadu pro brunety od Essence, přičemž používám (teda používala) jsem ten světlejší odstín, v tom tmavém jsem vypadala jako Marfuša, ovšem k mé nelibosti se mi zrovna ten světlý totálně rozdrobil (měla jsem ho vypotřebovaný jen ze třetiny) takže jsem nadšením bez sebe. Dnes jsem použila tu trošičku, která se mi ještě nestihla vysypat.
    Taky mě nedávno zaujalo líčidlo na obočí v Rossmannovi od Maybelline, které vypadá jako řasenka, ale s trochu jiným kartáčkem (takovým kulatějším), které bych taky ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají dobře, jen pro mě by to asi nebylo.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Set je pěkný, naštěstí si ale nemusím s obočím nic dělat, kromě vytrhání pár chloupků okolo :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ho a používám ráda, barvy na obočí střídám, ale toto je můj oblíbený set. Využívám hlavně ten práškový stín, vosk jen někdy.

    OdpovědětVymazat
  5. Kočky, určitě ho vyzkoušejte, ale jak jsem psala není vhodný pro blondýnky :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Super produkt, ale na mě příliš tmavý. Já ho zatím v drogerce neviděla.
    zvu tě na můj blog
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat