pondělí 1. srpna 2016

SKIN 79 ► Pleťový a oční krém s obsahem šnečího slizu ◄


Krásný den.

Dnes přináším recenzi na šnečí zázrak ♥ V některých kosmetických salonech v Japonsku používají živé šneky, A výsledky jsou prý ohromující. Nedokážu si představit, že by mi takový slizké zvíře lezlo po obličeji = Vy snad ano? :D Ty slizounci mají totiž rádi naše teplo, proto neutíkají a jen tak si lezou a lezou po naší pleti. Jééé, teď mi to připomnělo metodu okousávání ztvrdlé kůže na nohách rybičkami, taky bych to chtěla jednou zkusit. 

Šnečí sliz má blahodárné hojivé, hydratační účinky. Navíc léčí akné, hojí jizvy a omezuje tvorbu vrásek. Já bych se s Vámi chtěla podělit o moje zkušenosti s kosmetikou Skin 79. 



Nemohla jsem se dočkat až mi přijdou ty dva zázraky domů. Jak budou vypadat, jak bude krém vonět, jakou budou mít vůni nebo konzistenci. Vždycky miluji poznávat nové výrobky, jaká ženská nemá, žé? :D To je snad lepší než poznávat nového chlapa :D

Pleťový krém Golden Snail Intensive Cream 




Pleťový krém má krásné balení, provedení se mi moc líbí. Miluji na obale kombinaci zlaté, ale nic přeplácané. Poprvé jsem se těšila až ho vyzkouším. Při nanášení na pleť je konzistence lehoučká a krásně se vstřebává, ale na druhou stranu zanechává pleť vyživenou, projasněnou takovou plnou života. Po delším používání mi přijde, že se mi trošku zlepšila pleť je taková celkově hezčí. Nemám tolik rozšířené póry, nedělají se mi tolik pupínky. Bohužel jedno mínus má a to, že nic nedělá s vráskami i když je to v popisku = upřímně tohle jsem ani nečekala, stejně je to nesmysl. Krém příjemně voní, není to vtíravá vůně jako u jiných krému na pleť.  Doporučuji krém nanášet konečky prstů a před aplikací zahřát krém mezi prsty, tak se aktivují látky a lépe pronikají do pokožky. Pleťový krém obsahuje 50% šnečího slizu. Sehnat ho můžete ZDE. Celkově z krému jsem nadšená.

Oční krém Golden Snail Intensive 




Oční krém má krásné balení, ostatně jako pleťový krém. Oceňuji tubičku místo krému, kde do kelímku saháte prsty i když si umyji ruce, nikdy nevíte, co máte za nehty apod. Konzistence krému je lehoučká a příjemně voní není to vtíravá vůně jako u jiných krémů. Oční krém obsahuje 56% šnečího slizu. Je vhodný i pro citlivé oči, nedráždí ani parfemace mi nevadí. Oční okolí hydratuje a po ránu Vás aplikace probudí, jak je krém studený. Opět před aplikací promnu mezi prsty, aby se aktivovaly všechny látky a nanáším lehkým ťupkáním do oční okolí. Skvěle hydratuje, vypíná oční okolí. Ráno jsem již neměla tak oteklé oči po delším používání. Nechtěla jsem tomu uvěřit, ale je to tak. Je vhodný na krk a dekolt, ale to jsem používala pleťový krém. K sehnání ZDE. 

Budu ráda za každý komentář. Jsem člověk, co rád komunikuje a vidí zpětnou vazbu. Chci mít pocit, že to, co dělám baví i druhé. Napište mi, jestli máte zkušenosti s krémy nebo s kosmetikou Skin79. Zajímalo by mě, jestli sem někoho nalákala :D 

Kyrkys ♥

12 komentářů:

  1. Ráda bych od této značky vyzkoušela BB krém, krémů mám zatím velké množství :D :))

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma BB krém této značky se šnečím slizem, který mi složením moc vyhovuje, ale odstín bohužel ne (kdyby měl někdo zájem..:) ale to, že mají i krém, je pro mě skvělá novinka, asi si ho budu muset pořídit! Šnečí sliz umí zatočit s pupínky, jen snad nemá tento krém mastnější složení, nerada bych se leskla.

    OdpovědětVymazat
  3. No teda, klobouk dolů! Já bych z toho měla hoooodně velký respekt a měla bych co dělat s tím, abych zaměstnala při nanášení svou mysl, aby se mi neobrátil žaludek naruby :D. Ale jestli je to teda takový zázrak, tak to bych možná zvládla :) PS: máš moc krásné vlasy ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, vůbec se toho neboj ♥ Děkuji moc, dneska jsem byla u kadeřnice, mrkni na můj FB mám fotku.

      Vymazat
  4. Viem, že Skin79 má BB krém so slimáčim slizom. Nevedela som, že majú rovno celú radu produktov. Mňa ale takéto srandy na pleti skúšať veľmi baví, asi si ma celkom aj nalákala na ich kúpu.

    OdpovědětVymazat
  5. Aaaa, ten vysoky podiel slizu by som asi nezniesla...teda moja hlava by mi nedovolila natriet sa tym:)) Vedela som, ze maju taketo vyrobky, ale teda fakt som cakala, ze obsah slizu bude tak jedno percento:)

    OdpovědětVymazat
  6. Šnečí BB mám od Skin79 obě a jsou to moje nejoblíbenější "make-upy" vůbec :) Ten šnečí krém mám taky, ale za sebe zatím nevím ... :)

    OdpovědětVymazat