čtvrtek 16. května 2013

MUA - Paletka očních stínů Undress Me Too

 Undress paletka Me Too, která odpovídá legendární paletce Naked 2 od Urban Decay. Já Urban Decay Naked 2 nevlastním, ale na internetu jsem na Urban Decay četl samou chválu. Ani nemám zapotřebí si ji kupovat, ale kdo ví, třeba jednou :D.
No, ale vrátíme se k paletce od MUA. Paletka obsahuje 12 odstínů. V paletce najdete dva matné stíny (stín Naked, Lavish)  a zbytek jsou se shimmerem. Stíny se nacházejí v plastovém balení. Jejich konzistence je máslovitá, skvěle pigmentované, ale matné stíny nejsou tolik pigmentované jako ty se shimmerem. Řekla bych, že trochu práší a dost rychle ubývají. Pro dlouhotrvající efekt doporučuji používat bázi pod oční stíny. Pokud použiji bázi pod oční stíny, tak mi stíny vydrží celý den. Já jsem s paletkou moc spokojená a nevadí mi, že práší. Hold si make-up nanáším po nanesení očních stínů.
A paletku jsem zakoupila na E-shopu: http://kosmeticky-svet.cz/paletka-ocnich-stinu-undress-me-too-mua-24/

Paletka


Stíny
 


Máte někdo paletku od MUA?
Krásný den přeje Kyrkys :-))

6 komentářů:

  1. já mám přesně tuto a jsem naprosto spokojená :) přemýšlím, že bych si koupila časem ještě nějakou, ale třeba nějaké výraznější odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty brďo přesně na tuhle paletku se chystám! :)
    Máš skvělý blog.. =P nechceš se spřátelit?

    OdpovědětVymazat
  3. mám undressed a poptastic :-) a plánuju sbírku postupně rozšiřovat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já mám dvě paletky od MUA a jsem s nimi naprosto spokojená. Také plánuji další kup :D Jsou opravdu skvělé, kam se na ně hrabou stíny z drogerie.

      Vymazat