sobota 28. prosince 2013

L'Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle d´Or - Šampon a kondicionér

 
Krásnou sobotu všem,
 
na facebooku jste měly možnost hlasovat o další recenzi. A vyhrála možnost C, což je šampon a kondicionér od L'Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle d´Or. Vlasovou kosmetiku jsem měla možnost vyzkoušet díky Ladyboxu. Ladybox si nekupuji, ale kamarádka si nerada objednala dva, tak jsem si jeden vzala. Hlavně jsem si ho vzala kvůli tomuhle šamponu a kondicionéru.
 
Řada Souffle d´Or je obohacená o arganový olej (v kosmetickém průmyslu je arganový olej využíván pro vysoké procento účinných látek jako tokoferoly, karoten, esenciální mastné kyseliny vitamín A, E a F. Vitamín A podporuje oběhový cévní systém. Vitamín E je silný protizánětlivý antioxidant který chrání buňky před UV zářením. Vysoký obsah tokoferolů chrání pokožku a vlasy před volnými radikály, přičemž aktivně zpomalují proces stárnutí. Arganový olej zmírňuje svědění vlasové pokožky, snižuje suchost pokožky a vlasům dává vitalitu, sílu, lesk a hebkost) saflorový olej (olej ze semen Světlice barvířské (bodláku), jedná se o olej s nejvyšším podílem nenasycených mastných kyselin, až 75 % kyseliny linolové, dodává vlasům výživu, lesk).
 
Šampon a kondicionér


Jak to vidím já? 
 
Šampon

Popis
 Ultra-lehký olejový šampon se zlatavými mikro-částicemi.  Jemně omývá vlasy od nečistot, zanechává vlasy lehké s dokonalým leskem. Bez silikonů a parabenů. Aplikujte do vlhkých vlasů. Napěňte a opláchněte. Zlatavé mikro-částice se vymývají při oplachování.

Můj názor??
 Lekla jsem se zlatých mikro-částic, myslela jsem si, že mi zůstanou ve vlasech, ale nemusíte se bát, částice se smyjí z vlasů. I přesto, že šampon obsahuje saflorový a arganový olej vlasy nemastí. Po umytí jsou vlasy jemné, hebké a vydrží nemyté 2-3 dny. Po delším používání mohu napsat, že je to velmi dobrý šampon. Vlasy jemně umyje, nevysušuje vlasovou pokožku (pro mě velmi důležité), vlasy jsou vyživené, jemné, hebké, lesklé. Po delším používání vidím lepší stav vlasů. Vlasy voní i druhý den. Opravdu neobsahuje silikony, což je super pro jemné a mastné vlasy. Za mě doporučuji.

Kondicionér

Popis
 Průzračný gelový kondicionér se zlatavými mikro-částicemi pro vytvoření lesku vašich vlasů.  Obohacený o výživný saflorový a arganový olej, vyživuje vlasy bez zatížení, pro vzdušný pocit. Bez parabenů.

Můj názor??
Je to gelový kondicionér. Při první aplikaci jsem vlasy měla dost mokré a tak jsem musela kondicionér pořádně zapracovat do vlasů, aby nestekl z vlasů, jelikož je opravdu gelový. Takže po umytí šamponem vlasy zbavte pořádně vody. Při každé aplikaci jsem nechala kondicionér působit klidně 3-5 minut a pak smyla. Po každé aplikaci jsou vlasy jemné, hebké, vyživené. Opravdu po delším používání vidím rozdíl, vlasy jsou vyživené a mám pocit, že dostavají tu správnou péči. Vlasy se mi tolik netřepí. Neobsahuje silikony, takže je vhodný na jemné, mastné vlasy. Za sebe doporučuji.
 
 Doporučuji oba produkty!! Máte zkušenosti?
Mějte krásný den :O))

6 komentářů:

  1. Za mě nejhorší produkty, které jsem za poslední dobu použila. Mastí vlasy, normálně si je myju klidně až po čtyřech dnech a s timhle je už třetí mám opravdu ošklivý. Navíc mě šíleně svědí pokožka hlavy, můžu se udrbat a ještě mi nejdou rozčesat.

    OdpovědětVymazat
  2. Charmedka: Škoda, mě sedí..asi jak komu. Každý jsme jiný :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě také sedí. Jemně myje, nevysušuje a vlasy se mi po něm nemastí dříve než obvykle, takže já jsem také spokojená :-) Kondicionér je také super, ale dávám jej docela dost, takže mi pak rychleji ubývá. Jo a je to jediné duo, u kterého mám nejlepší výsledky při společném použití, jinak obvykle střídám různé značky šamponu a kondicionéru/masky.

    OdpovědětVymazat
  4. Valea´s World of Beauty: Já už mám taky na dně :D Je to fakt skvělá dvojice :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Oba přípravky mám také a jsem s nimi moc spokojená, ale bohužel moc nemusím kondicionéry, nebaví mě ten neustálý proces mytí, sušení, čekání, mytí, sušení. Ale vlasy jsou po něm hebké, čisté a vzdušné.

    OdpovědětVymazat
  6. ZeldaMartina: Jsem ráda, že nejsem sama :-)

    OdpovědětVymazat