čtvrtek 27. března 2014

Kosmetika MUA recenze + dnešní outfit

 
Krásný sluneční den. Dneska jsem měla super den s miláčkem. Stavila jsem se po dlouhé době v drogérii Rossmann. Nakoupila pár věcí, které uvidíte ve videu o nákupech. Donutila jsem přítele ať mi vyfotí outfit, který uvidíte dole.
 
Dnes tu mám slibovanou recenzi na MUA kosmetiku. Díky paletkám od nich jsem se rozhodla pořídit i další produkty jako BB, korektor, lesk. Strašně jsem se těšila až mi přijdou a Vy se dozvíte, jaký mám na výrobky názor. Fotky jsem fotila na zahradě a moc se mi to líbí, lepší než doma na podlaze. Jdeme na věc.

Všechny tři produkty
  

Lesk na rty

 

Popis: Hydratační barevný lesk Makeup Academy , který zanechává jemně tónované a krásně lesklé rty. Stačí lehce zmáčknout tubu a nanést požadované množství sladce voňavého lesku. 

Můj názor: Můžete si vybrat z 8 odstínů a cena je okolo 44,- Kč na oficiálních stránkách. Tubičkový lesk v odstínu Too Much Fun. Na první pohled vypadá v tubičce tmavší než na rtech, což vidíte na fotkách. Lesk trošku lepí, ale znám i více lepící až je mi to nepřijemné, ale tohle se dá vydržet. A pokud nechcete, aby Vám lesk lepil, jednoduše si pod něj dáte balzám na rty. Výdrž není příliš vysoká, ale během dne mi nevadí aplikovat lesk znovu. Větší výdrž čekám od rtěnky. Navíc lesk aplikuji i bez zrcátka, což u rtěnky si nedovolím. Neřekla bych, že rty hydratuje ani rty nevysušuje. Já jsem s leskem spokojená navíc krásně sladce voní.

Korektor

 

Popis: Korektor s luxusně krémovou strukturou, určen na maskování nedokonalostí pleti, zejména vhodný na zakrytí tmavých kruhů pod očima.

Můj názor: Korektor je se štětečkem. Mám ho v nejsvětlejším odstínu light, ale přesto mi přijde více do oranžova, což na mé kruhy je super. Konzistence korektoru je opravdu krémová a mastná, takže ten, kdo má mastnější pleť není pro něj ideální. Můžete vidět, že korektor mi opravdu zakryl modré žilky a kruhy pod očima. Řekla bych, že mi trošku projasnil okolí oči. Řadím ho mezi střed - nemá na můj oblíbený Rimmel Match Perfection o které jsem psala ZDE
 
BB

 
 
Popis: Inspirován asijskými Beauty Balms vznikl BB krém Makeup Academy. Je vysoce krycí, schová nedostatky pleti a projasní. Odstíny se přizpůsobí pleti. K nanášejí použijte hustý štětec z umělého vlákna a řádně zapracujte do pleti, dokud nedosáhnete dokonalého vzhledu. Rozhodně produkt, který by neměl ve vaší kosmetické taštičce chybět (a navíc i v ideální velikosti). Na oficiálních stránkách za 169,- Kč. 
 
Můj názor: Tenhle BB krém můžu používat jen, když nemám suchou pleť nebo suché místa na pleti. Myslím, že bude v létě super. Zvýrazňuje suchou pokožku. Takže je spíše vhodný na mastnou, smíšenou pleť. BB krém mi přijde oranžový na moji světlou pleť po zimě, ale v létě bude super. Opět se budu opakovat, ale nepotřebuji velké krytí, jelikož nemám akné jen občas mě trápí pupínky. Potřebuji pleť sjednotit, zakrýt červené žilky, což zvládá dobře. Jak můžete vidět pleť sjednotil, rozjasnil. Jinak mi přijde, že po delší době zalézá do vrásek.  
 
Všechny tři pohromadě


První je korektor, lesk a nakonec BB krém.

Dnešní outfit

Zvolila jsem sukni a k ní kozačky, jelikož mám rýmu a nemám ráda chlad od nohou a dneska ještě foukal studený vítr. Líbí se Vám? Já se v něm cítím dobře.
 
Máte zkušenosti s MUA produkty?
♥ ♥ ♥ Vaše Kyrkys ♥ ♥ ♥


15 komentářů:

  1. Krásne a krásny článok a na tom outfite si krásna :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten BB vyzerá na tebe super! A bundičku som mala túto kedysi aj ja, strašne rada som ju nosila.

    OdpovědětVymazat
  3. Ela z alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk: Bundička je super :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Joo a skvělý nápad fotit produkty v přírodně :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Já od MUA ještě nic nevlatním :)
    Hrozně moc Ti to sluší :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Jé moc Ti to sluší :) Od Mua mám už jen paletky.Měla jsem makeup,ale byl jak lepidlo :( jinak jako vždy skvělý článek.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to na fotce sluší :)
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych naopak tenhle BB mastné pleti vůbec nedoporučila, proto já mám suchou a dělají se mi po něm pupínky, na které jinak netrpim. A vůbec nesjednocuje, akorát flekatí, za mě je příšernej.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  10. Holky děkuji za pochvalu :-) Mě se pupínky nedělají no.

    OdpovědětVymazat
  11. Perfektní sukně, ta barva to celé skvěle oživila, máš super postavu! Jakou máš velikost mohu-li se zeptat?:)

    OdpovědětVymazat
  12. ILoveMakeUp: Děkuji moc koupila jsem ji ve slevě. Mám 36 někdy 38 :-)

    OdpovědětVymazat