úterý 11. března 2014

Miss Sporty - Cuticul Oil, Turbo Dry vrchní lak

 
Vítejte u dnešního článku. Dneska se chci zaměřit na mé oblíbené výrobky v péči o nehty. Je jasné, že pokud chcete mít krásné ruce a nehty, tak o ně musíte pečovat. Dobře víte, že jsem si dlouhou dobu lepila umělé nehty, takže zatím mi nehty rostou, rostou a rostou ☻. Chce to trpělivost se dopracovat ke krásným nehtům. Velice závidím ženám, které mají nehty pevné, dlouhé. A těším se na den, kdy je taky budu mít krásné, dlouhé, zdravé. Zatím si nehty lakovat nemohu, díky jejich délce. Takže jsem hledala vhodnou péči. A našla jsem od Miss Sporty pečující olejíček a nakonec jsem vzala i vrchní lak, který používám na nehty na nohou. Pojďte si semnou na výrobky posvítit! 
 
Oba krasavci
 
Turbo Dry vrchní lak
 
Popis: Lak zaschne za pouhých 60 sekund a ty se můžeš do minuty začít bavit.
 
Můj názor: Lak je modrý, ale nemusíte se bát, jelikož na nehtech je průhledný. Obsah je 8 ml. Cena je 50,- Kč. Asi každá z nás poznala situaci, kdy si krásně a pečlivě nalakovala nehty a potom lak nechce zaschnout nebo by zaschnul, ale mezi tím si lak obtisknete - To bych vraždila☻. Jsem z výrobku opravdu překvapena. Opravdu splňuje jeho účel. Nalakuji si nehty a hned aplikuji tenhle modrý lak a musím uznat, že za minutu mám zaschnutý lak, což je opravdu bomba. Navíc mi přijde, že díky tomuto modrému zázraku lak vydrží déle a nehty se pěkně lesknou. Doporučuji!
 
Cuticul Oil

Popis: Napomáhá změkčovat hrubou a nezdravou nehtovou kůžičku. Výsledek? Čisté, zdravě vypadající nehty.

Můj názor: Olej je nažloutlý. Obsah je 8 ml. Cena je 50,- Kč. Dokonalost sama. Pokud máte tvrdou nebo suchou kůžičku okolo nehtů, tak doporučuji. Vždy, když se chci kůžičky zbavit, tak předtím použiji olej a jde to snadněji, jelikož opravdu kůžičku změkčí. Opravdu vidím rozdíl a kůžičku už nemám tolik tvrdou. Určitě bych si výrobek opět koupila a za tu cenu je to super výrobek, který Vám doporučuji!
 
Máte zkušenosti? V péči o nehty u mě přebývá Miss Sporty. Jaké výrobky byste mi doporučili?
 
  ♥♥♥ Mějte se krásně. Vaše Kyrkys ♥♥♥


14 komentářů:

  1. Po tom modrém se musím kouknout, vypadá lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty postuješ taky pěkně pozdě =) Vítej do klubu sov =) Jinak nemůžu si pomoct, ale podle mě tahle ta značka je strašně nekvalitní natož, aby z poničených nehtů po gelovkách (věř, že vím o čem mluvíš - 6 let nošení) je uzdravila =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  3. Tess Mart: Proč pozdě? Pro mě tahle značka má kvalitní i nekvalitní výrobky jako každá značka, člověk jednoduše musí hledat. Já jsem, ale nikde neuváděla, že jsem měla gelovky jen jsem si lepila umělé nehty.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak mě to ukazuje, že si ten post vydala v 11 večer....moc lidí právě takhle pozdě nevydává a vydává posty až ráno...tak mi to připomělo mě jsem taky schopná vydávat o půlnoci =)
    Já neříkám, že levná kosmetika = nekvalitní, ale tahle ta je podle mých zkušeností právě touhle rovnicí víš...za ty umělé nehty se omlouvám jsem se přehlídla =)

    OdpovědětVymazat
  5. Tess Mart: Tak jsi napsala, že postuju pozdě, myslela jsem, že to myslíš jako, že to už není novinka :D Tak teď už chápu :-) Každý musí zkoušet, co mu sedí no. Jinak se neomlouvej já to nemyslela špatně, možná to tak přes internet vyzní :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Neeee já vůbec stojany s Miss sporty nesleduji, takže ani nevím, jak moc je to novinka nebo není =D Já se jen obávám, že jakmile to přestaneš používat tak do týdne budou, jak před použitím =/ to mě nejčastěji tyhle péče udělaly...všechno super, pak jsem to odlakovala nebo přestala používat a buch...byla jsem tam, kde jsem byla =/ ale přeji ti samozřejmě, aby to tak nebylo =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zatím jsem spokojená. Uvidím až přestanu pouzivat tyhle výrobky. :)

      Vymazat
  7. zatím jsem od Miss Sporty žádnou péči nezkoušela, ale četla jsem celkem dost kladných ohlasů, ale sama vyzkoušeno nic nemám, u mě totiž vede Four Seasons, kterou používám už hrozně dlouho (ani nebudu psát jak dlouho, akorát bych se vylekala, že jsem stará) :D

    OdpovědětVymazat
  8. Alice in Wonderland CZ: To je škoda, určitě vyzkoušej. Four Seasons jsem měla jednu péči, ale darovala dál. Prej stará :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tess Mart - musím s tebou nesouhlasit. Gelové nehty nosím už přes 8 let vkuse a nikdy jsem je po sundání neměla poškozené, jen oslabené. Pokud člověk navštěvuje specializovaného člověka, který tomu rozumí, nikdy nehty nemůžou být zničené.. A o tom taky něco vím, protože sama nehty dělám už několik let. A Jak Klára píše že si nehty lepila, ano potom jsou zničené. Ale dokáže mě zvednout ze židle,když se píše že po gelovkách jsou nehty zničené. Po správné modeláži nikdy zničené neboudou, max oslabené. A každá značka má svoje dobré, ale i špatné výrobky. Proč ji teda zatracovat?

    OdpovědětVymazat
  10. Olga Vavřiníková: Tak já znám pár kamarádek a opravdu vždy měly nehty zničené. Sama jsem gelovky nechtěla, tak jsem si jen lepila. Ale nemohu soudit ze své zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den, gelovky jsem nosila několik let a rozhodla jsem se je sundat a nehty zničené jsou, i když nehtařka brousila jen málo a používala kvalitní gely, teď čekám až jen zničené nehty odrostou a budu normálně lakovat.Při kvalitním laku mi nalakované nehty vydrží tak 4 dny a to se hraboším na zahradě a dělám všechno možné a pak zas nalakuji znovu a určitě nehty budou v lepším stavu, než po gelu, ale každý má jiný názor

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní: Taky si myslím, že gelovky ničí nehty. Lepidlo a různé s prominutím sračky nehty ničí! :-) Tak ať rostou a jsou zdravé.

    OdpovědětVymazat