neděle 16. března 2014

♥ ♥ ♥ Soutěž k 1. letému výročí blogu / Vyhraj Kyrkysbox ♥ ♥ ♥

 
Páni nikdy bych neřekla, že bloguji už rok. Myslela jsem si, že bloguji, tak půl roku. Možná si to neuvědomuji, jelikož mě to moc baví - psát články, natáčet videa. I když se to nezdá, blog, videa, FB mi zaberou opravdu hodně času, ale mě to nevadí. Vždy mě potěší Vaše milé komentáře a anonymové, kteří si zde lečí problémy mě žíly netrhají a ani se s nimi nezaobírám, občas je rovnou smažu. Co s takovými lidmi, kteří si zde léčí závist a nejen na mém blogu. Srdečně děkuji, že mě podporujete ať už mě sledujete nebo jen komentujete. Jsem ráda, že se na světě najdou lidé, kteří sdílí semnou můj koníček a závislost! Každého z Vás bych chtěla vidět, poděkovat, obejmout. A proto Vás chci odměnit. Škoda, že mohu obdarovat jen jednoho. ♥ ♥ ♥ Děkuji ♥ ♥ ♥
 
Co můžete vyhrát?
Přemýšlela jsem, jestli ukážu o co se hraje. Nakonec neukážu, bude to překvapení je formě Kyrkysboxu. Jen prozradím, že se hraje o devět věcí. V boxu najdete pečující kosmetiku na tělo, pleť, rty, dekorativní kosmetiku. Značky jako Alverde, Mary Kay, La Roche-Posay, Essence, Fruttini, Balea + nekosmetické překvapení. 
 
 

••• PRAVIDLA SOUTĚŽE ••• 
 
Giveaway bude probíhat do 6.4.2014
Do soutěže se smějí zapojit lidičky z Čech a Slovenska.
!!!Komentáře mi zanechte jen na blogu, jestli někdo zanechá komentář jinde, nebude zařazen do soutěže!!!
 

1. Musíte mě odebírat buď na Facebooku, Youtube, zde na blogu.

2. Do komentáře mi napište, kde mě odebíráte a napište mi pod jakým jménem. Zanechte v komentářích Váš e-mail, na který Vás v případě výhry budu kontaktovat.

3. Do komentáře mi napište, proč mě sledujete. Jaké video nebo článek se Vám líbil. A jaké články nebo videa byste chtěly?

4. Pokud máte Facebook, sdílejte moji soutěž.

Přeji hodně štěstíčka! ♥♥♥ Vaše Kyrkys ♥♥♥ 



166 komentářů:

  1. Ahoj! Sleduji tě na Facebooku pod jménem Nina Kožíšková. Sleduji tě, protože jsi, dle mého názoru, jedna z nejupřímnějších blogerek u nás, na nic si nehraješ a jsi opravdová. Ve spostě názorů se s tebou shoduji:) Líbila se mi tvá videa o nákupech v Německu a uvítala bych možná více TAGů nebo videí o tvém životě:))
    Měj se hezky a díky:)

    OdpovědětVymazat
  2. sleduji jako Karolína Ondrašíková už dlouho, začala jsem tě sledovat, protože jsi moc moc příjemná a ráda tě poslouchám :) byla bych ráda za více videí tutoriálů, ty ti jdou moc dobře:)

    OdpovědětVymazat
  3. můj email: koziskovan@seznam.cz :))

    OdpovědětVymazat
  4. Odebírám na fb jako Seňorita Vendy Pešková na youtube jako Vendula Pešková ( vendulka2222@seznam.cz) a odebírám protože si moc příjemná narazila sem na tebe náhodou a nejvíc se mi líbilo video o barvení hennou protože se jen tak nevidí :)
    a nápad na videa ? víc líčení a vlogy všeho druhu :)

    OdpovědětVymazat
  5. sleduji tě tady na blogu jako katerina.zuzanakova myslím.
    Začala jsem tě sledovat, protože jsi hrozně příjemná, máš super rady.
    Nejvíce se mi líbí videa o nákupech :)
    katerina.z.1998@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Holky čtěte pravidla! Zanechávejte zde svůj e-mail!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduji přes GFC jako Charmedka
    Blog jsem začala sledovat kvůli recenzím, jsou super a o produktech a značkách, které mě ve většině případů zajímavý. Jinak já upřednostnuji spíše klasické články než videa, ale sem tam na nějaké video taky mrknu. :)
    Charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji tě jako Pinucha neboli Lucie Kubová tady na google a youtube :)
    protože si z ustecka jako já a že si hodná sympatická, líbí se mi videa nakupovací a uvítala bych více vlogů:P
    lpucinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Sledujem na FB i cez GFC ako Lucia Orviská. Začala som sledovať tvoj blog, lebo sa mi veľmi páčia recenzie, ktoré píšeš, tie čítam najradšej :) Tie čítam všetky a nie raz mi pomohli pri výbere.
    lucia.orviska@post.sk

    OdpovědětVymazat
  11. 1. FB: Nika Holubcová
    YT: Nikik Culenová

    2. martinaaa.u@seznam.cz

    3. sleduju tě, protože víš o čem mluvíš, jsi dospělá a máš krásný hlas, bavil mě hodně toilet TAG :D, chtěla bych více TAGU.

    4. Sdílela jsem na svých 3 FB
    snad budu mít tentokrát štěstí

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji všude:) na facebooku jako Petra Jaworská a na youtube jako Petulka J
    Tvoje videa se mi líbí, protože jsi taková "správně praštěná" mám ráda tvoje nákupy, spotřebováno, ale i tutoriály:) A v budoucnu bych ráda viděla více TAG videí :)

    petrajaworska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, sleduji tě na Facebooku jako Andrea Prajzová.
    Sleduji tě proto, že seš taková milá a strašně hezky se posloucháš, tvoje videa mi zvedají náladu.
    Miluju videa na domácí masky a péči o vlasy, takže bych byla ráda za nová videa na tyto témata.
    andrea990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. 1. odebírám všude :D
    2. zuzz make-up a Zuzz make-up blog, na youtube jako Zuzzik02 ...... zuzajda001@seznam.cz
    3. Sleduji tě proto, že jsi hrozně sympatická, upřímná, na nic si nehraješ, máš pěkné videa a dobré rady :) Hodně se mi líbil tvůj vlog a proto chci další :) dále tutoriály, nákupy ....no prostě pokračuj v tom, co děláš :)
    4. budůů :D
    Ps: vše nej nej nej a mnoho dalších čtenářů :) ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Splněno :)
    Na youtube odebírám jako Rad ka, na fb jako Radka Marčáková a tady jako Raduška :)
    Začala jsem tě sledovat, protože jsi mi hrozně sympatická :) Máš krásný úsměv a v tom co děláš jsi hodně dobrá :) Taky mě hodně baví sledovat jak ses za ten půlrok, co jsem tě objevila, zlepšila a myslím, že to bude dál lepší a lepší :) Já taky píšu, ale nemyslím si, že bych se někdy mohla dostat na tvou úroveň :) Jsi skvělá a nepřestávej s tím, co děláš :)*

    mail: marcakova.radka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, sledujem ťa všade aj na youtube, na fb a aj na tvojom blogu. Najradšej mám videa, ktoré pozerávam večer namiesto tých sprostostí čo dávaju v televizii. Z videí mam nájradšej videa s líčením podla ktorých sa nalíčim a Nákupy.
    paulinagrajciarova@gmail.com
    prajem veľa šťastia v blogovani a vela vela fanušikov a odoberatelov :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj. Sleduju te na youtube, FB i pres blogvin. Na FB Zdeňka Vykoupilova. Pres youtube vykoupilovaz ... vykoupilovaz@gmail.com.
    rada te sleduju protoze vzdy jsi na videich prijemna a dokazes me pozvednout naladu. Tvuj vlog s meggi byl super doufam ze jich udelas vic. :)

    OdpovědětVymazat
  18. 1. Fb Martina Zelinková
    Yt Martina Zelinková
    2. ZeldaMartina@gmail.com
    3. Libí se mi že jsi ženská jaká má být. Nejsi barbína ale ani ošklivka. Jsi upřímná a říkáš věci tak jak jsou. Jsi svá.
    4. Sdílet budu na fb Zelda Martina's Dreams

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj sleduji te na fb jako Jana Votova,sleduji te protoze jsi hrozne sympaticka a na nic si nehrajes. Libi se mi tvoje videa hlavne o kosmetice a nakupovani. Sdilim na fb
    vojtova.jana76@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Kláro, na FB i YT tě sleduju jako Olga Vavřiníková. Sleduju tě, protože jsi "jiná" než ostatní. Jiné youtuberky moc řeší, jak ve videu vypadají a ty klidně jsi neupravená. můj mail je: sediten@seznam.cz a sdílet budu na mém osobním profilu. Co se videí týče mám ráda nákupy

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduji přes GFC jako Caroline
    Sleduji tě proto, že se mi Tvé články moc dobře čtou a ráda se dívám na Tvé líčení!:) Proto by se mi líbilo i nějaké video kde se líčíš :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Kyrkys :) Sleduju tě na youtube jako MsBajuskaaa a na fcb jako Bajunka Štěpánová :)
    Sleduju Tě protože jsi mi neuvěřitelně sympatická a tohle je právě to co mě baví :)) Miluju tcoje nákupová videa a TAGy. Těším se na další videa :)

    OdpovědětVymazat
  23. gfc ervulenka
    yt eva richterova
    moc dobre se poslouchas a jsi sympaticka, bavi me videa - nakupy, liceni
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Na fb tě sleduju jako My little beauty kingdom a můj email je mylittlebeautykingdom@seznam.cz
    Nejvíc se mi určitě líbí tvoje líčení, které je pro mě velkou inspirací, ale především styl psaní, který se velmi hezky čte a dělá článek ještě zajímavějším :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj :-) Sleduju tě na facebooku jako Barča Tisoňová.
    Sbírám inspirace z tvého líčení, hodně mě zajímají tvé recenze kosmetiky (a když nad tím uvažuju, tak jakékoliv :-D a i značky ráda zkouším nové) a občas se nechám i zlákat a už mám recenzovanou věcičku, co nejdříve doma... Strašný!! :-D Nákupy jsou zajímavé a také inspirativní, videa jsou fajn a dokáží zlepšit náladu :-)
    Můj email je barca.tisonova@seznam.cz a těším se na další články ;-) Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj,já sleduju všude ,jméno se shoduje všude jsem Lucie ...a proč? Miluju kosmetický svět a neskutečně mě baví :))) a v tvém podání je to zpestření,ze začátku mi trvalo než jsem ti přišla na chut,ale ted jsem ráda,že tady jsem a ,že můžu sdílet tvoji závislost s tebou :D Baví mě nakupy a recenze ;)
    lucitka.sim@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Tak to je super zpráva, těší mě, že bloguješ již tak dlouho :-) Sleduji tě na Facebooku i na YouTube (oboje pod jménem Leona Doibášová - na YT jako leontynka@valeas.cz). Poprvé jsem na tebe narazila na YT a od té doby tě moc ráda sleduji. Nejraději mám líčící tutoriály a spotřebovávací videa :-) Na základě tvých článků na blogu jsem pak již vyzkoušela řadu věcí, které mě do té doby ani nenapadlo vyzkoušet. Jsem moc ráda, že jsem Tě našla, jsi mou inspirací. Přeji Ti hodně dalších společných let zde na blogu, YT a FB a spoustu spokojených odběratelů :-)

    Leona Dobiášová
    Email: dobiasova.leona@valeas.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Odebírám tě na facebooku (to zní strašně, to "odebírám tě":-D)
    Sleduji tě na facebooku pod ILoveMakeUp a sleduji tě i na youtube
    info@ilovemakeup.cz
    Pf, já jsem tě začala myslím sledovat hned od začátku, kdy jsi založila blog, mám takový pocit, že jsme ho založili tak nějak stejně.. A sleduji tě proto, že si na nic nehraješ, jsi normální, milá, prostě naprosto v pohodě a to mám ráda:))
    Líbilo se mi video, kde jsi upozorňovala, že vlasy se mají česat od konce, jako od konečků, od té doby to tak dělám:)) Mám ráda videa, kde dáváš různé tipy nebo nakupovací videa..:) Hrozně se mi líbí, že jsi ten balíček nechala jako překvapení, to je úžasný, těším se až kdo vyhraje, až ukáže, co tam bylo:))

    OdpovědětVymazat
  29. sleduji všude
    GFC langmaierova1
    FB Martina Langmaierová
    YT Martina Lagmaierová
    langmaierova1@seznam.cz
    Nejvíce se mi líbí nákupy,ale ráda si přečtu všechno

    OdpovědětVymazat
  30. Sledujem ťa na FB ako Miskasiska Ppopc a aj zdieľam túto giveaway.
    miskasiska25@gmail.com
    Páčia sa mi tvoje líčiace a nakupovacie videá :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Sleduju tě na FB jako Martina Kaniová :)
    Kontakt: kaniova.martina@seznam.cz
    Líbí se mi nákupy, líčení i tagy :) A kvůli tobě jsem našla značku Cien, která je moje hodně oblíbená :)

    OdpovědětVymazat
  32. Odebírám na youtube už dlouho :) první video co jsem viděla bylo "péče o pleť" a pamatuji si že jsi tam měla dvoufázový odličovač od Ryoru myslím :) ! Tady sleduji pravidelně také- obojí jako Romana Lánská i na FB
    RomanaLanska@seznam.cz
    Sleduji Tě proto, že mě bavíš :) ! Jsi milá a hlavně jsi sama sebou, což oceňuji nejvíce!
    Brala bych ve videu třeba recepty :) nebo třeba "moje ranní rutina" .. :)

    OdpovědětVymazat
  33. Sluduji tě na fb jako Terinka Justová a na youtube jako justte24.
    Můj email je terka.justova@seznam.cz
    Líbí se mi tvoje tutoriály, nákupy a ráda sleduji tvoje videa jsi moc příjemná

    OdpovědětVymazat
  34. Sledujem na FB ako Nikolka Guzmická a na Bloglovin ako Nikola.
    Rada by som sledovala aj na GFC ale nedá sa mi pripojiť...budem to skúšať ďalej...
    Na tvojom blogu sa mi páčia líčenia a recenzie :)
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky :)
    Sleduji tě na FB pod Zdenička Hubáčková
    dále na youtube pod Zdeňka Hubáčková
    Miluji tvá videa jak nákupy tak spotřebované produkty, je s tebou sranda a vždy mi zvedneš náladu, ale hlavně tě obdivuji že si se za tak krátkou dobu stala tak slavnou.
    Gratuluji k výročí :/
    zdenickahub@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. sleduji tě na fb jako Lucie Müllerová i přes bloglovin´. Libí se mi že jsi svá, na nic si nehraješ, jsi vtipná, stále se usmíváš, jsi taková roztomilá jak točíš videa a píšeš články. Líbí se mi jak nás oslovuješ apod... :-)
    Ani nevím co by mi v tvém blogu chybělo. Mi se všechno líbí a nic mi tam nechybí. Možná akorát třeba vlasové a pleťové přírodní masky :-) vím že u tebe už něco podobného kdysi bylo.
    mullerovalucie@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, sleduji tě na FB. Zaujaly mě tvoje tipy na líčení, značky, které recenzuješ a kosmetické libůvky - pro běžného smrtelníka dostupné..jen tak dál :)

    kontakt: evahejtmanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. sledujem ťa všade :) na FB pod menom Sima Bellová, mail sima.bellova@gmail.com a najviac sa mi páčia videa o nakupoch a chcela by som strašne video na štýl ,,moje stálice v kozmetike" :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Kyrkys, sleduju Tě na youtube a FB - Kateřina Fojtíková. Líbí se mi Tvoje nákupy a vypotřebované produkty. Jde z tebe super energie a videa ráda sleduju. Katka

    OdpovědětVymazat
  40. a doplňuju email - kaca.fojtik@seznam.cz - jsem střevo

    OdpovědětVymazat
  41. gratuluji k prvním narozeninám a ať se daří lépe a lépe a hlavně spousty spokojených čtenářů :)

    sleduji jak zde, tak i na FB a i na YouTube :) email mám napsaný v profilu :))
    nejraději mám recenze a kecací videa :) také mám ráda líčící videa a i když se většinou podle nich nelíčím, pečlivě koukám a závidím, jak se krásně líčíš :)

    OdpovědětVymazat
  42. Sleduji na FB jako Julie Křížková
    juliekrizkova@seznam.cz
    Sleduji Tě...a důvod je jasný. Jsem milovník kosmetiky a ráda si čtu jakékoliv recenze a tvůj blog pozoruji snad již od začátku založení. Líbí se mi koncepce tvých recenzí a jsi sympatická. Jasné jako facka.
    Ale tu Ti neposílám. Spíš pusu :* a držím palce tvému blogu!!!!!!!!!
    Jen tak dále!

    OdpovědětVymazat
  43. ahoj sleduji tě na youtube už nějakou dobu jako Tereza Hlaváčková.
    Moc se mi líbí tvá videa třeba výroby domácích masek, nebo vypotřebované produkty atd. Poslední dobou mne zaujalo video z procházky s pejskem je to takové hezky osobní.
    trezinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  45. Jsem Tvá nová čtenářka a sleduji přes GFC jako Ema Antošová. O blogu jsem se dozvěděla přes FB - něco jsi tuším u jedné kosmetické firmy komentovala přes FB stránku blogu, já se rozhodla kouknout a moc mile mě stránky překvapily. :)) Zpětně jsem si přečetla spoustu článků a líbí se mi hlavně nejrůznější recenze, které jsou podané tak, že se to čte úplně samo. Určitě tedy budu blog nadále sledovat a těším se na další články.. :)

    ema.antosova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Ahojky Kyrkys,
    sleduji tě na Facebooku jako Lenka Wallerthová i na Youtube jako LenaWall (LenaWall@seznam.cz). Tvá videa mně prostě a jednoduše moc baví, tvůj projev se zdá upřímný a dokážeš mně pobavit. Nejradši mám nákupy a spotřebováno, ale v poslední době se mi líbí i tvé tutoriály. Nic mi tu nechybí. Tak jen tak dál. A natáčení videí a blog tě pořád baví...:-)

    OdpovědětVymazat
  47. Na facebooku tě sleduju jako Tess Loveliness a Loveliness By Tess, zde a na youtube jako Tess Mart?

    Proč tě sleduju? Krásná baba, co má super přehled a styl! Prostě ti není co vytknout, pokud někdo má potřebu tě tady shazovat, tak shazuje jen sám sebe a je mi ho upřímně líto.
    Čím si mě nejvíc dostala? Ty víš =D Tím ranním vlogem, takový záchvat smíchu jsem dlouho neměla =D Si prostě frajerka a jenom smekám =)
    P.S. Taky bych tě nejradši objala ;) =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, sleduju tě na Youtube i tady jako Michaela Čapková :) já ráda tvá videa tagy jsou krásně propracované a pak kosmetická videa, děkuju za soutěž

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj,

    youtube, bud Markéta Venená nebo Flower Paris...ted nevim :D
    Jsi sympatická, milá a hlavně svá.... na nic si nehraješ :) Mám ráda kecací...

    flowerparis@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Krásné super překvápko! :) Přeji Tobě a Tvému blogu hodně štěstí a mnoho dalších úspěchů! Jen tak dál! :) Vytváříš tu moc příjemné a sympatické prostředí. Z článků mě zaujaly třeba Tipy pro zdraví člověka, oceňuji, když se na blozích kromě kosmetiky objeví i něco dalšího, navíc co je zajímavější a důležitější než zdraví?! Uvítala bych proto třeba nějaké zdravé receptíky nebo další outfity. Sleduji GFC, FB i YT - Ivana Mikuličková (hezkakytka). Soutěž sdílím na FB. hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj
    Sleduji tě na Facebooku pod jménem Barbara Winfrey
    e-mail: b.girl.13@centrum.cz
    Našla jsem tě teprve nedávno jeden nudný večer a zkoukla jsem na youtube snad všechna tvá videa za mě určitě nejvíc boduje My morning routine today protože tyhle videa mám ráda i u jiných blogerek, jinak si taková fajn na nic si nehraješ a jsi férová dobře se dívá na tvá videa. Taky děkuju za soutěž a doufám že se mi poštěstí protože v jakékoliv soutěži jsem měla do teď smůlu :D

    OdpovědětVymazat
  52. Sledujem. Mne osobne sa najviac páčia príspevky "Pečení" a taktiež TAGY. :)
    veronika.zorska@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  53. Sleduji na FB: Michaela Loffler
    sleduji, aby mi nic neuniklo, přesto že jsme na Tebe narazila náhodou
    nejvíce se mi líbilo video o nákupech, protože new in a podobné články mám nejradši

    OdpovědětVymazat
  54. Sleduji tě na Facebooku,Youtube i Blogu jako Týna Kotlabová :)
    Email : KristynaKotlabova@seznam.cz
    Nejvíce mě baví od tebe Nákupy a Recenze :)) Sleduji tě proto, že jsi příjemná, zlatá holka a víš o čem mluvíš! Navíc umíš vše krásně vysvětlit :) A byla bych ráda za nějaké Srovnávací recenze :) Jen tak dál ♥

    OdpovědětVymazat
  55. Páni, tak toto je fakt něco! Tvůj blog čtu pravidelně, i když nejsem zrovna ta nejlepší komentátorka, tak tvé recenze jsou pro mě přínosné a ty mám na této stránce nejraději. :) Potom samozřejmě tvoje vlogy, ty vždycky pobaví a zvednou náladu. :)
    Sleduji tě přes GFC jako Michaela Mihulková.
    Co se týče článků, tak bych tu ráda viděla něco o tobě, nějaké tipy na levnou, však dobrou kosmetiku, nebo i letmý pohled do tvého soukromí.. Je to těžký, mám pocit, že už tu všechno máš. :D

    Jinak gratuluji k prvním narozeninám a přeji moc a moc čtenářů, co se budou rádi vracet. :)
    Michaela.Mihulkova(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. odebírám na youtube (Tereza Buzková) a to hlavne proto, ze tvoje videa jsou skvela a zabavna..:)
    libil se mi navod na domaci masku..:)
    buzkovat@gmail.com


    OdpovědětVymazat
  57. sledujem na FB aj cez GFC :)
    hlavne pre to že milujem blogerske videa :)
    beautybyevka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Sledujem na FB .GFC a YT ako Terézia Senteliková
    a ešte aj na Bloglovin ako Theresa Horan ;)
    Mám veľmi rada tvoje videá na youtube hlavne nákupy ktoré ma strašne baví pozerať :)
    theresahoran1d@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj sleduji FB jako Monča Zajícová, blog, YT jako Monika zajícová
    můj email Bittersweet17@seznam.cz
    Mám velmi ráda tvoje videa naposledy mě pobavil nejvíce tvůj ranní vlog :) jinak jsi mou inspiraci v liceni, jen tak dal uvítala bych další vlog :)

    OdpovědětVymazat
  60. Sleduju na GFC jako Kristina Uhrová a na youtube taky jako Kristina Uhrová. Sleduju tě, protože jsi milá a upřímná :). Líbí se mi tvé recenze a tutoriály na líčení. Nejvíc se mi líbilo video na Youtube o kosmetice z Cien z Lidlu :).
    kristy.uhrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj :)
    Sledujem ťa na fb pod Jana Hrašková
    Sledujem tá lebo si super máš úžasné články a proste ide ti to a si super :3
    Zaslúžiš si oveľa viac sledovateľov :)
    Páčia sa mi ličenia a nákupy :) páči sa mi všetko ale najviac toto. :)
    Môj email je jana.hraskova19@gmail.com
    Inak krásna GA a si ssuper :)

    OdpovědětVymazat
  62. Sleduji přes FB jako Michaela Postcrossing, přes GFC i YT jako Michaela B. :-)
    Já se teda přiznám, poprvé jsem na tvůj blog narazila loni a přečetla si článek o tom, jak si udržuješ postavu :-) Pak jsem tu tak nějak chodila , ale začala jsem sledovat až teď, nevím proč :-) Líbí se mi tvůj styl psaní :-)
    misula.3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Sleduji tě na yt jako Aneta Lindauerová :)
    anetalindauerova@seznam.cz
    chtěla bych více tagů a hodně se mi líbil toilet tag :))

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj, sleduji tě přes YT jako Hana Sevcikova a baví mě sledovat tvoje nákupy a recenze na kosmetiku. Zkrátka jsi mi moc sympatická.
    hanca.svc@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. sleduji na YT jako Jana Svobodová (jananulka.9@gmail.com)
    Mám moc ráda tvá videa,máš milý příjemný hlas.Dobře se prostě posloucháš.:)Mám nejradši nákupová videa.
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Odoberám Ťa na YouTube pod menom Natália Obšitníková. Odoberám Ťa preto, pretože máš super články a videa a na nič sa nehráš.
    E-mail: music.nat89@gmail.com
    Krásna giveaway.

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj:) sleduji tě na fb pod jmenem Veronika Gosova, odebírám na youtube pod Cheek VG, Ráda na tebe koukám protože si přirozeně krásná, spontánní a hlavně taková ta "bláznivě střelená" holka co nehraje žádné pózy a nevystřihává přeřeky a hloupé momenty, jsi svá:) Nejradší mám nákupy, hned pak běžím rychle taky něco koupit:) Můj mail je gosovaveronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahojky :) Sleduju tě na youtube jako Adel Ca. Tvůj blog, ale převážně youtube kanál sleduju hlavně proto, že máš v sobě něco, co sice nejde přesně popsat, ale kdykoliv vidím, žes přidala nové videa, podmědomky se usměju a zbytek dne se těším, až ho zkouknu =) Líbí se mi, že jsi upřímná a na nic nehraješ, což se v dnešní blogosféře, ale i normálním světě, vidí jen zřídka. Tak hlavně pokračuj, tvoje nakupovací videa jsou super, uvítala bych více Tagu. Adl.fojtikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Zdravím, na youtube Tě sleduji pod nickem KajkaBergos. Našla jsem Tě na YT asi před 3-4 měsíci, kdy jsem hledala nějakou recenzi na kosmetiku Cien a vyběhlo mi Tvé video :) Jelikož jsi mě zaujala, postupně jsem sjela všechna Tvá videa a oblíbila si Tě. V budoucnu bych od Tebe ráda viděla další líčící tutoriály, které si myslím, že Ti velmi sedí.
    Ať se Ti v budoucnu daří, přeji vše dobré.
    mail: KarolinaBultasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj sledujem ta na yt pod menom Barča Gyuriova odoberam ta preto ze ma tvoje videa bavia a mas dobre skusenosti :D a strasne ma zaujimaju recenzie a moj mail je barca3323@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. 1. Sledujem cez FB ako Emi Emma Garajová, na YT ako Emma Garajová a taktiež aj na GFC. Email: emusqa103@gmail.com
    2. Sledujem ťa pretože si fakt super, tvoje videá ma strašne bavia si krásna máš milý hlas proste super ! :) Strašne sa my páčil toilet TAG, Ako skladuješ dekoratívnu kozmetiku, Ranní vlog /ten fakt nemal chybu :DD/, a videá by si viac mohla točiť DIY, Domáce pletové masky :)
    NAZÁVER: Tvoj blog a YT chanell sú fakt super dúfam že ti to dlho vydrží a že ťa to bude baviť :) STrašne super blog aj YT. :) palec hore! (y) NAJ BLOGERKA A YOUTUBERKA!! :)

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj odebírám tě pod jménem Natálie X
    Líbí se mi nákupy , líčení
    Chtěla bych Diy :D
    MacNat@seznam.cz
    Ahoj,měj se krásně...

    OdpovědětVymazat
  73. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj, odebírám tě pod jménem Lucie LIptáková a to jak na fb, youtube tak blogu :)
    krásně se líčíš :) a si strašně miloučká a líbí se mi celkově tvoje videa :)
    Luciliptakova@seznam.cz
    mohla bys natočit nějaký nehtový tuturiál :D :)
    jinak je to boží nápad stím kyrkysboxem :D

    OdpovědětVymazat
  75. Ahojky...jsi hrozně milá a krásná youtuberka a blogerka.. :) Mám tě ráda :)*
    1) odebírám tě na youtubu :))
    2)Sabina Povolná.. :) SabcaPovolna@seznam.cz
    3)sleduji tě protože.. : Si hrozně fajn..tvoje videa jsou dokonalí :)* Mooc se mi líbil ten tvůj ranní vlog s tvým pejsánkem :)

    OdpovědětVymazat
  76. ahoj :-) odoberam ta a sledujem cez youtube pod menom MIR KA ( email- mirka05090@gmail.com ) a na fb pod menom Predaj Oblečenia :-) Objavila som ta na yt :-) prve video ktore som videla bola maska na tvar z medu a kavy :-) hned v ten den som ju vyskusala a bola/je :-D super...od vtedy si ju robim kazdy tyzden :-) si velmi sympaticka a tvoje videa ma bavia..hlavne tie masky na tvar :-) a recenzie :-) aj vlog s meggi bol super :-) dufam ze budes pokracovat :-) este som nikdy nic nevyhrala tak mozno teraz budem mat stastie :-) budem zdielat :-) like na video som dala :-). Email-mirka05090@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj, odebíram tě na YT, ale nejspíš budu i na ostatních:-D
    Mám tě moc ráda! Jsi hodně dobrá youtuberka a bloggerka. Jsi sama sebou a na nic si nehraješ. Máš super příspěvky a názory podle mě velmi dobré. Takové, jako já ;-)
    Moc se mi líbí tutoriály, udělej určitě mnoho dalších! Nebo taky nákupy a recenze se zkušenostmi ;-)
    Jsi moc super a určitě pokračuj i dál! Na YT tě sleduji jako Lucie Svobodová.
    Jsi moc fajn a měj se dobře! ;-)
    E-mail je Luciferkas@seznam.cz
    Ahoj :-)

    OdpovědětVymazat
  78. ahoj odebírám na fb a i na youtube jako Kristýna Kleirková :) mám ráda tvoje články, protože si myslím že nejsi jedna z těch nafoukanejch **** a tvé články se mi zdají upřímné :)
    Mám ráda všechny videa, ale mohla by si točit víc vlogů :)
    adidaskaadidas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj ! :-) odebírám tě na YT jako brouciiik maly mám hrozně ráda tvoje videa -> moc se mi líbila ta maska ;-) seš jiná než ostatní blogerky nebo youtuberky v tom že mluvis tak jako příjemně a přátelsky ;-) e-mail -> brouciik@ gmail.com hodně štěstí a gratuluju ;-)

    OdpovědětVymazat
  80. odebírám tě na youtube jako Nikola Kubešová, nika232@email.cz. Uvítala bych více tutoriálů :) Jinak krásná videa :)

    OdpovědětVymazat
  81. odoberam na youtube Betty Behanova
    mail elizabetbednarova@centrum.sk
    viacej tutorialov :) ale su videa uzasne :)

    OdpovědětVymazat
  82. Odebírám tě na youtube i na facebooku pod jménem Terýs Sek.Ráda bych viděla více tutoriálu,TAGů a někdy i DIY.Jinak se mi tvoje videa hrozně líbí jinak bych tě neodebírala. teraklcerna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj, odebírám na: - Facebooku - Míša Černá
    - Youtube + Blog - Mich aela
    E - mail: cern.mich@seznam.cz

    Líbí se mi: VIDEA: Tagy, nákupy
    ČLÁNKY: Líčení, recenze
    Třeba DRAW MY LIFE, více vlogů :)


    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj, sleduji Tě na YT jako Misshka B. a na FB.
    myssicka.b@seznam.cz
    A proč Tě sleduji: bydlíš kousek ode mě :), já jsem z Ústí, takže když říkáš kde jsi co koupila, tak alespoň vím, kam pro to zajít :), pak se mi líbí, že jsi svá, na nic si nehraješ a jsi fajn. Videa se mi líbí nakupovací, hlavně i nakupovací z Německa, protože tam často jezdíme :).

    OdpovědětVymazat
  85. Skvělý nápad s Kyrkysboxem!!! :-D to je prostě bezva :-)
    Sleduju tě přes GFC jako Pája,na Youtube jako NoLiePlease a na FB jako Zkusotevritoci.blogspot.cz :-)
    Email :. zkusotevritoci@seznam.cz
    Sleduju tě,protože jsi mi moc sympatická,jsi hodně vtipná,na nic si nehraješ a dáváš dobré rady na super kosmetiku.A články a videa tak nějak pořád stejná,možná další vlogy by byly fajn!!! :-)

    A soutěž budu sdílet na svém FB blogu,neboj! :-D :-)

    Pája ♥

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj tak na fb tě sleduji pod jménem Katka Vašková a na youtube zase jako Kateřina Vašková ;)
    Vaskova34@seznam.cz
    Sleduji tě hlavně kvůli toho, že jsi strašně příjemná a upřímná a máš zajímavé videa =)

    OdpovědětVymazat
  87. sledujem ta vsade tu cez tento napr :D
    sledujem ta pretoze si strasne zlata a vyznas sa v tom co robim , preto sa vzdy rada pozrem na blog alebo yt
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  88. Všechno nejlepší blogu!! A dalších takových minimálně 10 let :)
    Sleduji na YT už nějakou dobu - jako Jolča Šibalová.
    Začala jsem Tě sledovat díky Rimmel.cz, kde jsem na Tebe narazila a byla jsi pro mě sympatická. Nejvíce se mi líbilo video "domácí maska z droždí". Videem jsem se ispirovala a maska byla super. Hodně mě baví tyto tipy na DIY. A tak to bych chtěla jako další videa :)
    Můj email: jolcinda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj sleduji tě na YouTube protože mi připadáš velmi sympatická .....sleduji te pod jménem New Petra a nejvíce mě pobavilo video záchodový Tag email: chimchar37@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Takže - sleduju tě na facebooku jako Nik Valíčková, mail N.ik@seznam.cz.. a dostala jsem se k tobě náhodou, ani nevím, co jsem hledala, a narazila jsem na tvůj blog. Já se vlastně ani moc o kosmetiku nezajímám, ale zrovna u tebe mě baví ji sledovat, takže myslím, že jsem jeden z tvých největších úspěchů - jsem fakt kosmetický mimoň :-D A co mě nejvíc baví, tak to jsou určitě články, kde se objevuje kosmetika Cien z Lidlu a pak různé značky z Dm (Balea, Alverde..). Jo, a 15. března jsem měla narozeniny, takže výhra by byl takový after-narozeninový dárek :-)

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj :) Odebírám tě na youtube pod jménem Simona Záděrová a odebírám tě proto, protože se mi líbí zpracování tvých videí. Na nic si nehraješ a jsi svá. Míš videa podle mě pěkně zpracované. Líbili by se mi (nečekaně) videa o nákupech, outfity nebo makeup tutoriály. Naopak videa, která mě osobně nebaví jsou ,,spotřebováno" . A není jedno určité video, které by se mi líbilo nejvíc..ale určitě se mi moc líbí makeup tutorialy ! Např. kouřové líčení pomocí tužky, výrazné rty apod.
    Můj mail je : Simona.zaderova15@seznam.cz
    Snad budu mít štěstí ! Měj se pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  92. sledujitě na fb pod jménem Majky Buková a na You tube jako Markéta Buková
    majketka.bukova@seznam.cz
    nejvíc se mi libí nákupy, rada tě sleduji protože jsi moc přijemná

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj,sleduju tě na YT jako Katy S,už delší dobu,na FB jako Kateřina Slezáčková Chládková,ted nově. Mám ráda tvoje videa,přotože víš o čem mluvíš,máš přehled a prostě pusobíš mile. A tvoje videa jsou,taková ruznorodá. Anyretak27@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj :) ja ťa sledujem na Youtube pod menom Freduš Fiterová .. máš veľmi pekné a zaujímavé videá.. video, ktoré ma najviac zaujalo je to, v ktorom si si farbila vlasy hennou :) mňa by určite zaujímala tvoja zbierka lakov na nechty :D môj email je 123freda123@azet.sk vždy s napätím čakám kedy pridáš nové video :))

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj na YT tě sleduju jako Julie Kročová a na FB jako Julča Komár Kročová.. Mail: fashion-nienna@seznam.cz, jinak mám nejradši jakékoliv recenze a fotky :) Takové články mě fakt baví..

    OdpovědětVymazat
  96. Sleduji Tě na FB i YT jako Tereza Brucknerová.
    Email: BrucknerovaTerka@seznam.cz
    Sleduji Tě, protože jsi upřímná a taková opravdová. Ne nějaká "pindulína", ale prostě obyčejná holka, co dokáže ocenit jak dražší, tak ale i levnější kosmetiku. Mám ráda spotřebováno a nákupy. A víš co se mi líbí úplně nejvíc? Jak skoro každé bloggerce komentuješ statusy nebo videa a jsi strašně milá a vůbec ne namyšlená. Mám Tě ráda <33

    OdpovědětVymazat
  97. 1. Odebírám jak na FB tak i NA YT :)

    2. Odebírám tě na YT jako AničkaBeautyLove Nistorová a taky jako na fB Jako: Anicka Selenka Dafne Nistorová a taky jako Aničkabeautylove https://www.facebook.com/anicka.nistorova
    https://www.facebook.com/pages/Ani%C4%8Dkabeautylove/673361572675678?ref=hl






    3. Do komentáře mi napište, proč mě sledujete. Sleduji tě proto že se velmi simptická, hodná, úsměvavá, a hezky pozitivně naladěná, a si sama sebou, a nejsi namyšlená , moc mě baví tvá videa :).. Jaké video nebo článek se Vám líbil. Libil se mi moc Záchodový TAG. a Kouřové líčení pomocí černé tužky, a moc se mi líbí všechny tvá videa :) A jaké články nebo videa byste chtěly? Různé výzvy ( challange)
    BFF a nehtová videa :)

    4. Pokud máte Facebook, sdílejte moji soutěž. :) sdílím :) :)

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj sleduji tě na youtubu pod jménem Simona Koukalová.
    Proč tě sleduji?? Jsi skvělá, sympatická, hezká a hrozně příjemná
    Jaká videa?? Jelikož se mi líbí tvá videa tak bych asi nic nepřidávala a nebo mě nic nenapadá :D
    email: koukalova.simona@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. Sledujem ta cez GFC pod menom.Zuzana Uramova, na FB Zuzi Uramova aj na YT:-) najviac sa mi pacia tvoje makeup tutoriali:-)
    zuzanauramova9@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. Sledujem cez Youtube ako Miss Cat :) páčia sa mi videá napr. O maskách tiež sa mi páčilo o depilácii a aj o odličovaní :) určite by som chcela nejaké ďalšie diy ak by sa ti chcelo :)

    OdpovědětVymazat
  101. Ahojky :)
    Sleduji tě na youtube jako Ja Ho, na FB jako Janča Holoubková a GFC Cosmetics and me :)
    janca-777@seznam.cz
    A proč Tě sleduju, no samozřejmě protože si skvělá a miluju tvoje videa, nejraději mám nákupy, recenze a líčení a hrozně mě baví i tvoje tagová videa :)
    Seš strašně sympatická holka a prostě mě baví se na tebe koukat :)
    Rozhodně sdílím zde:
    https://www.facebook.com/MsJanik
    Jsem tak neskutečně zvědavá co by tam tak mohlo být achjooo :D

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj, na FB a YT sleduju jako Andrea Kavinová, na GFC jako Andrejka
    Sleduji tě ráda proto, protože jsi příjemná a máš i velice příjemný hlas.
    Nejraději mam video barvení hennou a o kosmetice Cien (po videu jsem hned běžela koupit intimní gel a šampon :D)
    Ráda bych viděla video jako např. "ranní/noční rutina v péči o plet"
    Budu se těšit na další videa :)
    Sadliana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Už dlouhou dobu sleduju pod jménem Klára Věrnochová.
    email: klarushe.vernochova@seznam.cz
    Sleduju tě protože mě tvoje videa inspirujou,a jseš mi hrozně sympatická!:)
    Nejvíc mě baví recenze a makeup tutorialy!:)

    OdpovědětVymazat
  104. Na Youtube pod jménem "Michaela H."
    email: mikashi@email.cz
    Líbí se mi propojení blogu a youtube. Pokud nestíhám videa, pročtu si článek :)
    Zajímaly by mě absolutně TOP produkty do 100Kč :)

    OdpovědětVymazat
  105. sleduji na gfc (Áďa), mail: MikulkovaVendula@seznam.cz
    sleduji protože na mě blog celkově působí velmi sympaticky, dobře se čte, fotky i pozadí se mi líbí a videa jsou příjemným zpestřením, takže za mě- jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  106. Sleduji tě na youtube pod jménem Lenka Plačková email je placalenka@gmail.com a líbí se mi video jak skladujes kosmetiku a mohla by jsi udělat video nějaký halloweenske videa ( pokud už nějaké nemáš a nrvim jak se to piše ) moc dlouho te nesleduju ale hnednsi mi apadla do oka kdyz jsem se o tobe dozvěděli

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj, odebírám tě na you tube jako Radka Fridrichová, mám ráda tvoje videa o kosmetice, super byl záchodovej tag, jsi hrozně milá a pěkně se posloucháš. Email : vampi@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj :)
    Úžasná súťaž :)
    Sledujem ťa na facebooku ako Jana Hrašková ale pozerávám aj tvoje videá :)
    Si úplne super! Páči sa mi všetko ale asi najviac ličenia a nákupy. :)
    Si veľmi milá, šikovná, sympatická a super :)

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj!
    Sleduju tě strašně moc ráda, si taková pohodová holka!:) Jiná od ostatních, taková svá, ostatní musí být perfektní ale ty si rpostě ty! :) Nejradši mám od tebe nějaké typy jako DIY, nebo tutorialy:)
    Na fb tě sleduju jako Markéta Jelínková, na blogu Makylovescosmetic a na Yt Mak yna
    Pokračuj dál! Držim ti palce v počtu odběratelů, zasloužíš si jich více:))
    Měj se hezky !:)

    Můj email je : makyna.jelenova@tiscali.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Bolo by super, keby som vyhrala, aj pre radosť, ale aj pre značky, ktoré obsahuje tento box, pretože veľa z nich som nikdy nevyskúšala...a mimochodom...máš zábavné videá a rada ťa sledujem :)

    OdpovědětVymazat
  111. Sleduji na YT - Sabina Zatloukalová,narazila jsem na tebe teprve před krátkou dobou,moc se mi líbí nákupy,spotřebováno a takové ty kecací videa i s kosmetikou =).

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj, nejdříve velká gratulace k výročí :). Odebírám tě na YT a FB, obojí pod jménem Martina Žáková. Tvoje videa mám ráda, protože jsi sympatická a upřímná a v neposlední řadě vtipná. V poslední době mě zaujalo tvoje zpracování WC tagu :)). A určitě bych tagových videí viděla ráda víc. Email: vaisinski@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj :) gratuluju k výročí . . . odebírám tě na youtube pod jménem verunka b. Nejvíc se mi líbí videa jako konečná stanice a tagy :) Sleduju tě, protože i přes to, že natáčíš videa a bloguješ, si stále obyčejná holka, která si nehraje na něco víc :) Určitě bych uvítala více vlogů a tagů:) email: viky.biky@email.cz

    OdpovědětVymazat
  114. ahoj sleduju Tě od prvního videa na YT jako Mirka Kováříková, protože si sympatická a máš mega příjemnej hlas. Nejradši mám tvoje tutoriály a moc se mi líbilo i tvé video o péči o plet ;o)). Z toho vyplývá, že bych ráda víc tvých tutoriálů. gratuluju k výročí a přeju hodně dalších úspěchů
    komirca@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. Ahoj sleduji tě jako Michaela Nails, DIY na Youtube
    Nejradši mám tutoriály, ale hodně se mi líbila ta maska z droždí :D Jsi mi hrozně sympatická a taky se mi líbí nákupy :) Chěla bych více tutoriálových spíše přirozených líčení a další DIy masky atd... :)
    miskanails@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj sleduji tě na youtube pod jménem Janiska T. Jinak se mi líbilo video rtěnkový tag a ráda bych viděla třeba ranní a večernní rutinu nebo upírské líčení. :) Ses sympatická a ráda sleduji tvoje nákupy. Můj email je Janiska.Turcova@seznam.cz. Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj Kyrkys, sleduji tě jako Martina Sikorová (Matesa6) na Youtube. Nejvíc se mi líbilo video - barvení hennou , a taky ranní vlog :-D Sleduji každé tvoje nové video, jsou super :-) Určitě by se mi líbilo více tvých Tutoriálů - nacokoliv :-)
    Přeji ti do dalších let blogování hodně síly a super nápadů.
    marsikorova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Ahojky Klárko,sleduji tě zde na tvém blogu jako Jitulkatv.Začla jsem tě sledovat někdy od ledna nebo února.Přpadáš mi jako normální obyčejná holka která se nebojí srandy(viz.záchodový tag) a na nic si nehraje.Mám ráda líčící videa a teď se mi moc líbil ranní vlog.Také mám moc ráda videa a články nákupy a spotřebováno a přála bych si aby si natočila video se svým přítelem nebo další ranní vlogy.Gratujuji ti k 1.roku blogování a přeji ti hodně spokojených čtenářek.Měj se krásně.......
    jitulkatv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj, díky za krásnou GA :)
    Sleduji na Bloglovin a FB jako Michaela Mia Adamkova, YouTube Michaela Adámková (GFC mi nefunguje)

    Mám ráda recenze na normální a cenově přijatelný výrobky ... už mě bolí hlava z blogerek, co recenzujou jenom Nars a Dior nebo věci, které se u nás ani neseženou ...

    OdpovědětVymazat
  120. Odebírám tě na youtube jako LittleMassie97
    littlemassie97@gmail.com
    Mám ráda nakupovací videa a chtěla bych víc tagů :)

    OdpovědětVymazat
  121. 1)Odebííírám tě jako Xitty Bye
    2)Lucinqa.neznama@seznam.cz
    3)Všechni članky mám ráda a baví mě na tebe koukat prtože jsi simpaticka :) A chtěla bych víse tagů...

    OdpovědětVymazat
  122. Ahojky, sleduji tě na youtube kanále pod jménem Michaela Ježíková, tvoje videa se mi hodně líbí a jsi sympatická. A co bych také více chtěla tvojich tutoriálů a recenze výrobků co jsou volně přístupné v drogeriích. Můj e-mail xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Ahoj! :)
    Nádherná súťaž :3
    1. Odoberám ťa na facebooku, blogu aj na youtube :) ako Jana Hrašková
    2 Máš nádherné videá, príspevky, články,... :) Vidieť že ťa to baví...
    Takže sa mi na tebe páči úplne všetko :)
    3. Najlepšie sú nákupy a líčenia ale inak všetko je super, len toto sú tak najjjj :)
    4. jana.hraskova19@gmail.com
    A inak gratulujem ti k takému počtu sledovateľol ale podľa mňa si zaslúžiš oveľa oveľa viac :3 :)

    OdpovědětVymazat
  124. Sleduji všude, přes GFC jako Nikola S., na FB pod krkolomnějším Until The Sun Comes Up by Nikola.S :D, email: snikka@seznam.cz. A proč tě sleduji? Máš příjemný výzor i projev, na nic si nehraješ a seš moc příjemná a úplná sympoška! Nejraději mám cokoliv o Bione Cosmetics a obecně nákupy, protože se ráda inspiruji, co bych mohla ještě potřebovat :D

    OdpovědětVymazat
  125. FB: Kristýna Gasmanová
    YT: Moje malé nudné já
    Ráda koukám na videa na YT. Koukám na více holek jako jsi ty.:) Líbí se mi to.

    OdpovědětVymazat
  126. Ahoj. Sleduji tě na fb i na youtube pod nickem Jana Vyoralová. Email: jana-vyoralova@seznam.cz nebo janevyoral@seznam.cz. A sleduji tě, protože máš příjemné vyjadřování, skvělé videa i příspěvky, jsi sympatická, mám ráda tvé recenze. Prostě jsi skvělá a máš Skvělý blog! :) já bych určitě nic neměnila a blog rozhodně neměnila ;)

    OdpovědětVymazat
  127. gfc:kiki
    fb: kristýna p.
    sleduju Tě protože se mi líbí Tvůj styl psaní :)
    ráda mám recenze - třeba oblíbené výrobky nebo propadáky...
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Ahoj
    Vše splněno :)
    Sleduju tě už dlouho a máš krásný videa :O
    Jinak mám odběr na YT :) Nick: Nicii Beaty

    Tvoje videa jsou krásný :O Jako ty :)
    AA dobře vymyslená hra :) (box) :3
    muj email: NiciiLove@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. GFC: Lenka Ďurčeková
    FB: Lenka Ďurčeková
    YouTube: Lenka Ďurčeková
    Email: lenka.durcekova@gmail.com

    Sledujem ťa, pretože si strašne milá :D :) a vždy pre nás urobíš nejakú súťaž :D :) a a a ... máš super blog ;)
    Tak všetky tvoje články majú niečo do seba, ale najviac sa mi páčil záchodový tag :D a dermacol rtěnky. Ani nákupy nie sú na zahodenie. :)
    A články? Tak chcela by som nejaké tie DIY články a Tagy :)

    + zdieľala som na FB :)

    OdpovědětVymazat
  130. Sleduji na YouTube jako Irena B.
    alltinygems@email.cz
    Miluju Tvoje videa. Sleduji nejradši klasiku nákupy, spotřebováno.

    OdpovědětVymazat
  131. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  132. Sleduji tě tady na blogu :)
    FB:Aneta Pavlačková
    anuska128@seznam.cz
    Já jsem spokojemá mě nic nechybí :D Ráda čtu spotřebováno :)

    OdpovědětVymazat
  133. Odebírám a sleduji všude pod svým jménem.
    Tvůj blog mám ráda, jsi moc sympatická a čtivě píšeš :) A máš tady krásný design.
    indrakova96@email.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Sleduji tě na youtube jako Nikola Ze a na facebooku jako Nikola Zemanová
    Mám strašně ráda tvoje videa krásně se na ně kouká a člověk jsi u nich vyčistí hlavu :) a se vším jsem naprosto spokojená :)
    můj email: nicolze@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. YouTube - Mich Pokorna
    misulkaPokorna@seznam.cz
    Pamatuji si, že jsi(doufám) měla článek s receptem na koláč :D a od tý doby jsem projížděla blog :) potom jsem tě objevila na YT :) a odebírám :))

    OdpovědětVymazat
  136. Ahojky :-) sleduju te na yt pod jmenem Verca Lehotova. Tvoje videa sleduju proto ze jsi mila, strucna,mas je hezky sestrihane,upravene.... rada bych diy, spotrebovano, recenze,tagy,tutorialy .....atd.....
    Muj email :veruhandmade@seznam.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  137. Ahoj, sleduji tě na YouTube jako Eva Kopečná :-)
    Tvoje videa mě baví, jednak jsou nápaditá, druhak máš strašně příjemný projev a do třetice jsem se na "stará kolena" začla trochu koukat po kosmetice a ty jsi výborný průvodce tímhle světem. Takže díky a toč dál (a častěji :-))

    email: evizna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Zdravím, sleduji tě na Facebooku jako Nely Prochazkova a na YouTube jako NeliPro.
    Tvoje videa se mi líbí :-).Uvítala bych DIY :-)
    mail: cumanelka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Gratuluju k prvním narozeninkám! :-) A přeju, ať tvůj blog čekají ještě mnohá další výročí a ať tě blogování pořád baví ;-)
    Soutěžit nakonec nebudu - chtěla jsem ti hlavně poblahopřát, ale sleduju (a čtu, i když nekomentuju) via verunkovský facebook a teď i to youtubko, které jsem před chvilkou odklikla (abys měla radost), i když já videím tolik nedám. A baví mě tvoje líčení, hlavně teda barvičky, které používáš, a jejich kombinace, to jsem sledovala už kdysi i na Omlazení :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  140. Ahoj, sleduji tě na youtube i na blogu jako Lucy N :).
    Líbí se mi, že si přirozená a sympatická, nejradši mám asi nákupy :). Jinak bys mohla třeba natočit video s vařením :).
    lucy555@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  141. Sleduji na blogu jako LusiLue a na YT jako BloodyLusi. :-)
    Baví mě tvoje videa, připadáš moc sympatická a hlavně svá. ;-) Ráda se podívám na další tutoriály a recenze.
    lucka1705@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  142. Hotovo :)) Všade sledujem ako Dominika Hírešová :)
    dominika.hiresova@gmail.com
    Hoci som na teba práve narazil si úplne milá a príjemná :) Najradšej mám recenzie a podobné videa :)

    OdpovědětVymazat
  143. Sleduji tě na youtube jako slovakovairca95.Tvoje videa se mi líbí hodně se mi líbilo tvoje DIY video na domácí masku kterou jsem vyzkoušela a je skvělá. Chtěla bych aby si točila více nákupů a tvých líčení .
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Sleduji přes GFC jako Veronika Červená. Jsi neskutečně milá a sympatická :) Líbí se mi různé rozbalovací a nakupovací videa :)
    cervena-veronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Sleduji přes facebook Lenka Nechvátalová, na youtube jako Aknel15 a bohužel GFC mi už pár dní nejde a nejsem si jistá, jestli tě tam taky sleduji, mám pocit, že ano, ale radši to tu psát nebudu, kdybych se mýlila. E-mail: Nechvatalova9@seznam.cz

    Sleduji tě dlouho proto, že jsi fajn, sympatická a zábavná. Líbil se mi článek, jak být fit, mám ráda líčení - vyzkoušela jsem ty tmavé rty, nevím ted přesně, jak se to jmenuje a ted si nejsem jistá, jestli jsi to byla ty s tím záchodovým TAGem? Pokud ano, tak ten mě zaujal a pobavil :).

    Sdílím na svém profilu facebooku Lenka Nechvátalová.

    OdpovědětVymazat
  146. sledujem ťa už dlhšie tu ako mona recenzie a tak isto aj na youtube :) aj na fb sledujem hoci tam už často nechodím :D
    ako som ti už písala pod nejaký článok, vždy sa teším kedy niečo pridáš a keď nejaký čas nič tak mi to normálne chýba ! :D baví ma to akým štýlom píšeš články a ponímaš celé blogovanie :) a nemám vyhradený typ článkov, ktorý by si mala pridávať :) práveže je super keď tu nájdeme malovanie, recenzie proste všehochuť :D

    mail : mona.recenzie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  147. Ahoj, píšu už druhý komentář. Ten první se nějak neposlal:( tak doufám, že se tu neukáže později. :))
    Kyrkysbox je podle mě suprovní nápad!! :) Sleduju tě na fb, ale hlavně na youtube pod jménem Margarites Pěss. Můj email: m.zubkova1@seznam.cz
    Dívám se na tebe, protože mě hrozně tvoje video baví a nejvíce se mi líbí ta tvoje energie která z tebe vyzařuje.:) Nejraději mám líčící vide a nákupy. :) Pokračuj v točení a já budu tvá stála fanynka. Měj se famfárově Makča. :)) (ehm doufám že tenhle koment se už publikuje!!!!!!!!)

    OdpovědětVymazat
  148. FB: Teruš Černá
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Mám ráda články s recenzemi :)

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj sleduji tě na Fb jako Lucík Šíbrtová, youtube a google lluciferkaa :) Můj mail je lluciferkaa@seznam.cz. o soutěži jsem se dozvěděla díky fb blogerkyy Ilovemakeup :D jinak mě se strašně lbíí navédy na různé domací věci :) masky peelingy...dost toho už znám ale jsem ráda že nejsem sama kdo si na obličej třeba patlá jogurt a kafe :D

    OdpovědětVymazat
  150. Ahoj :) Na FB jako M. Levata
    email: ray.lay@seznam.cz
    Máš pěkný blog a myslím si, že tu máš tak všechno přehledné a že tu tak nic nechybí :)

    OdpovědětVymazat
  151. Ahoj, odebírám FB-Nikol Ala Cibulková, a na YT Niki C. Email: Nikol-C@centrum.cz
    Sleduji Tě proto,žej si zábavná a crazy, a to mě na tobě baví. A pro mě nejvtipnější byl záchodový tag, :-D

    OdpovědětVymazat
  152. sleuji přes GFC (Barča) a na facebooku
    nejraději mám asi tvoje radící články (viz ten nedávný o ranním vstávání :D), videa a články s tvými novinkami a samozřejmě randomy :) ale ani recenze nejsou k zahození! :D
    barka.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  153. Ahoj :)
    Sledujem ťa na fb pod Jana Hrašková
    Sledujem tá lebo si super máš úžasné články a proste ide ti to a si super :3
    Zaslúžiš si oveľa viac sledovateľov :)
    Páčia sa mi ličenia a nákupy :) páči sa mi všetko ale najviac toto. :)
    Môj email je jana.hraskova19@gmail.com
    Inak krásna GA a si ssuper :)

    OdpovědětVymazat
  154. Na GFC a YT: Tevy Tex
    Na fb: Tereza Percivalová
    tevytex@gmail.com
    Na tvůj blog chodím, protože jsi (podle mě) velice sympatická a upřímná. A máš taky ráda kosmetiku :))
    Mám ráda recenze a různé typy na cokoliv. Čím víc jich je, tím líp :DD

    OdpovědětVymazat
  155. FB ako Magdaléna Farulová farulova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  156. Som FB fan ako Libuša Vartovníková, aj som zdieľala súťaž, páčia sa mi hlavne recenzie, spôsob, akým ich robíš. libus.varti@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  157. Ahoj, na youtube tě sleduji jako 106kess, email mám gaga2121@seznam.cz
    Začala jsem tě sledovat teprve před pár dny, ale strašně si mě zaujala, jak si sympatická a milá, tak jsem hned začala projíždět ve volných chvílích hodně z tvých videí. Prostě pro mě ideální youtuberka, tvoje provedení videí mě prostě baví :) jsou kvalitní a mám pocit, že mi něco dají. Zatím mám u tebe nejradši asi líčení tutorialy ... :)

    OdpovědětVymazat
  158. ahoj :) sleduju na youtube - Denisa Svobodová
    denn.libertas@gmail.com
    líbí se mi tvé video s návodem na kouřové líčení pomocí tužky a jinak jako u všech ostatních miluju nákupová videa a DIY :) víc takových! :D
    Zdraví
    libertas-denise.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Sledujem ťa na youtube ale aj na facebooku a blogu ako Jana Hrašková
    Teda všade :)
    Môj email je jana.hraskova19@gmail.com
    Páči sa mi všetko :3 Ličenia, nákupy, tvoj štýl. Články... Všetko :)
    Si krásna, inteligentná, šikovná baba :)

    Ďakujem a si super
    Táto giveaway je celá super :3
    Snaď budem mať šťastie :)

    OdpovědětVymazat
  160. 1. tu a youtube

    2. GFC: Jenny Isbitch; imlikejenny@gmail.com

    3. mám rada videá - nákupy aj líčenie

    OdpovědětVymazat
  161. 1/na youtobe a pod jmenem Lenka Michalkva
    2/Email: LenkaMichalkova1234@seznam.cz
    3/sleduji te protoze jsi super a nas super napady,a libi se mi nejvice liceni a chtela bych nejake nove liceni ktere jeste nemas natocene.
    4/nemam fb
    tak ahoj

    OdpovědětVymazat
  162. to ma byt jmeno Lenka Michalkova

    OdpovědětVymazat
  163. . Odebírám tě na Youtube ...:) jako Natálie Niklová
    Natalie.Niklova@seznam.cz
    Moc se mi líbí jak máš blok udělaný že mšá rubriky značek nechtěla by si to aktualizovat ..?.) řeba balea produkty ..? máě to moc pěkně napsané..! Mě se nejvíc líbí šmejdící a nakupovací videa ..!:) A hlavně ty tvoje máš je moc pěkně udělané :)

    OdpovědětVymazat
  164. Sleduji na FB - Klára Zastoupilová i zde jako The cake eater
    Zastoupilova.K@seznam.cz

    Nejraději mám články o rtěnkách, na těch totiž v poslední době docela ujíždím :D

    OdpovědětVymazat