neděle 2. března 2014

Štětce Essence - Smokey Eyes Brush, Eyeshadow Brush

 
Ahoj zlatíčka,
 
dnešní článek bude věnovaný štětcům od značky Essence. Byla jsem na štětce velmi zvědavá, díky kladnému ohlasu na internetu. Tak se pojďme podívat podrobněji ►►►
 
Štětce v obale
 
Eyeshadow Brush
 
 
 
Zaujal mě obal, jelikož na druhé straně obalu máte anglický popis štětce. Navíc si myslím, že štětec na první dojem vypadá moc pěkně. Růžová barva je moje oblíbená a tak se mi líbí štětinky. Tento štětec je určený na nanášení očních stínů. Štětinky jsou z umělého vlákna, ale zdají se mi jemné, což oceňuji. Bohužel ze štětce nejsem vůbec nadšená! Použila jsem ho asi 4x a pak jsem to vzdala. Oční stíny s ním nejdou vůbec nabrat, na očním víčku jsem nic neměla jen náznak stínu a to jsem používala tmavý černý stín. Díky štětci jsem měla stíny všude po obličeji. Cena okolo 40,- Kč. Možná je to moje zkušenost a špatně udělaný štětec. Za sebe nedoporučuji!
 
Smokey Eyes Brush
 
 

Opět na druhé straně obalu najdete popis. Opět krásná barva štětinek. Fialová je krásná barva, co si budeme povídat, taky proto jsem si ho pořídila ☺ Štětinky jsou z umělého vlákna, ale jsou krásně jemné. Naopak s tímto štětcem jsem velice spokojená. Tento štětec občas používám na rozjasnění vnitřního koutku oka. Je vhodný k vytvoření kouřové linky. Také ho můžete použít na rozmazání černé linky, pokud ji nechcete výraznou. Cena je okolo 40,- Kč. Tenhle štětec za sebe doporučuji!


Máte s nimi zkušenosti? Napište mi, jaké vlastníte štětce od Essence Vy.
 
Mějte krásný den ♥♥♥




20 komentářů:

  1. Mám na to stejný názor, ten první mám ve fialové verzi a nedá se prostě používat, stíny jsou všude po obličeji , ale jen na oku ne. Ještě mám na linky a ten je taky super, a navíc se dá použít i na rty ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma oba. Ten růžový je jednoduše hrůza. Tvrdý, škrábavý a nenanese se s ním nic. Ten druhý mám dokonce dvakrát. Ten, co ho mám déle je jemnější, ale málo hustý a na nějaké extra rozmazávání to tedy není. Občas ho použiji, takže uplatnění u mě najde. Druhý je novější a teda nevím, ale já mám o štětcích jinou představu. Opět ho občas použiji, ale radši si připlatím za lepší. Je tvrdší a opět na blendění ne příliš vhodný. Za mě jsou štětce na oči od Essence takový pokus na štětce. Určitě se dají i v té drogerii vybrat lepší. Jediný, který jsem na oči používala a docela byl fajn, je ten zkosený na linky nebo na obočí.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám od Essence tři štětce a se všemi jsem spokojená. Mám tyto, o kterých píšeš a ještě na linky. Ten na oční stíny, se kterým nejsi spokojená mám ve fialové barvě a připadá mi dobrý, tak nevím, jestli v nich je rozdíl i jinde než v barvě :-/

    OdpovědětVymazat
  4. od Essence mám jenom ten na linky a s ním jsem spokojená :) ten druhý vůbec nevypadá špatně a za takový pakatel, možná se po něm mrknu :))

    OdpovědětVymazat
  5. Vanessa: S tím první nejsem vůbec spokojená. Ale ten druhý je bezvadný.

    Andrea Mikolášová: Já jsem nespokojená s tím prvním díky tomu, že s ním nic nenaberu :-/ Ale já ho mám měkký není vůbec hrubý. Mám zálusk na štětec na linky ☺

    Munkey: Možná je v nich rozdíl, nevím, ale jsem zklamaná z toho prvního.

    Alice in Wonderland CZ: Jo cenově je super a opravdu jsem s ním spokojená ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Nevlastním ani jeden štětec od této značky a ani mě moc nelákají, chtěla jsem vyzkoušet akorát ten první, ale jsem ráda, že jsem se dozvěděla jaký je :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mám obe.. a s fialovým som veľmi veľmi spokojná, ružový mi tieň nanesie ale dosť škrabe a preto ho veľmi nepoužívam :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám ten fialový a už ho mám 3roky.Je můj oblíbený.Nepustil zatím ani chlup a dobře se mi s ním pracuje.

    OdpovědětVymazat
  9. Caroline: První hrůza, ale další super.

    OdpovědětVymazat
  10. Rebeka Becky: Já mám oba jemné, ale první je k ničemu.

    Barbora Smetanová: Fialový je super, naopak růžový je děsný ☺

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem nevěděla, že ten první změnil barvu štětinek... mám ho ještě ve fialové verzi. Jinak souhlasím, že ten první není nic moc a druhý mám naopak ráda. Ale můj největší favorit je Essence štětec na gelové linky, je teňoučký a linky se mi s nim kreslí nejlíp :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  12. Jana: Potřebuji štětec na gelové linky :D

    Elizabeth Lore: Páni ty jsi koukala na můj blog, tak to je pro mě pocta ♥ ♥ A máš pravdu ten štětec je krásný☺

    OdpovědětVymazat
  13. Co nejdříve si potřebuju doplnit zásobu štětců! Díky za připomenutí :)) Vypadají pěkně!

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Life.is.better.blonde: :D Nemáš zač. První je děsnej, ale další je super :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Mne sa od essence nepáči celkovo nič :/ max. laky na nechty s tými trblietkami, ale odlakovanie je už horšie :D príde mi to ako už podradná značka :/

    OdpovědětVymazat
  16. mona recenzie: Něco je super a něco bohužel ne :-)

    OdpovědětVymazat
  17. ten růžový je nekvalitní od pohledu... takový rozježený a nestřižený rovně...já poslední dobou nemůžu essence ani cítit =/ bohužel... platit za jejich výrobky a z 20ti věcí narazit na jednu dobrou věc se mi vážně nevyplatí...když bych si to zpětně spočítala tak bych za ty peníze mohla už mít naked paletku...

    ten fialový nevypadá tak hrozně, ale opět neočekávám, že bude tak kvalitní jak třeba sigma nebo hakuro...

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  18. Tess Mart: Ono, jak který výrobek je dobrý. Některé věci doporučuji, některé ne :-) Ten fialový štětec je dobrý, nemohu soudit, jestli je lepší než Sigma nebo Hakuro, jelikož tyhle štětce nemám.

    OdpovědětVymazat
  19. Mám oba a jsem s nimy spokojená :)

    OdpovědětVymazat