středa 11. března 2015

Kosmetika MOJE - Cola balzám + Extra řasenka


Ahojky všem mým zlatíčkům.

Určitě víte, že kosmetika Moje je u mě oblíbená, hlavně díky kvalitě a ceně. Kosmetika je dostupná úplně všem a tak jsem vždycky moc ráda, když mohu vyzkoušet nové věci za přijatelné ceny a navíc Vám je doporučit. Už několik z Vás mi napsalo, že jsou rádi za moje tipy, jelikož jste konečně našli svoje favority. Určitě omrkněte e-shop ZDE, jelikož mají stále nějaké akce, teď například probíhá akce - při nákupu nad 399,-Kč si můžete vybrat zdarma řasenku dle vlastního výběru. A věřte za 399,- Kč si toho vyberete opravdu hodně, jak jsem psala ceny jsou opravdu nízké. 

Dnes bych Vám ráda představila další kousky. Pojďme na to! 

Řasenka Extra

Na fotce vidíte, že mám opravdu krátké řasy a tak potřebuji pořádně prodloužit a trošku dodat objem. Taky jste zvědaví na výsledek? :-)


Obal řasenky se mi moc líbí. Znám ženský, který si kupují výrobek jen díky krásnému obalu, takže pozor na to, kosmetika moje má krásné obaly :-D Naštěstí já k nim nepatřím, jinak bych vykoupila celý e-shop. Řasenka slibuje objem a prodloužení s inovativním kartáčkem, který by měl precizně řasy nalíčit a to i nepoddajné krátké řasy. Řasenka by se měla dát i vrstvit, pokud toužíte po mimořádném objemu až do požadovaného efektu. Obsah řasenky je 11 ml a stojí 80,- Kč.



Upřímně mám raději řasenky s umělým kartáčkem. Ještě lepší je, když řasenka vlastní delší a kratší štětinky pro dosažení lepšího efektu. Takže kartáček je skvělý, ale co efekt?

Efekt na řasách


Konečný výsledek řasenky se mi moc líbí. Na očích mám jen jednu vrstvu a krásně řasy prodloužila a dodala objem a to jsem nemusela použít kleštičky, které poslední dobou ani nepoužívám.  Umělý kartáček mi moc vyhovuje, navíc ty krátké štětinky skvěle prodlouží. Vždycky si kupuji řasenky s umělým kartáčkem, ale už jsem vyzkoušela od dekorativní kosmetiky Moje i klasické kartáčky a nejsou vůbec špatné, naopak jsem moc spokojená.  Řasenka krásně prodlouží řasy, oddělí je, celkové jsou řasy objemnější a opravdu jsem se nemusela nijak snažit. Natočené řady hned po jedné vrstvě, nebála bych se dát i klidně tři vrstvy. Řasenka nežmolkuje, nerozmazává se pod okem, což oceňuji. Opravdu na řasách vydrží nepohnutá celý den. Doporučuji vyzkoušet. 

Balzám na rty Cola

Představuji Vám skvělý balzám s vůní Coly. Kdo by neměl rád Cola-Colu. Pokud opravdu ujíždíte na Cole, tak doporučuji vyzkoušet tenhle balzám, jelikož krásně voní a balení je také moc pěkné. Na fotce balzám udělal takovou lesklou vrstvu, která na rtech není nijak cítím, takže nelepí apod. 


Balení výrobku je moc pěkné. Navíc balzám vyjde na 30,- Kč. Koukala jsem nedávno na jejich nové balzámky a mají obaly s mazlíčci, dárky, sovy, pro štěstí apod. Myslím si, že je to skvělý nápad! 


Tento balzám má hnědou barvu, která na rtech nezanechává žádnou barvu. Jedná se čistě jen o balzám bez barvy. Obal je bytetlný, takže se nebojte, že při první pádu na zem se Vám rozbije asi jen pokud by to bylo z 2 patra. Skvěle rty hydratuje a zvláční. Opravdu pomáhají v boji proti popraskaným a suchým rtům. Já jsem člověk, který hlavně v zimě trpí na suché rty a tohle je moje záchrana. Vůně balzám je typicky Colová. Za sebe balzámy doporučuji, opravdu vzhledem k ceně není o čem debatovat. 

Navíc balzám pro muže vyhrál doporučení 

Recenzi balzámu najdete ZDE.

Doufám, že sem Vám dala tip buď na skvělou řasenku nebo balzám na rty. Napište mi jaký je Váš oblíbený výrobek od dekorativní kosmetiky Moje ♥♥

Mějte se krásně.
Vaše Kyrkys

9 komentářů:

  1. Řasenky od této značky mě moc nezaujaly, nicméně ty balzámky mi přijdou super a hlavně tento colový! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Colový balzám je určo super, už jen kvůli tý vůni :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Kdepak se prosím dá tato kosmetika pořídit??

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju jejich řasenku Best. Takže Extra na moje pidiřasy určitě vyzkouším ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Kolový balzám vidím poprvé, velmi zajímavé. Kosmetika mě zaujala a chtěla jsem se podívat na jejich stránky, ale asi jsi zapomněla dát odkaz. Klikám na "ZDE" ve tvém článku a odkaz tam není. :-)

    Zvu tě na moji Giveaway. Jestli chceš, tak se můžeš připojit. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. a chutná ten balzám i jako cola? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kočky moje čtěte pozorně :-) V recenzi je i odkaz na jejich e-shop :-) Jinak balzám nijak nechutná po cole

    OdpovědětVymazat
  8. mam giga je skvěla a uvažuji o další :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Agnes: Určitě vyzkoušej, já jsem spokojená :-)

    OdpovědětVymazat