sobota 28. března 2015

♥♥ Nákupy za březen 2015 ♥♥


Krásný večer.

Otevřela jsem si lahvinku jablečného cideru od značky Somersby - nejlepší pití, kam se hrabe Frisco. Jelikož se blíží konec měsíce, přináším článek a video o nákupech za březen 2015. Myslím, že to nebudu protahovat, jdeme na to!

Balíček od sledovatelky Laury

Velkým překvapením byl balíček od sledovatelky Laury, která se zabývá výrobou bižuterie z korálků a já moc děkuji, že mě jejími nádhernými výtvory obdarovala. V balíčku jsem dále našla diář a dopis, za který Lauře moc děkuji. 


Tělový peeling s vůní čokolády


Chtěla jsem vyzkoušet kupovaný peeling, jelikož delší dobu jsem si vyráběla peeling sama. Zrovna jsem narazila v Lidlu na tenhle s čokoládou a kokosovým olej, takže jsem ho brala všemi deseti. A jak dopadlo jeho testování? Je perfektní, opravdu lepší jsem snad ani nemohla koupit. Pokožku těla jemně zbaví odumřelé kůže a zanechává pokožku hebkou a provoněnou. Některé peelingy vysušují, ale tenhle je vhodný na suchou pokožku. Doporučuji vyzkoušet a Vy se můžete těšit na recenzi. 

Balíček od Zuzanky

Nádherný balíček z e-shopu Zuzizuzanashop.cz Domluvila jsem se s majitelkou e-shopu, že mi pošle pár výrobků a já na oplátku napíšu recenzi, aby jste věděli zda se vyplatí do výrobku investovat či naopak. V balíčku jsem našla řasenku a oční linky od značky W7. A nakonec tuhle nádhernou paletku od Diego Dalla Palma, která obsahuje černou tužku na oči a červenou rtěnku, která vypadá, že bude držet dlouho na rtech, ale nechám se překvapit.


Nákup u Avonu

Nakonec jsem se rozhodla něco zkusit od Avonu. Objednala jsem si sprchový gel Lagoon - božsky voní, nádherně pění a vůbec nevysušuje. Kuličku do podpaždí nechám do soutěže, jelikož jich mám dost otevřených. Intimní gel mě moc překvapil. A nakonec sprej na nohy, se kterým jsem také moc spokojená, ale více v recenzi. 

Nákup v Dmku a Tetě

V Tetě jsem si pořídila na kamarádky skvělou zkušenost tyhle čistící pásky od Essence už jsem je zkoušela, ale více v recenzi. 
Následně jsem navštívila Dmko a tam vzala do košíčku, vlastně ani nevím, jak se v nákupním košíčku objevili tyhle krémové stíny od Maybelline :-D :-D Pak jsem potřebovala gumičky, opravdu nevím, kam ty gumičky dávám, vždycky je někde ztratím :-D

Svíčka a vosky 

Velkou svíčku, kterou vidíte na fotce jsem koupila v Kauflandu za 99,- Kč a jsem s ní moc spokojená, krásně provoní celou místnost, měla jsem i jiné druhy a byla jsem spokojená. 
Jako další jsem si pořídila dva vosky od Yankee Candle, které jsem dnes objevila u nás v Obi, kde mají i velké svíčky, takže musím šetřit na svíčku :-D

Oblečení

Koupila jsem si tenhle kabát v sekáči okolo 200,- Kč a moc ráda ho nosím. Líbí se Vám?



Jako poslední tu mám modré a červené šaty oboje stály kolem 200,- Kč a opravdu vypadají sexy! 


Tohle je z mých nákupů všechno, napište mi Vaše úlovky za březen 2015. Mějte se krásně.

Vaše Kyrkys ♥♥♥♥

11 komentářů:

  1. Pěkné video i článek Kyrkys :) jsem ráda, že Ti korálky a diář udělaly radost :) Korálky není problém zkrátit :) Pěknou neděli v letním čase :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pásiky od Essence používam aj ja a naozaj fungujú. :) Čo sa týka YC voskov, už sa nemôžem dočkať, kedy si kúpim aromalampu a vykúpim asi všetky vône. :)
    Pekný článok :)

    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
  3. Na paletku už jsem se taky dívala, vypadá krásně :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Modré šaty vypadají moc hezky.A balíček věřím, že potěšil. :-) Pěkné nákupy.

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. krásné video, oblečení je moc hezké a nakoupila sis skvělé věci! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jůů ta paletka Sněhurka a Lovec vypadá skvěle! :) Se sprcháči z Avonu mám tedy naprosto opačnou zkušenost, podle mě je tato kosmetika docela dost nekvalitní... Na těch dvou fotkách v tom kabátku ti to moc sluší, jsi kočka! :)

    www.indianwhitetea.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za každý komentář kočky moje! ♥♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  8. Moc nekomentuji ale jak jsem uviděla fotky z Litoměřic nedá mi to :-) Moc Ti kabát sluší, ve kterém sekáči jsi nakoupila?

    OdpovědětVymazat
  9. Kabatek je moc hezky :-). Na fotkach ti to moc slusi :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné věci.. taky jsis toho koupila dost.. colortattoo jsou nejlepší stíny.. vhodné pro kohokoliv, protože se jednoduše nanášejí

    OdpovědětVymazat
  11. Katyska: V Lovosicích naproti Bille :-)

    Llaaddy: Děkuji kočko :-)

    tereza hájková: přesně tak :-)

    OdpovědětVymazat