sobota 28. března 2015

PLAYBOY VIP PLATINUM PRO MUŽE


Ahoj všem.

Určitě někdo z Vás ví, že Playboy přišel s novou řadou pro muže, jedná se o platinovou edici. Řada se skládá ze 3 výrobků, což je sprchový gel, tělový deodorant, toaletní voda. Můj přítel byl nadšený, že může vyzkoušet novou řadu. Hned říkal, že řada voní nádherně! Není to taková kořeněná vůně je to moc příjemná parfemace. 

Společně si probereme každý výrobek zvlášť!

Všechny výrobky

Tělový deodorant

Deosprej skvěle zabraňuje pocení, ale nečekejte celodenní ochranu. Bez pocení vydržíte půl dne. I já sama jsem deosprej použila a opravdu mi přijde, že pánské deospreje lépe zabraňují pocení. Opravdu jsem se tolik nepotila a nesmrděla potem! Deosprej seženete okolo 80,- Kč.

Sprchový gel

Dobrá vychytávka pro muže, dá se použít na tělo i vlasy. Jo muži se někdy ztrácí v tom, když je na vaně více produktů. Například u nás je to kolem 20, takže jsem vždycky mému zlatíčku musela vysvětlit, co k čemu je. Teď už nic vysvětlovat nemusím, má svojí řadu s kterou je moc spokojený. 
Přítel pracuje v olejovém prostředí a tak byl s tímto sprchovým gelem spokojený - skvěle umyje, nevysušuje, krásně provoní pokožku, vytvoří velkou pěnu, což mohu potvrdit i já.
Sprchový gel stojí okolo 80,- Kč.

Toaletní voda

Playboy je dřevitá-orientální vůně pro muže je vytvořena v roce 2015. Tvůrce této vůně je Fabrice Pellegrin. 
Složení:
Vrchní tóny tvoří cedr, bergamot a bříza.
Střední tóny tvoří vodní tóny, fialka a zelené jablko.
Základ vůně dotváří fazole Tonka, pralinky a santalové dřevo.
Obal toaletní vody je jednoduchý, ale na druhou stranu moc pěkný. Dřevitá vůně, není to taková těžká kořeněná vůně. Vůni cítím velmi dlouho. Když ji přítel použil ráno ještě odpoledne jsem ji cítila. Neustále mě láká si k příteli čichnout, hlavně v nočních hodinách :D. Vůně se hodí pro muže, kteří vědí, co chtějí a jdou si za tím. Takže pokud nevíte, čím udělat manželovi, bratrovi radost, tuhle řadu od srdce doporučuji. Cena je okolo 200,- Kč.

Přítel vzkazuje sehr gut! :-D :-D Já si myslím, že tahle sada potěší každého muže. Jen pozor, na jiné dámy! 

Zaujala Vás tahle sada? Máte s ní zkušenosti, budu ráda, když se o svoje zkušenosti podělíte se mnou. 

Mějte se rádi. Kyrkys ♥♥

2 komentáře:

  1. Ahoj :) tuto řadu jsem ještě nečuchala, ale ostatní Playboy-e mi voní tak.. nevím jak to říct, ale dětsky.. spíš pro náctileté :) ale dneska budu mít cestu do drogerky, tak očuchám :) Ale obal tyto mají hezký :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám playboy doma, ale ne tuto řadu. A přijde mi,že pro muže všechno líp funguje. Dokonce i holítka si kupuju pánské. Jsem s výsledkem více spokojená a nohy zůstanou déle hladké.

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat