pátek 27. května 2016

Davines multifunkční zkrášlující mléko na vlasy


Krásný den.

Dnes to bude opět recenze, společně se koukneme na můj velmi oblíbený přípravek na vlasy. Nutně totiž potřebuji další balení, používá ho i přítel, takže dost ubývá. Zjistila jsem, že když si něco oblíbím a pomalu mi to dochází, jsem z toho docela nervózní :-D Máte to tak stejně nebo jsem divná jenom já? Pojďme na recenzi ↓↓↓



Než úplně začneme se samotnou recenzí, chci Vám napsat, že tohle mlíčko jsem si koupila díky mé kadeřnici, která mi ho doporučila na moje zničené vlasy po melírech. Já pitomá jsem chtěla blond, dnes se tomu jen směji. Takže si představte v jakém stavu jsem měla vlasy, dnes už je to lepší. Hodně mi pomohlo tohle mlíčko. Jak vidíte na fotkách, nechávám si vlasy odrůstat. Chci mít svojí barvu, nechci už barvit vlasy = to můžu až budu mít šediny. 




První začnu balením produktu, které se mi moc líbí = černé, jednoduché nic přeplácané. Navíc se balení skvěle uchopí do ruky, takže je velmi jednoduchá aplikace. Oceňuji sprejový aplikátor = teď jsem přemýšlela, jak to napsat, ale snad mě chápete. Obsah mlíčka je 135 ml, což se může zdát málo, věřte, že sprej mám dlouho a skoro neubývá. Cena 300 - 400,- Kč. 

Co se týká účinků, tak to jsem velmi mile překvapena. V době, kdy jsem měla hodně suché vlasy po melírech, tak jsem potřebovala pořádnou dávku péče. Nemyslela jsem si, že tohle mlíčko mi nějak pomůže a že vůbec mi pomůže od suchých vlasů. Nechápu, že občas hodnotím, tak předem. 

Když jsem ho použila poprvé, byla jsem překvapená. Aplikovala jsem ho podle výrobce na ručníkem vysušené vlasy asi 10x ke kořínkům a do konců vlasů nebo jsem si vlasy ještě trošku vyfoukala a pak mlíčko aplikovala a pořádně do vlasů vmasírovala a pak vyfoukala do sucha, což jsem dělala jen, když se mi chtělo. I když jsem vlasy nevyfoukala stále si druhý den drží tvar a nemastí se, když jsem to přehnala s aplikací. Mlíčko jsem používala i na suché konečky vlasů a krásně to dodalo hydrataci, výživu. Navíc konzistence mlíčka je lehoučké a vlasy nádherně voní a to i druhý den jako od kadeřníka.

Po delší používání jsem naprosto spokojená. Vlasům dodá lesk, hebkost, hydrataci = nemám již tak suché vlasy. Krásně se dají vlasy rozčesat a to za mokra i sucha. Zdá se mi, že se mi po mlíčku tolik netřepí konečky. Vůbec vlasy nezatěžuje, takže bych ho doporučila klidně na všechny typy vlasů, mastné vlasy ho mohou používat jen na konečky a suché na jejich celou délku. Navíc mlíčko chrání před teplem. Já nejvíce oceňuji hydrataci a to, že mi dal vlasy dohromady  a celkově ten efekt po použití, že vlasy nejsou rozlítané a drží si tvar! 

Celkově jsem spokojená, pokud máte opravdu suché vlásky, doporučuji tohle mléko vyzkoušet. Určitě budete překvapeni jako já. Také přemýšlím o další koupi nějakého produktu od Davines. 
Jinak mléko seženete například ZDE. 

Dejte mi vědět, jaký máte oblíbený přípravek na vlasy, který Vám drží vlasy nerozlítané a hydratované. Budu ráda za Vaše komentáře, které ráda čtu. 

Mějte se krásně 

Vaše Kyrkys

2 komentáře:

  1. S barvením vlasů na blond mám dlouholeté a vesměs špatné zkušenosti. Zpětně nechápu, co jsem řešila, když jsem blondýna od přírody :-) (na profilové fotce mám svou vlastní barvu). Nakonec jsem musela vlasy nechat odrůst po celé délce. Ted mám vlasy vysušené od slunce, takže víc hydratace neuškodí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě by bylo super si koupit nějakou výživnou péči a myslím, že by jsi byla spokojená. Na suché vlasy toho použij klidně více :-)

      Vymazat