pondělí 5. září 2016

Astor Lift Me Up Foundation + Concealer


Krásný den. 

Uvařila jsem si kafíčko a vrhám se na recenzi na moje oblíbené výrobky od Astoru. Pokud můžu doporučit, uvařte si kafíčko nebo čaj a nechte se unášet mojí recenzí. 





Dlouho jsem hledala makeup, který nebude vysušovat a zvýrazňovat moje vrásky na čele. I když je to divné, tak mi zvýrazňoval šupinky i lanýžový makeup od Dermacolu. Takže mi doma leží zbytečně. Přemýšlím, že bych uspořádala soutěž o výrobky, které jsem použila jen párkrát. Je mi líto, když bych je měla vyhodit. Dejte mi určitě vědět, co Vy na to. Jinak teď ho mají v drogeriích Teta ve výprodeji. 

Co se týká balení makeupu, tak se mi moc líbí jeho skleněná lahvička, která má obsah 30 ml. Mám ho v odstínu 200 Nude, který se může zdát tmavý, ale dá se skvěle rozetřít, takže se toho nebojte. Konzistence je trošku hutná není to nic tekutého jako třeba od MACU Face and Body. 
Makeup má lehké až střední krytí a trošku rozjasňuje, obsahuje rozjasňující částečky, které v makeupu vidím, když na něj svítí sluníčko. 
Někdo ho srovnává s makeupu od Rimmelu Wake Me Up, ale s tím nesouhlasím. Za mě od Rimmelu obsahoval větší rozjasňující složku, takže jsem si připadala jako disko koule a navíc zvýrazňoval šupinky. 
Celkově jsem s ním spokojená. Skvěle sjednotí pleť a prozáří, zanechává takový ten zdravý, svěží vzhled nic pro mastnou pleť, ale pro sušenky jako jsem já doporučuji! Skvěle se roztírá a dá se vrstvit pro větší krytí. Doporučila bych ho pro suchou a zralejší pleť. 




Když mi došel můj oblíbený korektor od Rimmelu, váhala jsem mezi čtyřmi, ale nakonec vyhrál od Astor. Je to můj oblíbenec. 
Balení je praktické se štětečkem, které oceňuji je to snadnější aplikace a hlavně hygieničtější. 
Korektor mám v odstínu 001 Light. Pro bledulky to bude tmavý odstín, ale mě sedí a to hlavně v zimě. Navíc chodím kvůli ekzému do solárka, takže odstín mi sedí skvěle. Koupila jsem si ho především kvůli modrým kruhům, které mě trápí. Má žlutý podtón, který zakryje moje modré kruhy a otoky. Když ho nezapudruji, tak trošku zaleze do vrásek, které mě tedy hodně ser...u. Doporučuji pro tmavší typy pleti a pro lidičky, které trápí modré kruhy jako mě. 


Astor mě překvapil a klidně bych si makeup a korektor koupila znovu. Napište mi, jestli máte s kosmetikou Astor zkušenosti a co máte nejraději? 

Vaše Kyrkys ♥

5 komentářů:

  1. Děkuji za skvělou recenzi, díky tobě nyní vím, po čem koukat v drogerii, jelikož mám stejný problém. A soutěž klidně udělej, budeme jen a jen rádi a kdyby přeci jenom soutěž nevyšla, popřemýšlej nad prodejem za rozumné ceny, já se hlásím na mekeup např :D

    OdpovědětVymazat
  2. Na mě by byl moc tmavý, proto u mě nepřipadá v úvahu. Kdysi jsem si od Astor kupovala tuhý korektor v tyčince, stál asi 150 Kč (nevím, jestli se ještě vyrábí), ale později jsem našla stejně dobré korektory od jiných značek za nižší cenu, tak si ten od Astor už nekupuju. Měla jsem i rtěnku a byla docela fajn. A co je od Astor super, je lip butter, já ho mám v odstínu 02 Loved up. ♥ :)

    OdpovědětVymazat