pátek 7. října 2016

Dermacol pudrový stín na obočí v odstínu 3


Krásný den.

Nadarmo se neříká, že obočí je rám obličeje. Přemýšlela jsem nad tím, že si nedokážu představit vyjít ven bez upraveného obočí. Zkoušela jsem se nalíčit a vynechat obočí a věřte, že výsledek bez upraveného obočí to není on → Hned jsem hledala stín a můj oblíbený štětec od Zoevy. Občas zajdu na barvení a trhání ke kosmetičce, většinou se cena pohybuje kolem 120,- Kč. Většinou si stejně obočí upravuji sama, buď setem od Nyx nebo Essence a zafixuji pro větší výdrž Alverde řasenkou na obočí a jsem spokojená. 

Dnes se společně mrkneme na novinku od Dermacolu a tím je konkrétně pudrový stín na obočí. Chodila jsem okolo něho v práci několikrát a nakonec jsem si ho pořídila a nelituji. 
Měl by být voděodolný, neobsahuje parabeny, lanolin, parafín, parfém ani palmový olej. 

Pojďme se mu mrknout na zoubek ↓↓↓ 





Obal produktu se mi líbí, takové jednoduché a přitom elegantní to Dermacol umí. Výhodou balení je, že nemusíte na cesty nosit zvlášť štětec a ještě k tomu set na obočí. Je to praktické na cesty. Můžete vybírat ze tří odstínu, takže si vybere každý typ. Aplikátor je pěnový a celkem tlustý pro jedince jako já s tenkým obočím. Při aplikace to s barvou nepřeženete a zase, když chcete výrazné obočí taky není problém, což se mi u produktu moc líbí. Určitě je pro mě aplikace jednodušší než u tužky. Také se mi hodí na takové hektické rána, když nestíhám a tak použiji řasenku, stín na obočí, lesk a hotovo ☺ Navíc poslední fotka je focena po celém dni, takže skvěle drží. Pokud bych s ním šla do vody asi bych ho zafixovala pro větší výdrž. Také oceňuji složení. 

Celkově se mi novinka moc líbí. Stojí v akci 99,- Kč. Seženete ho ZDE. 

Budu ráda, když mi napíšete, jestli víte o novince. Láká Vás pudrový stín? Co používáte na obočí Vy? 

10 komentářů:

  1. Láká mě, že s ním obočí lze vytvořit rychle, ale nejsem si jistá jestli bych si vybrala v odstínech.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. velmi mě teda zaujal, já si taky obočí opravuji sama, a toto vypadá skvostně, normálně mě velmi láká jít brzo do drogérky a koupit si ho:-)!! Vypadá skvěle, snad bych se trefila do odstínu, máš krásný blog!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mám odstín 2 a právě mě hrozně zajímalo, jak vypadá ten tmavší, ale na fotce mi tedy připadá světlý. Hodně jsem si tento produkt oblíbila! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  4. Obočí si upravuji sama a používám tužku na obočí od Essence. Tato od Dermacolu mě taky velmi zaujala. Musím omrknout, jaké mají odstíny a možná si nějaký koupím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s tužky doma mám, ale bohužel ji moc nepoužívám :-)

      Vymazat
  5. O pudrovém stínu jsem už slyšela, ale zatím jsem ho nezkoušela :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat