pondělí 17. října 2016

Skin Blossom šampon + kondicionér


Hezký den.


Dnešní článek bude pro jedince, které vlastní normální až mastné vlasy. Šampon a kondicionér jsem vypotřebovala. Většinou píšu recenzi až produkt pořádně ozkouším nebo vypotřebuji. Kolikrát se mi stalo, že jsem byla v polovině testování a přišel zvrat, produkt mi pak při delším používání nevyhovoval. 
Vzhledem k tomu, že se snažím vybírat kosmetiku přírodní, vybrala jsem si kosmetiku Skin Blossom, které je přírodní z 98,85%. Navíc jsou výrobky vhodné pro vegany, což oceňuji. Jako další produkt bych chtěla vyzkoušet jejich pleťovku, ale vzhledem k tomu, že jsem si koupila jinou kosmetiku, tak ji musím spotřebovat. Neříkejte, že Vás obal nezaujal. A vůní mi připomínají pastilky na bolest v krku, jen si nemohu vzpomenout na značku :D
Dnes se společně podíváme na šampon a kondicionér ↓↓↓ 



Šampon

Na první pohled mě zaujal obal je jednoduchý - méně je někdy více. Vždy jako první, když mi přijde nový produkt ho očuchám, mám prostě takovou úchylku. Šampon vonní velmi příjemně po bergamotu, rozmarýnu je to taková bylinkovo - citrusová vůně, opravdu vhodná na relaxaci ve vaně. Chválím pumpičku, která vytváří snadnou aplikaci a navíc je to hygieničtější. Když jsem používala jiné přírodní šampony, musela jsem šamponu použít více, jelikož mi přišli vlasy takové hrubé a šampon se nedostal do všech pramenů a k vlasové pokožce. Při mytí vždy nechám vlasy pořádně namočit a aplikuji šampon do rukou, kde ho napěním a nanáším na vlasy a jemně masíruji i pokožku hlavy. Po smytí šamponu jsem cítila jak mezi sebou "vržou", že šampon má velkou mycí schopnost. Myslím, že se hodí pro vymytí silikonů z vlasů. Navíc po šamponu vlasy krásně voní, bála jsem se, že šampon nebude vůbec pěnit, ale naopak jsem překvapená, že trošku pění. Navíc ho stačí maličko. Dále trpím na suchou, citlivou pokožku, kterou mi šampon vůbec nevysušoval. Po delším používání jsou moje vlasy hebké a celkově ozdravené asi nemají v sobě silikony. Navíc jsou po delším používání takové husté, nejsou zplihlé jako po drogérkových šamponech, které většinou obsahují silikony. Já bych si klidně další balení koupila. S klidným srdcem ho doporučuji. 
K dostání ZDE
Kondicionér

Ze stejné řady jsem vyzkoušela a spotřebovala kondicionér. Opět jednoduchý a krásný obal, vůně u obou produktů jsou stejné bylinkovo - citrusové. Konzistence ačkoliv to není poznat na fotce je řidší, což mi vadí. Snadno totiž steče po mokrých vlasech, takže ho spotřebuji vždycky hodně. Vlasy po vysušení stejně nevypadají hladké jsou takové rozlítané jako bych nepoužila kondicionér. Sice hezky vlasy voní, ale efekt bohužel žádný. Takže za mě nedoporučuji i když pro mastné vlasy si myslím bude vhodný. 
K sehnání ZDE


Oceňuji pumpičku!

Konzistence

Kosmetika Skin Blossom mě mile překvapila až tedy na kondicionér. Zajímalo by mě, jestli máte s kosmetikou zkušenosti. Napište mi, jaký je Vás oblíbený vlasový produkt.

10 komentářů:

  1. Od tejto znacky som vyskusala ocny krem, s ktorym som bola spokojna.

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla od této značky krém na ruce a moc jsem s ním spokojená nebyla. Vytvářely se mi po něm šupinky a ruce byly ještě sušší.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? To mě mezí, ale každému vyhovuje něco jiného.

      Vymazat
  3. Na fotce to trochu působí jako kdyby z toho šamponu byla na pokožce vyrážka nebo alergická reakce (zarudlá pokožka). Nesvědí z toho hlava? Jak dlouho šampon vydržel?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Kdyby jsi mě sledovala déle, tak víš, že mám ekzém. Není to z toho šamponu nebo kondicionéru. Mě pokožka nesvědila. Nevím, přesně jak dlouho vydržel, vydrží dlouho podle toho, jak si často myješ hlavu.

      Vymazat
  4. Ja som mala od Skin Blossom tonikum a ešte mám trošičku odličovacieho mlieka, ktoré mi zachvílku dojde.. ale spokojná som bola s obidvoma. :)

    OdpovědětVymazat