neděle 15. ledna 2017

Novinky od Miss Sporty ♥


Krásný den. 

Dnes si dáme recenzi a tentokrát na moji oblíbenou dekorativní kosmetiku Miss Sporty, která patří k mým oblíbeným v drogerii. Vzhledem k ceně, dostane kvalitní produkty. Snad už každý ví, že miluji jejich žlutou řasenku Studio Lash, která stojí okolo 80,- Kč. Řasenka dodá objem a natočí bez pomocí kleštiček na řasy. Dále mám ráda jejich laky na nehty + pečující laky. Když ve šťítkách najdete na blogu Miss Sporty → Uvidíte recenze a produkty, které jsem zkoušela. Rozebereme si jejich nové rtěnky, tužky, stíny a laky na nehty. Pojďme na to. 

Oční stíny

Testovala jsem hned dvoje oční stíny, které patří do řady 100% Rock. Balení je plastové, ale bohužel na jedny jsem šlápla a tak jsou křuplé, což mě mrzí. Bohužel balení není nijak 100% pevné. Součástí balení je vždy aplikátor na stíny, který já hned vyhazuji do koše. Když jsem neblogovala, nanášela jsem stíny prsty a nebo pěnovým aplikátorem, což dnes už nechápu :D Kdo to měl stejně?


Odstín 414 100% Smokey

Tenhle odstín mi je velmi sympatický. Aplikace stínu je super, tento odstín vůbec nepráší. Každý odstín, jiná ves. Jsou dobře pigmentované. Pod stíny jsem vždy používala bázi, takže vydrží celý den. Bez báze stíny vůbec nevydrží, možná tak dvě hodiny. Poslední stín je černý a obsahuje třpytky, ten mám velmi ráda. Bohužel to vypadá, že má stíny jen na vrchu, ale je to jen fotkou, třpytky tam jsou všude i když už tam skoro nic nemám. 

Odstín 413 100% Golden

Další stíny jsou spíše dohněda. Bohužel první bílý stín mě zklamal, hrozně práší a na víčku nevydrží. Další tři stíny jsou velmi dobře pigmentované a při použití báze se ještě zvýrazní odstín. Jinak zbytek stínu nepráší a aplikace je snadná. Skvěle se do sebe dají rozmazávat jako u prvního odstínu. 


Tady sami vidíte, že bílý stín je absolutně k ničemu, možná se dá používat na rozjasnění vnitřního koutku. Zbytek stínu nemají chybu a doporučuji vyzkoušet. Cena je kolem 70,- Kč. 

Tužky na oči


První tři tužky jsou gelové z řady Studio Lash Designer. Všechny tužky jsou moje velmi oblíbené. Mrněte na tu pigmentaci, stačí jeden tah. Výhodou je i balení, které je automatické, takže nemusíte nic ořezávat. Textura je jemná a lehce s ní nalíčíte linku. S bází mi vydrží celý den. Cena je 75,- Kč. 

Poslední tužka je z řady 100% Rock, takže dostane velmi pigmentovanou černou tužku. Obsahuje vysoce koncentrované černé pigmenty, takže je černo-černá :D Dá se s ní vykouzlit i kouřové líčení. Doporučuji. Opět vydrží celý den. Cena je 85,- Kč. 

Laky na nehty


Mohla jsem vyzkoušet i laky na nehty, které jsou skvěle pigmentované a stačí jedna vrstva pro 100% krytí. Nádherná kolekce laků Wonder Metal, dodá nehtům takový zrcadlový efekt. Vydrží mi celkem dlouho, pokud nějak intenzivně doma uklízím, tak mi na nehtech vydrží nehnutí 2-3 dny. Cena 50,- Kč. 

Rtěnky Wonder Smooth

Byla jsem ohromená kolik rtěnek jsem mohla testovat ♥ A už teď vím, že je mám moc ráda. Tahle řada je vhodná přesně po mě, mám totiž velmi suché rty a rtěnky mi suchost vůbec nezvýrazňují. Díky blahodárnému složení vašim rtům dodá hydrataci a jemnost. Obsahuje totiž jojobový olej, který dodá potřebnou péči. Pokud použijete konturovací tužku a zapudrujete přes ubrousek, vydrží půl dne. Pokud jíte nebo pijete, má tendenci se obtisknout. Na druhou stranu, vzhledem k ceně je vydrž úplně v pohodě. Dole uvidíte i odstíny na rtech, omlouvám se za světlo. Cena jedné rtěnky je 50,- Kč. 
Odstíny







Celkově jsem s produkty spokojená. Za málo peněz, hodně muziky ♥ Máte zkušenosti s produkty? Zaujala jsem Vás? 

Krásný den ♥♥ 

6 komentářů:

  1. Zkušenosti s těmito výrobky nemám, ale zaujaly mě rtěnky a laky na nehty.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ruz odtien 102 a 300 super, na tie gelove ceruzky som uz pocula chvalu, urcite si nejaku kupim na skusku

    OdpovědětVymazat
  3. páčia sa mi hlavne laky na nechty :) ale aj tieniky nie sú na zahodenie :) vďaka za článok, nemusím ísť do drogérie :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat