neděle 29. ledna 2017

Žhavé novinky od Miss Sporty kolekce Really Me!


Krásný den.

Dnes bych vám ráda představila novinky, kterou již můžete sehnat v našich drogérií. Kosmetika Miss Sporty pro mě bude vystihovat začátky líčení. Jako začátečník jsem si nekupovala nic jiného. Je i levná a opravdu si myslím, že se zlepšila i kvalita produktů. Také pokud nechcete utrácet za kosmetiku nebo se nelíčíte každý den, Miss Sporty je to pravé. Jedná se o řadu, která dodá nejpřirozenější look. Buďte skutečná svá s řadou Miss Sporty. Celkově jsem s řadou spokojená a jejich obaly jsou nádherné, miluji pastelové barvy. Natočila jsem i video, kde se líčím s novinkami. 


Tužky na oči





Jsem moc ráda, že jsem mohla vyzkoušet novou řadu od Miss Sporty a to hlavně jejich tužky na oči. Skvělý nápad je balení, které není sice automatické. Na druhou stranu máte jednu tužky, ale dvě barvy. S bází mi vydrží celý den na očích. Zkoušela jsem je i bez báze a taky skvělé, akorát ty lesklé nevydrží tolik jako ty matné. Matné totiž mají lepší konzistenci, takovou tuhou, takže na očním víčku opravdu drží. No napište mi sami, jestli se Vám líbí i odstín, protože mě moc! Využiji všechny. 

Řasenka




Nádherný obal, žé? :D Řasenka má klasický kartáček, který nevyhledávám a ani nevím, jestli bych si normálně řasenku koupila asi ne. A to je velká chyba! Na fotce vidíte, jaké dělá řasy a takový tip pro Vás → Zkuste před aplikací řasenky, přepudrovat řasy a uvidíte, že se lépe bude aplikovat i déle vydrží. Řasenka mi takhle vydrží celý den. Hezky prodlouží a zahustí. Jsem moc spokojená. 

Make-up




Přirozený make-up v praktickém obalu. Velmi vychytaný tužkový obal, který je i skladný. 100% nepřekryje pupínky, ale to ani nechci. Nemám ráda tuny make-upu, spíše preferuji na denní líčení přirozenost. Chci nechat moji citlivou pleť dýchat a nijak ji nezatěžovat. Hezky sjednotí a celkem obstojně vydrží i půl dne. A to se v práci honím jako pitomá. Sami uvidíte i na videu, jak vypadá. Nanáší se dobře, hezky se roztírá a zapracuje do pleti. Mám ho v nejsvětlejším odstínu 001.

Lesky na rty






Lesky na rty najdete ve čtyřech odstínech. Musím se přiznat že mě akorát zklamala pigmentace, která není až tak vysoká. Nicméně na rtech vykouzlí krásný lesk i barvu, která je na obrázku, ale není tak intenzivní. Rty mám hydratované a trošku lepí, ale na druhou stranu déle vydrží. Krásně voní. Odstíny 001, 002, 003, 004. 

Laky na nehty


Jedná se spíše o třpytky v laku. Doporučuji použít barevný lak a navrch tyto třpytivé. Zkoušela jsem laky a vydrží mi tak 3 dny a to jsem myla nádobí apod. domácí práce. No ženský to určitě znají. 

Zaujala Vás nová kolekce? Líbí se Vám ty obaly? Který konkrétní produkt Vás láká?

Krásný den. 

6 komentářů:

  1. Takhle na fotkách vypadá celá kolekce krásně, bohužel v obchodě mě to ke stojanům Miss Sporty vůbec neláká :(.
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  2. Obaly jsou rozkošné, a celkově produkty vypadají velmi povedenně. Já mám od Miss Sporty velmi ráda řasenky. Jsou za pár korun a jsou skvělé. A dříve jsem hodně používala i laky na nehty, ale teď už si je nelakuji.. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo řasenky jsou skvělé, jak to, že si nehty nelakuješ?

      Vymazat
  3. Opravdu krásné obaly. Nejvíce mě zaujala řasenka. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat