neděle 2. dubna 2017

Pilaten černá slupovací maska na černé tečky☻


Krásný den.

Dokopala jsem se k napsání recenze o masce, která je slupovací a je určená na černé tečky a nedokonalosti. Používala jsem ji především, když jsem měla velké problémy s černými tečkami. Dnes už ji nepoužívám ani ji nepotřebuji. Koupila jsem ji za pár korun na Aliexpressu ZDE, můžete ji také sehnat na českém e-shopu TADY
Časem jsem přišla na to, že obsahuje Formaldehyd, což je rakovinotvorná látka, na kterou já mám alergii. Takže jsem si pak masku už nekoupila. Bohužel Formaldehyd je levný konzervant, který bych zakázala, má totiž na svědomí alergie i rakovinu. Jinak je maska skvělá, takže kdo nemá takovou alergii, doporučuji vyzkoušet.
Ale nebudu přeskakovat. Pojďme na recenzi.



Mám ráda masky v tubě je to pro mě příjemnější než pytlíčkové. Černá barva na mě působí profesionálně. 





Poprvé, když jsem si masku aplikovala, jsem se bála, aby šla dolu. Abych neměla černý obličej :D Přeci jenom, byl z Aliexpressu za pár korun. Četla jsem i různé recenze a moc jsem se na masku těšila. 



První dojmy jsou, že maska voní pánsky. Při aplikaci na pleť se mi trochu táhla, skoro jako lepidlo. Trvá poměrně déle než zaschne, když si dáte silnou vrstvu jako já, čekala jsem asi 35 minut. Takže stačí slabší vrstva. 
Když maska úplně uschla, nastalo slupování a moje obavy :D Naštěstí jsem byla mile překvapena. Nic mě nebolelo a slupování šlo velmi dobře. A věřte, nevěděla jsem, že takový hnus mám na obličeji. Opravdu vidíte sami, jakou má čistící schopnost a proto bych ji klidně, doporučila na černé tečky. Fakt nejlepší maska na černé tečky. Po smytí vodou, jsem měla pleť hebkou a rozzářenou, takovou čistou. 

Složení

  • Water
  • Polyvinylalcohol
  • Glycerol
  • Propyleenglycol
  • Diazonium
  • Imidazolidinylureum
  • Joodpropynylbutylcarbamaat
  • Glycol
Budu ráda za každý komentář. Napište mi, jestli Vás maska zaujala. Máte zkušenosti s maskou?

Krásný den.

Kyrkys ♥ 

10 komentářů:

  1. Škoda toho formaldehydu. O této masce jsem už mnoho slyšela. Máš to pěkně zdokumentované!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie, přesně tak formalfehyd nic moc. Dekuji moc za pochvalu.

      Vymazat
  2. Vypadá moc dobře, už mi o ní hodně lidí říkalo, takže taky vyzkouším :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem na ni koukala, hodně lidí ji chválí a hodně říká , že nefunguje ,že jen vytahá chloupky, ale super výsledek, já tedy s černými tečkami moc problém nemám, jen sem tam něco na nose :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Fuu asi si ju objednám tiež, som strašne zvedavá či by aj mne takto vyčistila pory... len sa bojím toho zlupovania. :-D nieže mi to obtrhá všetky chlpy. :D

    OdpovědětVymazat