středa 31. října 2018

MINI nákupy říjen 2018

Ahoj,

vítám vás u mých nákupů za říjen. Jsou to malé nákupy. Spíše se snažím šetřit na Vánoce. Tenhle týden je u mě takový hektický. Přišla jsem z práce, navařila, poklidila, pomuchlovala morče (přítel zatím není doma :D), fotila na blog. Teď konečně sedím a v klidu píšu a poslouchám tiše hudbu. Jdeme na to ↓



Měla jsem štěstí a u blogerky Skodulky jsem vyhrála vlasovou kosmetiku Plantur 21, která bojuje v padání vlasů. Jedná se o kofeinový šampon a tonikum. Já ho nevyužiji, buď ho daruji nebo udělám soutěž. 

Pak jsem si koupila pudr na vlasy od Loreálu. Krátké vlasy jsou pro mě jednodušší na úpravu. Večer vlasy umyji, vyfoukám. Ráno vstanu, posypu vlasy pudrem a je hotovo - objem je na světě. Doporučuji je lepší než jiné pudry z drogérie. 


Potřebovala jsem nějakou voňavku do kabelky a tak jsem si pořídila Imari Fantasy od Avonu. Jsem moc spokojená, je to taková silná vůně. Dlouho vydrží, doporučuji vyzkoušet. Mě do kabelky vystačí.


Zkouším novou pleťovou kosmetiku Whamisa, jedná se o BIO kosmetiku z Koree. 
Dále mám od nich šampon na suchou pokožku hlavy a korejský čaj. Už teď vím, že budu objednávat jejich šampon. 


Od Purity Vision používám růžovou i levandulovou vodu a moc mi vyhovuje. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet i marocký jíl. 


Nesmějí chybět moje dvě oblíbené řasenky z drogérky. I když teď mi jsou k ničemu, mám prodloužené řasy. 
Lesky od Essence jsou moje oblíbené, dlouho nevydrží na rtech. 
Černá tužka od Dermacolu je skvělá, dlouhodržící. 


Krásné štětce od Gabriella Salvete. Skvěle se s nimi pracuje a jsou jemné.


Neměla jsem pravidelnou menstruaci a někde jsem četla, že mi chybí hormon, který nevím jak se teď jmenuje. Ale! Tahle kombinace vitamínů by měla hormon podpořit a vytvářet ho. Uvidím, jestli mi pomůže. Doplněk vitamínů se v zimě hodí. 


Poslední věcí jsou teplé ťapky od Avonu asi za 140,- Kč. Skoro zadarmo a na jednu zimu mi vystačí. Doufám, že oceníte fotky venku, jelikož doma mám hroznou tmu, když přijdu z práce. Vítej období, za tmy z práce a do práce...

Já nemám ráda zimu a musím si ji nějak zpříjemnit a takové nákupy mi zvednou náladu. Občas zajdu za teplem do solaria. Máte nějaký kousek bez kterého si nedokážete představit zimu? Čím si děláte radost v zimní období? Nebo mi jen napište, čím jste si udělala radost v říjnu. 
Krásný večer ♥

4 komentáře: