neděle 30. března 2014

Týden ve fotkách - 30.3.2014

 
Ahoj zlatíčka. Vítám Vás u dnešního článku. Jelikož je konec týdne, rozhodla jsem se napsat článek, kde bych shrnula svůj týden. Tento týden byl klidný až na pár lidí, co se neumějí chovat. Takže nemám ani exkluzivní příběh jako minule -  můj boj s pavoukem ☺.
 
 Hned v pondělí jsem začala "zdravým" obědem + přišel balíček kosmetiky

Snad si nemyslíte, že mi zdravé jídlo zůstalo :D. Právě, že vůbec. Navíc se většinou vaří z toho, co je doma. Většinou jsem snídala perníček, což není nic pro linii do plavek. A cpala jsem se večer u telky. Ale všechno bych chtěla změnit aspoň nějakým pohybem - plánuji začít běhat v zimě to nejde a doma na rotopedu mě to nebaví. Přes zimu jsem cvičila pilates, ale být na čerstvém vzduchu je lepší. Ještě Vás upozorním na článek o běhu, který jsem psala ZDE. Ještě zde jsem psala jak na zdravé srdce. A ZDE se dočtete o mých tipech pro zdraví člověka.
 
V pondělí mi přišel balíček s kosmetikou Skin79, kterou mám moc ráda a ještě nikdy mě nezklamala. Jedná se o dvě masky na  pleť na jedno použití a nakonec o noční masku, která je jako poslední krok v péči o pleť.
 
A zde včerejší držka Klára :D

Každý máme své dny. Ten krásný drdůlek jsem měla kvůli vlnkám, které jsem měla jen lehce, jelikož přítel spěchal a vlasy sem měla ještě mokré.

Lodičky za 100,- Kč!! A pár novinek

Lodičky jsem koupila ve Sparu za 100,- Kč. No, kdo by si je nekoupil :D. Těším se až bude tepleji a já je začnu nosit. Snad budou příjemné na nohou. Nemají vysoký podpatek, takže se na ně těším!



Jako další jsem si ve čtvrtek koupila červený lak od Maybelline za 30,- Kč v Rossmannovi. Jako poslední kousek od Miss Sporty za 45,-Kč též ve stejné prodejně.


Další jsou náušnice, které se mi moc líbí - to je asi jasný, jinak bych si je nekoupila, že? :D Líbí se Vám? Líbí se mi jak se třpytí. Nevšímejte si mých chloupků na obličeji.

 
Předposlední věcí tu je čaj od Ryoru, který testuji. Čekala jsem, že to bude takový ten bylinkový hnus. Nakonec chutná moc dobře a holky na Facebooku si čaj také chválí, takže uvidíme. Měl by být dobrý na odvodnění. 
 
Čtvrteční outfit
 
Kdo mě sleduje pravidelně už outfit viděl. Ve čtvrtek foukal studený vítr a já měla rýmu, tak jsem zvolila kozačky. Modrá sukně tomu dodává alespoň šmrnc a nevypadá outfit tmavě. Líbí se Vám?
 
A co Vám přinesl tenhle týden nebo vzal? Přeji úspěšný start do nového týdne.
 
♥ ♥ ♥ Vaše Kyrkys ♥ ♥ ♥ 

9 komentářů:

  1. Tenhle lak Colorama mám také :)) moc pěkný a příjemný odstín.
    Jinak Ti to opět moc sluší a lodičky se mi líbí a naušničky jsou roztomilé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Romana Lánská: No je krásný, mám ho na nohách a jak svítí sluníčko, krásně se třpytí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky :-) brokolici miluju a ty lodičky jsou boží :-) a na poslední fotce ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  4. Tess Mart: Super laky :-)
    Pája: Děkuji já taky miluji brokolici :D Děkuji moc kočko ♥

    OdpovědětVymazat