neděle 25. května 2014

Catrice - Zjemňující báze pod make up Prime and Fine

 
Ahoj zlatíčka,
 
doufám, že si užíváte slunečního počasí. Já jsem byla kolem jedné hodiny s Meggie venku. Vybrala jsem cestu do kopce, abych si dala do těla a taky to vyšlo, jelikož je venku pařák a já byla zpocená jak vrata od chlíva :D Když jsem přišla z procházky, tak jsem se rozhodla napsat pro Vás recenzi.
 
Dnešní recenze, bude věnovaná bázi pod make-up od značky Catrice. Bázi jsem koupila již dávno v Německu a stála mě něco přes 100,- Kč. Koukala jsem na stránky Catrice, kde stojí 129,- Kč a je jí 14 gramů. Vrhneme se společně na recenzi.
 
Báze



 

Co báze slibuje?
CATRICE ti představuje zjemňující bázi pod make up Prime and Fine- řadu profesionálních produktů pro dokonalý make upový základ. Báze neobsahující olej je založena na silikonovém základu a prakticky nechá zmizet všechny póry a vyplní vrásky pro jemnou a vyhlazenou pokožku. A teď jsi připravená na svoje vystoupení. Dostupná v kvalitním obalu.

Co splňuje?
Báze se nachází v plastovém kelímku, který je průhledný. Kelímek není zrovna dobré řeší, které je hygienické. Já mám raději pumpičku. Na druhou stranu bázi používám jen na sebe, tak to neřeším a vždy mám ruce umyté. Báze má narůžovělou barvu i když to není vidět na fotkách. Vůně báze je neutrální, nemá žádnou vůni. Opět je to báze plná silikonů, které nemohu často používat, jelikož se mi pleť druhý den osype. Mám tuhle bázi, pokud potřebuji dokonalý make up na ples, divadlo, diskotéku, tutoriál atd. Já vždy bázi na make up aplikuji na pleť prsty a jen zřídka štětcem. Bázi nechám na pleti působit nějakou chvilku a až potom nanáším svůj oblíbený make up. Pleť skvěle připraví na nanášení make upu, jelikož mi přijde, že báze "vyplní" vrásky a póry a následně pleť vypadá dokonale. Navíc make up déle vydrží. Za sebe bázi od Catrice doporučuji.
 
Máte zkušenosti s bázi od Catrice nebo máte svého favorita?
 
Krásný sluneční den.

4 komentáře:

  1. Kyrkys tak teď jsem napálila samu sebe protože jsem myslela, že clarins je bez cone a oni jsou tam taky....safra...

    OdpovědětVymazat
  2. Tess Mart: :-( Škoda, všude asi jsou silikony, jinak by ti to pleť nevyhladilo

    OdpovědětVymazat