pátek 30. května 2014

UMA kosmetika - WOW Mascara False Lash Effect, UMA Eyeshadow 19 Northpark


Ahojky krásky,

dnes to vypadá, že bude svítit sluníčko, konečně neprší - třikrát hurá :D. Nevím, jak u Vás, ale u nás skoro celý týden jen pršelo. Dokonce jsem se bála, aby nepřišel podzim.

Teď k dnešnímu článku, který se týká recenze na dva kousky z dekorativní kosmetiky UMA. Už asi každý ví, že dekorativní kosmetiku UMA, seženete v drogériích Teta. V našem městě máme dvě drogérie Tety - novou a starší prodejnu. Dekorativní kosmetiku UMA jsme koupila v té nové prodejně. Nové prodejny Teta, mohu jen doporučit, můžete si tam dát zdarma kafíčko a nakupovat, cítit se jako doma. Takže, když jde semnou můj přítel, dá si kafíčko a už nemele, že nakupování v drogérii ho semnou nebaví a že je to nuda - hehehe :D. Takže doporučuji pro všechny muže :D. A vrhneme se na recenzi.

WOW Mascara, UMA Eyeshadow

Moc mě zaujala žlutá řasenka svým kartáčkem, který není umělý, ale přitom má krátké štětinky. Hned mi bylo jasné, že musí být moje. Už několikrát jsme měla stejný kartáček a moc mi vyhovoval. Další věcí jsem si pořídila tenhle krásný stín v odstínů 19. Už jsem ho několikrát zkoušela a ta barva je nádherná.

WOW Mascara


 

Prvně mě zaujal žlutý obal. Vlastní klasický kartáček, který má krátké štětiny. Kartáček mi vyhovuje naprosto skvěle. Efekt natočených řas, dosáhnete hned a nemusím dávat ani dvě vrstvy. Na fotce je vidět, že efekt s pomocí kleštiček i bez kleštiček je skoro stejný. Určitě se hodí pro někoho, kdo nemá rád velký nános řasenky. Jeden mínus tu je a to, že se rozmazává pod okem, pokud se zpotím a určitě neudělá wow efekt. Wow efekt si představuji jinak. Za sebe řasenku doporučuji.

UMA Eyeshadow 19 Northpark
 


 
Musíte uznat, že odstín je nádherný. Pigmentace sice není nic extra, co bych chtěla za 40,- Kč. Stín nepráší, pokud máte kvalitní štětec. Můj stín je s troškou třpytek. Pro dlouhotrvající efekt doporučuji používat bázi pod oční stíny. Celkové jsem se stínem spokojená.
 

 
Máte zkušenosti s dekorativní kosmetikou UMA? Zaujal Vás nějaký výrobek? Líbí se Vám nový vzhled drogérie Teta? Já mám zálusk na další výrobky.
 
Krásný den přeje Kyrkys

10 komentářů:

  1. Na řasenku už jsem se dívala, ale nevěděla jsem, zda mi bude sedět, tak si ji tedy vezmu příště, efekt se mi líbí :-) A ještě bych od UMA chtěla zkusit rtěnku (ale u nás jsem je ještě neviděla) a gelové linky (a ty jsem taky ještě neviděla :-D).

    OdpovědětVymazat
  2. Munkey: Řasenka je super a stíny taky. Ještě mě láká nude paletka, rtěnky, linky :D

    OdpovědětVymazat
  3. UMA tady mám taky ten mono stín a je to katastrofa, to není vůbec pigmentované =( a nic to nevydrží a vytrácí se....

    jinak vy tam máte novou tetu? to je pěkný my máme taky jednu novou, ale na půl milionu obyvatel =DDDDD

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé UMA, strašně jsem si oblíbila její rtěnky a přítel mě už skoro nechce pouštět samotnou do města, protože ví, že se vždycky stavím v Tetě a něco si z ní odnesu :-D Rtěnky jsou moje nejoblíbenější, jsou hydratační, nevydrží sice celý den, ale to já nějak přežiju, když mají tak krásné barvy a nevysušují rty :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Tess Mart: Možná máš vadný kus :-/ Já jsem spokojená :-)

    Barča Tisoňová: Mám zálusk na rtěnky a jaké máš?

    OdpovědětVymazat
  6. Pozor na to, UMA rtěnkama se ze mě stal rtěnkový maniak :-D a doma už mi leží 43 - Beyond sea (krvavě červená), 45 - Pam and her son (pro mě nude), 40 - March spring´s son (taková perleťově nude), 36 - Orange true (krásně perleťová oranžová) a 47 - Naomi Caramel (nemám ráda lesky na rty, protože lepí, tak tohle je pro mě taková náhražka)... Tak asi takhle ve zkratce ;-)
    Víc jsem jich totiž v mojí Tetě, kterou mám nejblíže, nesehnala a zatím prý ani nedoplňují :-/ Takže najdu jinou Tetu a asi mě doma zabijou :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Barča Tisoňová: No právě u nás mají taky neustále vyprodáno :D

    OdpovědětVymazat
  8. A než já se zase dokopu se podívat do nějaký jiný, tak už mi vyprodaj i jí :-D Je to se mnou občas těžký :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle řasenku mám taky, kartáček je super, taky jsem ji musela hned mít, akorát po delším čase se trochu rozmazává a opadává pod spodní řasy

    OdpovědětVymazat