sobota 27. září 2014

Barvení vlasů s barvou od Schwarzkopf 499 tmavá třešeň


Ahojky všem. Nedávno mi dorazil balíček, který mi měl přijít o hodně dřív. Byla jsem vybrána jako testerka nových barev od Schwarzkopf Nectra Color. Vybrala jsem si barvu v odstínu 499 tmavá třešeň. V řadě mají nádherné odstíny to se musí nechat, mrkněte sami. Jedná se o permanentní barvu bez amoniaku, s květovým nektarem, botanickými oleji a nádhernou květinovou vůní. Pro zářivé barevné odlesky, perfektní krytí šedin a navíc obsahuje balzám, který pečuje o vlasy.

Odstíny

Jak dopadlo barvení?


Jak jsem psala výše, vybrala jsem si fialový odstín barvy. V balení byla lahvička s aktivátorem, tubička se samotnou barvou, balzám na vlasy a nakonec rukavice a návod. Poslední fotka lahvičky je již po smíchání a byla taková růžová. 

Před barvením, barvení, chvilku po vysušení - ještě mokré vlasy

Před barvením jsem si vlasy nemyla dva dny, následně jsem si vlasy pořádně pročesala a aplikovala barvu velice pečlivě, ale stejně jsem obarvila i naší komodu v koupelně, což se nestalo poprvé. Aplikace na vlasy šla skvěle, barva nestékala z vlasů ani nesmrděla, jak jsem zvyklá u jiných. Poslední fotka je ještě s trošku mokrými vlasy.

Po barvení a úplně suché vlásky

Vzhledem k tomu, jak je uvedeno na obale, že chytne i na tmavé vlasy, tak s tím nesouhlasím. Mám fialové odlesky, ale jinak jsem čekala barvu intenzivnější. Jinak jsem s barvou spokojená.

 V barvě se cítím dobře ♥


Jaký je Váš názor na tuhle barvu na vlasy? Líbí se Vám moje barva?

Vaše Kyrkys ♥♥♥

5 komentářů:

  1. barva je krásná a sluší ti.. já ted čekám na nějakou akci na palette color shampoo.. to jediné si dávám na vlasy.. nemám ráda odrosty..

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná barva, zrovna dnes jsem si říkala, že bych mohla zkusit fialovou, ale už se bojím těch tmavých odstínů. :D
    Lucie: mně se palette color shampoo nevymyl úplně a odrosty byly vidět. :/ Takže s Palette jsem už skončila. Já půjdu příště na barvení asi ke kadeřnici, mám tu barvu takovou všelijakou. :/

    OdpovědětVymazat
  3. Holky děkuji moc! A opravdu jsem čekala, že mi chytne světleji :D

    OdpovědětVymazat
  4. Odstín je moc pěkný! Já sama bych někdy chtěla takovou barvu vyzkoušet,ale musela by bát opravdu intenzivní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Caroline: Já chci jít tenhle měsíc ke kadeřnici a udělat si intenzivnější barvičku :-)

    OdpovědětVymazat